• RASK FRAKT-LEVERING
  • BETAL ENKELT MED KLARNA
  • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv

SILVA Silva Scout 3

Silva Scout 3
Beskrivelse

Scout 3 er en komfortabel hodelykt utviklet for alle dine friluftsopplevelser. Dette er den enkleste modellen i Silva Scout-serien, noe som innebærer at den har en lysstyrke på 220 lumen og de mest grunnleggende funksjonene – slik at du får en hodelykt med den laveste vekten og lengste brenntiden i Scout 3-serien.

Scout 3 er den enkle følgesvennen å ta med på eventyr. Scout 3 har hybridteknologi, som innebærer at batterirommet passer både til Silvas oppladbare hybridbatteri og vanlige AAA-batterier. Dette gjør at hodelykten kan benyttes til en rekke forskjellige aktiviteter. Silvas hybridbatteri selges separat.

OPTIMERT LYSBILDE
Scout 3 er utstyrt med Silva Intelligent Light som optimaliserer lysbildet gjennom en unik kombinasjon av fokusert avstandsbelysning som lyser langt og bredvinkelbelysning som lyser opp ditt nærområde. Takket være Silva Intelligent Light får du et klart bilde av eventuelle hinder på både nært og langt hold uten å måtte bevege hodet like mye. Dette gir deg bedre balanse, mer sikkerhet – og muligheten til å øke hastigheten og prestere bedre.

Dette er en hodelykt som er enkel å bruke. Den store av/på-knappen gjør det lett å håndtere hodelykten selv når det er kaldt og vått, og du har på deg hansker. Scout 3 er vanntett etter IPX5-standarden. Den lave vekten og det brede, delvis gummierte hodebåndet sørger for at hodelykten sitter godt og behagelig, selv under langvarig aktivitet utendørs.

PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer00961350722OS
EAN-kode7318860202490
VaremerkeSILVA
Produsentens artikkelnummer-
Spesifikasjon
Vekt (ifølge produsenten)40g
Produsentens nettstedsilvasweden.com/
Sykkelutstyr
AnnetHybrid battery case 3xAAA
Sykkellys
Bruksområde 

Bruksområde

Synlig: En belysning som fungerer bra i byen, men hvis du vil være sikker på å bli sett, anbefaler vi at du går opp ett eller to nivåer.

SynligBra: Du blir godt sett og du kan føle deg trygg.

Synlig – Best: Du blir svært godt sett. Her finner du lys (gjelder frontlys) som er mellom 70 og 200 lumen.

Se og Bli Sett – Bra: Inngangsnivået for deg som ikke bare vil bli sett, men også trenger å se. Lysene her er mellom 200 og 400 lumen.

Se og Bli Sett – Bedre: Nå begynner det å bli virkelig bra lys og du kan helt klart legge ut på mørkere veier. Lysene her er mellom 400 og 600 lumen og alle har integrert batteri.

Se og Bli Sett – Best: Våre kraftigste lys for sykkelpendling, og flere er også så sterke at de håndterer trening på grusvei og finere skogssti. Lysene her er 600 lumen og oppover, men i motsetning til rene treningsslys har disse lysene integrert batteri, noe som forenkler håndteringen ved av- og påmontering.

Trene: Enklere hodelykter som passer best som følge når du løper eller er ute og går.

Trene – Bra: Her finner du en blanding av styremonterte lys med integrert batteri og hode-/frontlys med løst batteri. Skal du ikke ut på de smaleste stiene, så strekker disse lysene veldig langt. Et tips er å kombinere et styremontert lys med en hodelykt. Lysene her er mellom 700 og 2000 lumen.

Trene – Best: Nå snakker vi rallybil, hvis du møter en bil eller en annen syklist må du dimme ned ellers kjører de i grøften. På dette nivået kan du trene i mørket som om det var dag. Her finner du lys som har 2000 lumen eller mer.

Trening
BelysningstypeAnnet
Batteritype3xAAA (Hybrid battery compatible)
LysmodusIntelligent Light, Max, Min
Lysstrøm (Lumen)220/50
Lyskilde2 x semi high power LEDs
Elektronikk
OppladbarNei
KUNDENES MENINGER

LIKNENDE PRODUKTER

-1%
Lumonite Hodelykt Compass
1 499 kr
1 485 kr
Innsparing
-21%
Silva Hodelykt Trail Runner Free 2
799 kr
631 kr
Innsparing

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY