Online sykkel shop - Bikester
Opptil 70% rabatt1

Nye VOTEC VRX

Rask som vinden

Stiene er tomme, landskapet suser forbi, og alt du hører er knasingen av grus under dekkene: det er en av de beste følelsene du kan ha på en sykkel. Dette er hva VRX er laget for – en hardfør følgesvenn som tar deg ned grusveier, single track og skogsstier. Det er heller ingen problemer på glatt asfalt! Vi kan kalle det en gravelbike, men det er så mye mer enn det; med VOTEC VRX er du klar for alt.

Lett, robust aluminium

Karbon er ikke alltid det beste valget når du bygger en sykkel som kanskje skal tåle noen slag. For oss er det ingenting som slår en lett, robust aluminiumsramme. Ved å bruke noen få smarte teknologiske triks, har vi designet spesialformede rør som tåler påkjenningene ved eventyrkjøring.

Ny VRX gaffel

Det var aldri noen tvil om at vi ønsket at Rafael Hoffleit, designer av vår VRC-modell, skulle hjelpe til med VRX. Resultatet er den nye VRX-gaffelen. Rørene med deres redesignede tverrsnitt og bremsekabelintegrering gir VRX et løpsklart utseende, og den optimaliserte karbonlayouten kombinerer komfort med optimal kontroll.

Frigjør gummien

Nerdene i utviklingsteamet vårt kan snakke om dekk i timevis. Etter utallige grusturer, heftige diskusjoner og noen drinker, er dommen at 40mm er den beste bredden for et grusdekk. Denne størrelsen på dekk gir deg den perfekte blandingen av grep, demping og hastighet.

Gravel-spesifikke komponenter

Shimano GRX er vårt førstevalg for terrengbruk. Derfor er VRX utstyrt med dette grusspesifikke gruppesettet. Shimano var den første som gikk all-in på grus, og de traff spot-on med en gang.

VOTEC VRX

VOTEC VRX

1 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Svart

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
VOTEC VRX/VRd sperrehenger Svart
VOTEC VRX/VRd sperrehenger Svart Svart
VOTEC
VRX/VRd sperrehenger Svart
139 kr * 129 kr
Rask levering