• RASK FRAKT-LEVERING
  • BETAL ENKELT MED KLARNA
  • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv

LUMONITE Lumonite Pixel

Lumonite Pixel
Beskrivelse

LUMONITE Pixel er en svært kompakt og holdbar oppladbar LED-pannelykt utviklet i Finland. Pixel er utviklet med de utrolig populære egenskapene til Lumonite Compass som basis - akkurat som Compass, tilbyr Pixel kvalitet gjennom enkelhet! Med sin lette vekt og kompakte størrelse er Pixel enkel å ta med seg, og den imponerende ytelsen og brukervennligheten gjør denne lykten til en perfekt følgesvenn i så godt som enhver situasjon. Utmerket ytelse til en lav pris!

Lykten er produsert i ett enkelt stykke - med andre ord, den har ingen bevegelige deler som kan bli skadet. Lykten er fullstendig vanntett og ekstremt støtbestandig, og fungerer perfekt selv under de mest krevende forhold. Konstruksjonen har utelatt alle overflødige detaljer, for eksempel strobelysmodus, for å gjøre lykten så brukervennlig som mulig.

Pixel er også utstyrt med en smart og populær magnetisk lade funksjon - Lumonite Touch. Den innovative laderen festes direkte til lyktens bunnstykke med en magnet og henter strømmen sin fra en moderne USB-port. Ladingen går dermed smidig både i bilen og hjemme - eller nesten hvor som helst du har tilgang til en USB-adapter. Bare to timer er nødvendig for å lade lyktens batteri helt opp! Lyktens linse lyser rødt under lading, og skifter til grønt når lykten er fulladet.

Takket være hurtigfestet på det fleksible pannebåndet Lumonite Releasy™ kan lykten fjernes på bare noen få sekunder. Om det er behov for det, er det derfor lett å fjerne lykten for å bruke den som en lommelykt. Til dette formålet finnes det også en smart håndleddsrem. Pannebåndet er forbedret fra tidligere modeller, med bedre elastisitet og et litt bredere bånd på 30 mm, noe som sikrer at det sitter meget stabilt på hodet.

PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer00955900119OS
EAN-kode6430042687268
VaremerkeLUMONITE
FargeSvart
Produsentens artikkelnummer-
KUNDENES MENINGER

LIKNENDE PRODUKTER

-24%
Silva Hodelykt Spectra A MTB/Multisport/Eventyr
-21%
Silva Hodelykt Explore 4 Red
549 kr
432 kr
Innsparing
-21%
Silva Hodelykt Terra Scout Xt
499 kr
394 kr
Innsparing

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY