• RASK FRAKT-LEVERING
 • BETAL ENKELT MED KLARNA
 • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv
Filter Vis 2 675 artikler
Alla filter
2 675 artikler
Sortering:
Altra Mont Blanc Coral/Black
2 245 kr
fra 1 692 kr
Innsparing
Finnes i flere varianter
-55%
Kronan Barnevogn Sulky S Blekrosa
4 699 kr
2 129 kr
Innsparing
Hoka M Challenger ATR 7 Keramikk / Vibrant Orange
1 899 kr
fra 1 422 kr
Innsparing
Finnes i flere varianter
Altra W Olympus 5 Brun/Rød
2 195 kr
fra 1 685 kr
Innsparing
Finnes i flere varianter
Joe Nimble Trailrunning Sko Nimbletoes Trail Addict Herre
1 999 kr
fra 1 222 kr
Innsparing
Finnes i flere varianter
-15%
Thule Sykkelvogn Chariot Cross2 Majolicablue
13 199 kr
11 223 kr
Innsparing
Hoka Trailrunning Sko One One Torrent 2 for Damer
1 795 kr
fra 1 077 kr
Innsparing
Finnes i flere varianter
-14%
Thule Sykkelvogn Chariot Cross2 Alaska
12 999 kr
11 223 kr
Innsparing
Inov-8 Parkclaw g 280 M Svart/Hvit
2 095 kr
fra 1 241 kr
Innsparing
Finnes i flere varianter
Adidas Terrex Trailrunning Sko Terrex Agravic Ultra Dame
1 695 kr
fra 903,13 kr
Innsparing
Finnes i flere varianter
-12%
Garmin sykkelfartssensor 2 og kadenssensor
-24%
Garmin HRM-Dual
839 kr
635 kr
Innsparing
Hoka One One M Speedgoat 5 GTX Ice Black / Black
2 595 kr
fra 1 931 kr
Innsparing
Finnes i flere varianter
-20%
Hamax Sykkelvogn Outback Twin 2 Barn Rød/Svart
-16%
Thule Sykkelvogn Chariot Sport2 Black/Blackframe
Hoka One One W Speedgoat 5 GTX Ice Black / Black
2 595 kr
fra 2 110 kr
Innsparing
Finnes i flere varianter
-15%
Thule Sykkelvogn Chariot Lite1
8 499 kr
7 221 kr
Innsparing
-12%
Garmin Bike Cadence Sensor 2
479 kr
423 kr
Innsparing
-13%
Thule Sykkelvogn Coaster Xt 2 Barn Blå
4 499 kr
3 912 kr
Innsparing
Adidas Løpesko Solar Glide 5 GTX
1 695 kr
fra 1 343 kr
Innsparing
Finnes i flere varianter
Hoka W Mafate Speed 4 Deep Teal / Vannhage
2 295 kr
fra 1 474 kr
Innsparing
Finnes i flere varianter
Altra W Outroad Mørkegrå/Blå
1 795 kr
fra 1 026 kr
Innsparing
Finnes i flere varianter
Hoka M Clifton 9 Black/White
1 999 kr
fra 1 583 kr
Innsparing
Finnes i flere varianter
Inov-8 X-Talon 212 M Blå/Oransje
1 545 kr
fra 1 161 kr
Innsparing
Finnes i flere varianter
Adidas Løpesko Solar Glide 5 GTX
1 695 kr
fra 1 343 kr
Innsparing
Finnes i flere varianter
Uswe Rush 8 MTB Hydration Vest
1 733 kr
fra 1 604 kr
Innsparing
 • L
 • M
 • S
 • XL
-9%
Garmin Pulsklokke Forerunner 955
6 549 kr
5 973 kr
Innsparing
-12%
Thule Sykkelvogn Coaster XT Sykkeltilhenger+trille
Hoka Clifton 9
1 930 kr
fra 1 583 kr
Innsparing
Finnes i flere varianter
Joe Nimble Trailrunning Sko Nimbletoes Trail Addict for Damer
1 999 kr
fra 1 283 kr
Innsparing
Finnes i flere varianter
-12%
Thule Sykkelvogn Chariot Cross1 Alaska
11 199 kr
9 839 kr
Innsparing
-14%
Burley Sykkelvogn Bee Double
5 299 kr
4 556 kr
Innsparing

ALT TIL LØPING

Vanskeligheten med å finne de riktige løpeskoene kan være utfordrende. Det finnes så mange alternativer, men hvilke er de beste? Det er et dilemma som løpere ofte møter på: balansen mellom komfort og ytelse. Men hos Bikester er virkeligheten heldigvis en annen. Vi har testet for deg og laget en artikkel om årets beste løpesko, som kan hjelpe deg godt på vei. I tillegg har du tilgang til vårt omfattende inspirasjons- og testunivers, hvor du enkelt kan bli klokere på hvert produkt.

VELG DE RIKTIGE LØPESKOENE

For å finne de ideelle løpeskoene bør fokus ligge på løperens individuelle behov, inkludert fotens struktur, pronasjon og løpestil. Det er viktig å vurdere løpeskoenes passform, støtdemping og responsive egenskaper i forhold til løperens vekt og fotform. Videre bør man vurdere underlaget hvor løpetreningen finner sted; er det hovedsakelig asfalt, skogstier eller kanskje en blanding? Spesialiserte løpebutikker tilbyr ofte ganganalyse, noe som kan være et verdifullt verktøy for å oppdage spesifikke behov, slik at man kan investere i et par løpesko som optimalt bidrar til både komfort og ytelse under løpeturen. Husk, en løpeskos levetid og ytelse reduseres med kilometer og tid - det er derfor viktig å regelmessig vurdere og om nødvendig bytte ut skoene for å opprettholde støtte og beskyttelse.

Bikesters store utvalg av ulike løpesko

Når valget faller på et nytt par løpesko, er utvalget hos Bikester allsidig og oppdatert. Med et bredt spekter av merker og modeller kan den individuelle løperen finne akkurat det de søker. Fra lettvektssko til støtdempende sko for mengdetrening og terrengsko, spenner sortimentet bredt.

Med hensyn til skoens type har underlaget mye å si for valget. Asfaltkrevede sko skiller seg fra løpesko som er konstruert for skogens ujevne terreng. Derfor er det bra å ha bestemt seg, før man investerer i et par nye løpesko, hvilket underlag som hovedsakelig løpes på.

Utstyrt med riktig kunnskap: uansett om du løper lange distanser eller sprinter korte intervaller, krever hver løpestil og fottype sin spesielle løpesko. Bikester har et omfattende utvalg og tilbyr ikke bare valgmuligheter, men også ekspertise, som sikrer at du forlater vårt online univers med den ideelle skoen for dine behov.

Vi har testet for deg - finn de helt riktige løpeskoene for din løpetur

Å velge de riktige løpeskoene kan være en vitenskap i seg selv. Det krever ikke bare en forståelse av fotens anatomi, men også av løpeteknikk og de ulike skomerkenes særegenheter. Derfor gjennomfører vi omfattende tester av løpesko, slik at du kan ta en beslutning basert på velbegrunnet informasjon.

De løpeskoene vi tester, gjennomgår en serie tester som evaluerer alt fra støtdemping og støtte til pusteevne og slitestyrke. Vi setter skoene på prøve under ulike løpeforhold og analyserer deres ytelse på asfalt, i terreng og på tredemølle. Dette gir oss en dyptgående innsikt i hvordan forskjellige modeller presterer under varierende forhold, noe som er avgjørende for å anbefale riktig sko. Våre løpeeksperter har inngående kunnskap om markedets løpesko og har et bredt sammenligningsgrunnlag. Med andre ord har de stor ekspertise når det gjelder løpeskotester.

Når vi vurderer skoene, fokuserer vi også på passform og komfort, som ofte er subjektive egenskaper, men som har stor betydning for den individuelle løperen. Vi sammenligner sko på tvers av ulike kategorier som nøytral, stabilitet og terreng for å finne det optimale valget for forskjellige fottyper og løpestiler.

Vårt mål er å veilede løpere til det beste utstyret på markedet. Vi analyserer ikke bare løpeskoenes tekniske egenskaper, men vurderer også design, holdbarhet og pris for å sikre at hver anbefaling gir verdi for pengene. Med denne grundige metoden hjelper vi til med å navigere i den komplekse verdenen av løpesko, slik at du kan investere i det paret som passer best til dine løpeambisjoner og dine individuelle behov.

LØPEKLÆR FOR ALLE SESONGER

Det riktige løpeklærne er avgjørende for å oppnå en optimal løpeopplevelse året rundt – uansett vær. Om sommeren bør klærne være lette og pustende for å lede bort svette fra kroppen, mens vinteren krever lag-på-lag-prinsippet, hvor funksjonslagene sørger for varme og beskyttelse mot vind og vær. Mellomsesongene vår og høst medfører skiftende temperaturer, noe som stiller krav til løpeklærnes allsidighet, for eksempel gjennom løpejakker med god ventilasjon og løpebukser som både isolerer og gir bevegelsesfrihet. Funksjonelle løpeklær må ikke bare tilpasse seg temperaturendringer, men også støtte kroppens naturlige bevegelser og redusere risikoen for irritasjon og gnagsår, noe som forbedrer både komfort og ytelse.

Sommerens nødvendigheter

Når sommerens varme banker på døren, er det essensielt med løpeklær som støtter kroppens termoregulering og er designet for sommerens løpeturer. Lettvektsmaterialer og teknikker som effektivt transporterer svette bort fra kroppen bidrar til å opprettholde en behagelig kroppstemperatur under løpeturen.

Foruten klærnes funksjonalitet er også fottøyet av ytterste viktighet. Sommeren byr på fastere underlag, så løpeskoen bør være responsiv og ha god demping. Det garanterer ikke bare komfort, men også en optimal løpeform. Løpesko med ventilerende materialer og fleksibilitet fremmer et sunt fotklima og reduserer risikoen for overoppheting og blemmer når distansene øker i sommervarmen.

Tilbehør som løpesokker av høy kvalitet, lette løpecaps og UV-beskyttende løpebriller er også uunnværlige elementer i sommergarderoben. Disse små, men avgjørende detaljene kan forbedre løpeopplevelsen betydelig ved å sikre komfort og beskyttelse mot sommerens skarpe solstråler.

Vurder også investering i spesialdesignede løpevesker, løpevester eller belter for å transportere væske. Det er avgjørende å opprettholde god hydrering, og med de riktige løsningene kan du enkelt ha med deg vann eller sportsnæring, uten at det påvirker løpeøkonomien. Det er viktig å velge modeller som er utformet for å minimere bevegelse og irritasjon, slik at fokuset kan forbli på ytelsen og nytelsen av løpeturen.

Vinterløping: Klær som varmer

Når kulden biter, er riktig klær essensielt.

Under vinterens løpeturer er det avgjørende å velge klær som isolerer og samtidig transporterer kroppsvæsker bort fra huden. Mange løpere bruker lag-på-lag-metoden, som gir mulighet for å regulere temperaturen under løpeturen. Det basale laget er ofte konstruert av syntetiske fibre eller ull, som tar hensyn til termisk effektivitet og fuktighetskontroll.

Finn balansen med riktig mellomlag.

Et funksjonelt mellomlag - som en fleece eller en lett dunvest - tilfører ytterligere isolasjon uten å hindre bevegelsesfriheten. Det ytterste laget bør være vind- og vannavvisende for å motstå barske vinterelementer.

Investér i klær med høye tekniske kvaliteter.

Hodet og hendene er spesielt utsatt for kulde, og det er derfor klokt å investere i spesialdesignede luer og hansker som tilbyr optimal varme og komfort. For løpere som vil holde seg oppdatert med de nyeste innovasjonene innen vinterløpeklær, bør man være oppmerksom på produkter som inneholder de nyeste teknologiene. Disse nye produktene kan tilby økt beskyttelse mot kulden, samtidig som de ikke kompromitterer bevegelsesfrihet eller komfort under løpeturen.

TILBEHØR SOM FORBEDRER DIN LØPETUR

Støtt din ytelse med nøye utvalgt tilbehør som optimerer og forbedrer løpeopplevelsen. Funksjonelle løpebelter eller hydreringspakker er essensielle for å ha med seg næringsinntak og væskestøtte under lengre turer. Spesielt utviklede kompresjonssokker kan dessuten fremme sirkulasjonen og redusere tretthet. Refleksvester og hodelykter er også uunnværlige for sikkerheten når du løper i skumringen eller før soloppgang. Med teknologiske fremskritt som GPS-klokker og pulsmålere kan du ytterligere analysere og optimere løpeformen din, uansett om du trener mot en personlig rekord eller for generell velvære.

Ved beregning av det ideelle løpeutstyret bør ingenting overlates til tilfeldighetene. Spesialdesignede solbriller som tilpasser seg endrede lysforhold, beskytter øynene og forbedrer synligheten på løpeturen. Det er også viktig å gi føttene den oppmerksomheten de fortjener med individuelt tilpassede innlegg som gir støtte og demping der det er mest nødvendig.

Sportsklokker

I løpeuniverset spiller sportsklokker en sentral rolle i overvåkingen av ytelse og treningsfremgang. Disse avanserte klokkene tilbyr en mengde informasjon som kan veilede løperen mot deres mål, enten det gjelder hastighet, distanse eller kondisjonsforbedring. Med en pulsklokke får du enkelt en god oversikt over din aktuelle trening, fremgang og andre aktuelle datasett. Mange ønsker for eksempel å følge søvnsyklusen sin, da den har stor innvirkning på løpetreningen og restitusjonen.

De nyeste modellene av sportsklokker er mer enn bare tidtakere; de fungerer som personlige treningsassistenter. Med innebygde GPS-funksjoner, pulsmålere og noen ganger også VO2 max-estimater, er datamengden som tilbys, svært verdifull for løpere på alle nivåer.

I tillegg gir disse innovative klokkene mulighet for å synkronisere data med smarttelefoner og online treningsplattformer. Dette skaper et nettverk hvor ytelsesdata kan analyseres, og treningsprogrammer kan tilpasses dynamisk basert på individuelle fremganger og fysisk respons. En slik skreddersydd treningsplan kan være avgjørende for å unngå overtrening og skader.

Komfort og brukervennlighet er også avgjørende aspekter ved valg av en sportsklokke. Ergonomiske design og tilpassede grensesnitt sikrer at klokkene kan brukes uten å distrahere løperens oppmerksomhet fra veien. En intuitiv brukeropplevelse er avgjørende, spesielt under utfordrende løpeturer. Se for eksempel våre mange Garmin-klokker.

Endelig er lang batteritid og holdbarhet viktige kriterier for sportsklokker. De må kunne tåle elementenes prøvelser, fra svette løpeturer til plutselige regnskurer, og fortsatt levere nøyaktige data hver gang du spenner klokken på håndleddet.

Flasker og energi på farten

For løpere er hydrering en uvurderlig faktor i utøvelsen av sporten. Vannflasker designet for enkel transport og rask bruk er derfor uunnværlige. Modeller som er ergonomisk optimalisert og sikrer nødvendig væskebalanse under løpeturen, bør velges.

Energibehovet er vitalt under lengre løpeturer. Gels og barer skal kunne konsumeres uten besvær.

De nyeste innovasjonene innen hydrerings-teknologi utvikler flaske- og bæresystemer som tillater løpere å ha med seg vann og energitilskudd uten å kompromittere løpeøkonomien. Det betyr vannflasker med integrerte håndtak eller smarte bæreseler, hvor drikkeblærer kan bæres i lette vester.

Utviklingen av bærekraftige materialer i løpeutstyr har fått spesiell oppmerksomhet, noe som inkluderer vannflasker. Etterspørselen etter gjenbrukbare og BPA-frie materialer har økt som et alternativ til engangsplastflasker, som skaper miljømessige utfordringer. Dette er i tråd med løpefellesskapets økte bevissthet og ansvar for miljøet.

Hodetelefoner

Lydmiljøet er for mange en motiverende faktor under løpeturen. Hodetelefoner har utviklet seg betydelig de siste årene. Fra de tunge og ubehagelige modellene til dagens trådløse og ergonomisk designede in-ear hodetelefoner, som både er stabile og behagelige å ha på under løping. Denne utviklingen sikrer at løpere kan nyte musikk eller podcaster uten forstyrrelser fra omgivelsene eller kabler, samtidig som de også opprettholder nødvendig situasjonsbevissthet.

Koblet til løpeklokken eller telefonen.

Velg hodetelefoner med god passform og holdbarhet – og ideelt sett med svetteresistente materialer. En høy lydkvalitet er også essensiell og bør ikke overses, selv om fokuset ofte ligger på komfort og brukervennlighet. Det er også viktig å vurdere batterilevetiden, slik at hodetelefonene ikke går tom for strøm under lengre turer.

De nyeste modellene tilbyr avansert lydteknologi som aktiv støydemping.

Foruten funksjonaliteten blir økosystemtilkobling stadig viktigere for løpere. Dette innebærer at hodetelefoner enkelt bør kunne kobles til løperens andre tekniske enheter, som GPS-klokker og treningsapper. Når ny teknologi kontinuerlig introduseres, er det viktig å holde seg informert om de nyeste modellene og funksjonene som kan forbedre løpeopplevelsen.

TRENINGSPLANER FOR LØPERE

Treningsplaner er grunnleggende for løperes progresjon og skadeforebygging, samt sikrer strukturert fremgang og måloppnåelse. Det krever nøye tilpasning til den enkelte løpers kondisjonsnivå, mål og hverdagsliv for å utforme effektive og bærekraftige løpeprogrammer.

En velkonstruert plan bør inkludere varierte treningsformer som intervaller, tempo-, langdistanse- og restitusjonsøkter. Disse ulike elementene utvikler ikke bare fysiske egenskaper som utholdenhet og styrke, men bidrar også til mental styrke samt reduserer risikoen for monotoni og overtrening. Personlig tilpasning sikrer at hvert løpeprogram fremmer individets fremgang over tid.

For å vurdere progresjon er det sentralt at løperne regelmessig gjennomgår treningsdataene sine. Dette kan gjøres gjennom løpeklokker eller apper, som også fungerer som motiverende faktorer i treningsprosessen. Tilbakemeldinger fra disse enhetene er avgjørende for løpende tilpasning av treningsplanen.

Programmer for nybegynnere

Å begynne sin løpekarriere krever et solid grunnlag, som kan legges gjennom et strukturert løpeprogram. Hvis du trener til halvmaraton eller helmaraton, dine første fem kilometer, vil ha innsikt i intervalltrening, har vi et løpetreningsprogram i vårt inspirasjonsunivers som du sannsynligvis vil dra nytte av og finne stor motivasjon gjennom.

 • Informér deg om grunnleggende løpeteknikk: Det er avgjørende å forstå og praktisere korrekt løpeteknikk for å unngå skader.
 • Bygg gradvis opp kilometertallet ditt: Øk ukedistansen forsiktig for å tillate kroppens tilpasning.
 • Inkluder hviledager: Restitusjon er nøkkelen til sunn progresjon uten overbelastning.
 • Integrér variasjon i treningen din: Unngå monotoni og overtrening ved å blande korte løp, langdistanse og intervaller.
 • Skap en rutine: For å lykkes må treningen være en fast del av ukeplanen din. Konsekvent oppfølging og justering er viktig for optimal utvikling og motivasjon.

Fokus på treningsintensitet er også avgjørende; som nybegynner bør hovedvekten ligge på lett til moderat intensitet.

Avanserte teknikker for erfarne

Å nå et høyt nivå innen løping krever en detaljert forståelse av avanserte teknikker.

Progressiv overbelastning er en sentral del av et treningsregime for den erfarne løperen. For eksempel bør man gradvis øke intensiteten i treningen for kontinuerlig forbedring.

Tempovariasjoner er essensielle i et avansert treningsprogram. Dette inkluderer teknikker som fartlek, tempoløping og intervalltrening, som skjerper både aerobe og anaerobe energisystemer.

Å optimere restitusjonen gjennom avansert søvnhygiene og næringsinntak er viktige parametere på høyde med selve treningen. Restitusjonsstrategier som kompresjonsklær og soneterapi kan også integreres for å fremskynde helingsprosessen. Men også dette er individuelt - og hva som fungerer for én, fungerer kanskje ikke for en annen i samme grad.

For å levere bærekraftig ytelse over tid bør avanserte løpere også fokusere på mental forberedelse, inkludert visualiseringsteknikker og mental utholdenhetstrening.

I vårt inspirasjonsunivers kan du også lese om skader og skadeforebygging. Her spiller treningsmengde og utstyr en stor rolle og selvfølgelig alltid i samspill med den enkelte løperens fysikk og individuelle utgangspunkt.

KJØP ALT UTSTYRET DITT TIL LØPING HOS BIKESTER

Foruten grundige teknikker krever løping også spesialisert utstyr. Bikester er en naturlig destinasjon for løpere på alle nivåer.

En allsidig butikk som Bikester tilbyr et omfattende sortiment av løpeutstyr, inkludert høyt spesialiserte løpesko, løpeklær og tilbehør tilpasset ulike løpeformer og værforhold. Vår kunnskap om bransjens nyeste innovasjoner garanterer at du finner de nyeste modellene og teknologiene som støtter ytelsen din og bidrar til å beskytte mot skader og optimere mulighetene for gode løpeopplevelser.

En viktig faktor ved kjøp av løpeutstyr er profesjonell rådgivning. Hos Bikester sørger dyktige medarbeidere for at kundene får detaljert veiledning om produktenes egenskaper og hvordan de passer til spesifikke behov, noe som gir en optimal løpeopplevelse. Har du spørsmål om valg av løpeutstyr, er du velkommen til å kontakte kundeservice, som gjør sitt beste for å veilede og hjelpe deg til det - for deg - mest optimale kjøpet ut fra dine preferanser.

Til slutt, med fokus på kundens behov, tilbyr Bikester regelmessige produkttester og anmeldelser, workshops i løpeteknikk samt arrangementer hvor løpere kan få en direkte følelse av nyhetene før de kjøper. På den måten er Bikester mer enn bare en forhandler – de er en partner i din løpeutvikling, som tilbyr produkter som forbedrer ytelsen din og løpegleden.


Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY