Online sykkelbutikk
FIXIE Inc. Backspin | Nye Fixie Inc. Backspin

Segway

1 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Svart

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
segway_header
Segway - Simply Moving
Segway ønsket å overføre det menneskelige bevegelses- og balansesystemet til en elektronisk enhet. Deres historie begynte med en selvbalanserende kjørestol, og etter kort tid var den første Personal Transporter ute for salg. Siden den gang har Segway utviklet nye løsninger, som gjør det mulig å forflytte seg på en rask og smidig måte.
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Segway Drift W1 E-skøyter Svart Svart
Segway
Drift W1 E-skøyter Svart
3 840 kr
gratis frakt
Segway Drift W1 E-skøyter Svart

Ny balanse til verden

Starten for Segway var en observasjon om at verden er bygget for de som kan balansere selv, og det var opphavet til noen av merkets første oppfinnelser. De fleste av oss kjenner det kanskje fra de berømte «Personal Transporter»-modellene, men tiden for de kjente tohjulingene som var starten,Segway E-Skates på Bikester.no er forbi. Men det er ingen grunn til å være skuffet. Segway kommer kontinuerlig med nye innovasjoner, enten det er e-skøyter eller scootere, og hvem vet hva som dukker opp i tiden som kommer? Ekte innovasjon dukker opp med basis i behov som ikke er oppfylt på en god måte, og Segway ble startet opp i 1999 med nettopp det i bunnen. Enten det er leketøy med hjul til små og store, profesjonelle e-scootere eller hjelpemidler til de som har handicap, er dette et merke som har satt ekte spor i verden, for å komme med en ny balanse.

Finn nye veier på to hjul

To hjul er som regel nok. Med Segway har vi sett oppfinnelser og uvante innovasjoner helt fra starten, og det ser ikke ut til å ta slutt med det første. Hos Bikester handler det om å komme seg ut, og ha det moro utendørs, og da er ikke Segway til å komme unna. Finn frem til det nye leketøyet til fridagene dine, eller kanskje du er ute etter en litt letter transportmetode for å komme deg til jobb? Eller til butikken. E-skøyter og e-scootere er helt klart i vinden, og det ser ut til at de har kommet for å bli. Ta en titt på utvalget fra en av de som har vært med siden starten og de første skrittene på veien mot tilgjengelig, moderne og høyteknologiske personlige transportmidler på to hjul. Hos Segway finner du det aller nyeste, hver gang. I nettbutikken på bikester.no kan du sørge for å få de nyeste innovasjonene hjem til deg, med bare noen klikk.