• RASK FRAKT-LEVERING
  • BETAL ENKELT MED KLARNA
  • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv

LUMONITE Lumonite Hodelykt Compass

Lumonite Hodelykt Compass
Beskrivelse

Pannlykten Lumonite Compass Svart er den perfekte partneren for alle dine utendørsaktiviteter, enten det gjelder vandring, camping eller løpeturer. Med sin kraftige LED-lampe produserer den et sterkt og jevnt lys som strekker seg langt, slik at du kan se tydelig selv i mørket.

Lumonite Compass Svart er utstyrt med en smart kompassfunksjon som gjør det enkelt å holde styr på retningen under eventyrene dine. Den byr også på justerbar lysstyrke og ulike lysmodi, slik at du kan skreddersy belysningen til dine behov.

Pannlykten er fremstilt av robust og slitesterkt materiale, noe som gjør den holdbar og pålitelig selv under tøffe forhold. Den er dessuten vanntett, hvilket innebærer at du kan bruke den under regnfulle eller fuktige forhold uten frykt for at den skal svikte.

Med sitt behagelige og justerbare hodebånd, sitter Lumonite Compass Svart sikkert på plass og frigjør hendene dine for aktivitetene dine. Dessuten er dens lette og kompakte design ideell for å ta med seg overalt.

Oppsummert er pannlykten Lumonite Compass Svart en pålitelig og effektiv lyskilde for alle dine utendørsaktiviteter. Med dens smarte kompassfunksjon, justerbare lysstyrke og holdbare design, vil den bli din beste følgesvenn i mørket.

Fordeler:
- Sterkt og jevnt lys
- Smart kompassfunksjon
- Robust og slitesterk design

PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer00984900119OS
EAN-kode6430042688388
VaremerkeLUMONITE
FargeSvart
Produsentens artikkelnummer-
KUNDENES MENINGER

LIKNENDE PRODUKTER

-26%
Lumonite Hodelykt Compass
1 499 kr
1 113 kr
Innsparing
-35%
Black Diamond Hodelykt Distance 1500 Headlamp
-26%
Silva Hodelykt Trail Runner Free 2
799 kr
591 kr
Innsparing

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY