Online sykkel shop - Bikester
Midlertidig stengt – vi bygger om for deg! Nyåpning med mange spennende tilbud 15. mars!
GRATIS RETUR
FRI FRAKT PÅ MINDRE VARER FRA 999 KR 6

Pannelamper

3 Produkter
Filter
Nullstill

Luminans i m

m
m

Serien

  • Petzl PERFORMANCE 1

Farge

  • Grå
  • Svart

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Black Diamond Flare Hovedlykt Svart/Grå
Black Diamond Flare Hovedlykt Svart/Grå
Black Diamond
Flare Hovedlykt Svart/Grå
259 kr
Rask levering
UTSALG
SIGMA SPORT Headled II Frontlys
SIGMA SPORT Headled II Frontlys
SIGMA SPORT
Headled II Frontlys
249 kr
Rask levering
UTSALG
Petzl Performance IKO Core Frontlys Svart
Petzl Performance IKO Core Frontlys Svart
Petzl
Performance IKO Core Frontlys Svart
879 kr
Rask levering
UTSALG

Mørket er ikke lenger en hindring

Kvier du deg for jogge- eller sykkelturer i mørket? Kanskje ruta di mangler gatelys, eller skulle du ønske at de bare lyste opp litt mer? Føler du at det ikke er helt nok med refleks, og kunne tenkt deg at du lyste opp litt mer på mørke kvelder ute? Black Diamond hodelykt på Bikester.no Eller kanskje du bare trenger en lommelykt som lar deg ha begge hendene ledig? Hvis du svarer ja på ett – eller alle – av disse spørsmålene, så har Bikester løsningen for deg, så frykt ikke! Vi har et stort utvalg av pannelamper som kan lyse opp veien for deg, uansett hvilken aktivitet du har i tankene, det være seg sene rulleturer, kveldsturer som gjerne kunne trengt litt mer måneskinn, og alt der imellom.

Trygghet på mørke kvelder

Med en pannelampe kan du lyse opp veien når du begir deg ut på kveldsturer, og ikke bare får du fordelen med bedre opplyste omgivelser, du blir også mer synlig for andre i trafikken, så du kan føle deg litt ekstra trygg når du er ute i den kjølige kveldslufta. Det er absolutt ikke gøy når man føler at bilister og andre trafikanter ikke ser deg i trafikken, og det er heller ikke gøy å være bilist og bli overrasket når det plutselig er en person – det være seg syklist eller fotgjenger – rett foran deg. Med pannelamper får du altså to i en – både bedre sikt og sikkerhet. Du både ser og blir sett, og er ikke det det vi alle vil når vi er ute en mørk kveld? Når det er sagt, så er ikke Pannelamper en erstatning for refleks – du kan aldri være for synlig i trafikken – men et godt tilskudd som tar synligheten din ett nivå opp, kanskje du kan unngå en punktering eller to?

Perfekt for trening og andre aktiviteter

Her hos Bikester har vi mange forskjellige typer og stiler pannelamper, så du kan være sikker på at du kan finne en som passer til deg og dine behov, enten det er til høyintensiv trening med downhillsykkelen, en lett joggetur eller kanskje du trenger en praktisk måte å lyse opp mørkloftet på, som lar deg ha begge hendene fri mens du leter etter gamle skatter. Pannelamper kan stadig vise seg å være kjekke å ha. Du vet aldri når du trenger å lyse opp tilværelsen mens du samtidig trenger ledige hender, det være seg til trening eller ikke. Vær beredt og kom mørket i forkjøpet med pannelamper fra Bikester.