• RASK FRAKT-LEVERING
  • BETAL ENKELT MED KLARNA
  • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv

OM OSS - KOMPETANSE OG LIDENSKAP

Det finnes mange sykkelforhandlere – både online og offline. Hvorfor handle fra bikester.no? Svaret er enkelt: Vi kombinerer den aller beste kompetansen med et bredt spekter av produkter fra kjente merkevarer med alle fordelene til online shopping. Len deg tilbake og bestill enkelt fra sofaen hjemme eller på farten via vår mobilside. Shopping på bikester.no er rask, enkelt og trykt. Du bestemmer selv når du vil shoppe og trenger ikke forholde deg til åpningstider eller transport. Vi leverer din nye sykkel rett hjem til deg!

KOMPETANSE OG FAGLIGE RÅD
Høy kompetanse og faglige råd er svært viktig for bikester.no. Kompetente medarbeidere er tilgjengelige for å veilede og svare på dine sykkelrelaterte spørsmål. Hos oss får du den nødvendinge rådgivningen og informasjon du trenger for å finne den perfekte sykkelen for deg. Trenger du sykkeldeler, sykkelklær eller tilbehør? Ikke noe problem. Vår kundeservice er her for å hjelpe deg. Ønsker du å kontakte vår kundeservice? Gjør det via e-post eller kontaktskjema her.
BIKESTER I HELE EUROPA
Bikester er et 100% E-Commerce selskap som er eksperter på sykkel og friluftsliv. Takket være sin internasjonale orientering, multi-produkt konseptet og mange års bransjeerfaring, tilbyr Bikester alltid sine kunder de nyeste trendene, kombinert met en morderne online handleopplevelse. Bikester er tilgjengelig i store deler av Europa. Bikester.no er opptatte av å tilby god kundeservice og av å kunne tilby våre kunder produkter av høy kvalitet til bra priser. Siden 2003 har vår bedrift vunnet flere priser.
KUNDEN I FOKUS
Hos bikester.no har du 30 dagers returrett. Det vil si at om du ikke er 100% fornøyd med kjøpet ditt kan du returnere produktene, uten spesiell grunn. Ønsker du å vite mer om dette? Klikk her. Kontakt vår kundeservice hvis du ønsker å bytte eller returnere produkter. Våre medarbeidere vil hjelpe deg med å finne en løsning på problemet. Sykling skaper glede. Vår misjon er å skape den samme gleder allerede ved kjøpet. Vi vil gjøre alt for å gjøre deg fornøyd.
HANDLA TRYGGT HOS OSS PÅ BIKESTER.SE – HELA SVERIGES CYKELBUTIK.

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY