• RASK FRAKT-LEVERING
  • BETAL ENKELT MED KLARNA
  • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv

Løpebelte & Løpearmbånd

 

Løpearmbånd & løpebelter med smarte oppbevaringssystemer

Når du er ute og løper, vil du føle deg fri og bevegelig, men det er ikke spesielt enkelt hvis du mangler en god oppbevaringsplass for for eksempel lommebok, nøkler og mobiltelefon. Lommene på klærne fungerer for noen, men det er langt fra alle løpere som setter pris på klirrende lommer under løpeturene. Løpearmbånd og løpebelter er uunnværlige i slike situasjoner! I vårt sortiment kan du velge blant praktiske oppbevaringsløsninger – enten du søker et enkelt løpearmbånd eller et større løpebelte med massevis av lommer.

Høykvalitets løpebelter fra kjente merker

Hos oss finner du løpebelter fra en rekke populære sportsmerker – for eksempel Compressport, OMM og Ultimate Direction. Vi tilbyr belter med plass til vannflasker av ulike størrelser, men også enklere belter med færre oppbevaringslommer. Flere av våre løpebelter har også reflekterende elementer av ulike slag som gjør at du synes tydelig for bilister selv på mørke kvelder.

Smidige løpearmbånd som holder mobilen på plass

Takk være våre løpearmbånd kan du på en mye enklere måte bære med deg mobilen under løpeturen! Mobilen trengs hvis du vil kunne høre på musikk mens du løper, men også hvis du løper på et nytt sted og er usikker på hvilken vei du skal fortsette. Vi tilbyr stretchy løpearmbånd som festes med hjelp av borrelås, og de har selvfølgelig en universell passform for å passe de fleste mobile enheter. For optimal smidighet har de også lav vekt som ikke tynger ned armen din, og vanntette egenskaper slik at verken svette eller regn trenger inn til mobilen.


Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY