• RASK FRAKT-LEVERING
  • BETAL ENKELT MED KLARNA
  • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv

SILVA Silva Scout 3Xt

Silva Scout 3Xt
Beskrivelse

Scout 3XT er en lett hodelykt designet for alle dine friluftsopplevelser. Hodelykten kommer med rødt lys for å bevare nattsynet ditt, en indikator for batterinivå, og en kraftig lysstyrke på 350 lumen – i forhold til Scout 3X.

Alle modellene i Scout 3-serien er utstyrt med hybridteknologi, noe som betyr at batterirommet passer både til Silvas oppladbare hybridbatteri og vanlige AAA-batterier. Silvas hybridbatteri selges separat.

OPTIMERT LYSBILDE
Scout 3XT er utstyrt med Silva Intelligent Light som optimaliserer lysbildet ved hjelp av en unik kombinasjon av fokusert lys for lengre avstander og bredvinkellys for området nært deg. Med Silva Intelligent Light® får du et klart bilde av eventuelle hindringer både i nærheten og på lengre avstand, uten å måtte bevege hodet så mye. Dette sikrer bedre balanse og større trygghet, slik at du kan øke tempoet og yte bedre.

Dette er en hodelykt som er enkel i bruk. Den store av/på-knappen gjør at lykten er lett å håndtere selv når det er kaldt og vått, og du har på deg hansker. Scout 3XT er dessuten vanntett i henhold til IPX5-standarden. Den lave vekten på lykten og det brede, delvis gummibelagte hodebåndet sikrer at hodelykten sitter godt og behagelig, selv under langvarig aktivitet.

PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer00961370722OS
EAN-kode7318860202476
VaremerkeSILVA
Produsentens artikkelnummer-
Spesifikasjon
Vekt (ifølge produsenten)354g
Produsentens nettstedsilvasweden.com/
Sykkelutstyr
AnnetHeadlamp, Headband, 2.0Ah (14.8Wh)battery, Battery holder, Cable guide, USB charge cable, Quick guide
Sykkellys
Bruksområde 

Bruksområde

Synlig: En belysning som fungerer bra i byen, men hvis du vil være sikker på å bli sett, anbefaler vi at du går opp ett eller to nivåer.

SynligBra: Du blir godt sett og du kan føle deg trygg.

Synlig – Best: Du blir svært godt sett. Her finner du lys (gjelder frontlys) som er mellom 70 og 200 lumen.

Se og Bli Sett – Bra: Inngangsnivået for deg som ikke bare vil bli sett, men også trenger å se. Lysene her er mellom 200 og 400 lumen.

Se og Bli Sett – Bedre: Nå begynner det å bli virkelig bra lys og du kan helt klart legge ut på mørkere veier. Lysene her er mellom 400 og 600 lumen og alle har integrert batteri.

Se og Bli Sett – Best: Våre kraftigste lys for sykkelpendling, og flere er også så sterke at de håndterer trening på grusvei og finere skogssti. Lysene her er 600 lumen og oppover, men i motsetning til rene treningsslys har disse lysene integrert batteri, noe som forenkler håndteringen ved av- og påmontering.

Trene: Enklere hodelykter som passer best som følge når du løper eller er ute og går.

Trene – Bra: Her finner du en blanding av styremonterte lys med integrert batteri og hode-/frontlys med løst batteri. Skal du ikke ut på de smaleste stiene, så strekker disse lysene veldig langt. Et tips er å kombinere et styremontert lys med en hodelykt. Lysene her er mellom 700 og 2000 lumen.

Trene – Best: Nå snakker vi rallybil, hvis du møter en bil eller en annen syklist må du dimme ned ellers kjører de i grøften. På dette nivået kan du trene i mørket som om det var dag. Her finner du lys som har 2000 lumen eller mer.

Trening
BelysningstypeAnnet
Batteritype3xAAA (Hybrid battery compatible)
LysmodusIntelligent Light, Max, Min // Red
Lysstrøm (Lumen)350/50
Lyskilde2 x semi high power LEDs, 1 x red LED
BatteriindikatorRed,orange, Green / Body
Elektronikk
OppladbarNei
KUNDENES MENINGER

LIKNENDE PRODUKTER

-1%
Lumonite Hodelykt Compass
1 499 kr
1 485 kr
Innsparing
-21%
Silva Hodelykt Trail Runner Free 2
799 kr
631 kr
Innsparing

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY