• RASK FRAKT-LEVERING
  • BETAL ENKELT MED KLARNA
  • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv

Bikester Journals

Elsykkelbatteri: FAQ:s & mer
Elsykkelbatteri: FAQ:s & mer
For å holde farten så lenge som mulig trenger du et fulladet batteri. Batteriet er enten festet på innsiden av rammen eller på bagasjebrettet. De vanligste batteriene på elsykler er litiumion og størrelse, vekt og energikapasitet varierer mellom ulike produsenter. De lades enkelt med eget uttak. La et tomt batteri lades mellom 2- 5 timer for å få det fulladet.
17.03.2024 12:35 av Bikesterredaktionen
AKTUELLE MIDTMOTORER, BATTERIER OG DISPLAY
Det er ikke en lett oppgave å holde oversikt over de motorer, batterier og dem teknologi som er tilgjengelig for elsykler! Vi håper å gjøre det litt lettere for deg. Nedenfor finner du informasjon om de seneste enhetene fra de mest velkjente produsentene av elsykkel-motorer, batterier og teknologi på markedet i dag.
17.03.2024 12:24 av Bikesterredaktionen
SAMLING AV SYKKEL FRA BIKESTER
14.03.2024 11:11 av Bikesterredaktionen
SAMLING AV SYKKEL FRA BIKESTER
14.03.2024 11:09 av Bikesterredaktionen
DETTE BØR DU VITE NÅR DU KJØPER SYKKEL PÅ NETT
Hvis du fortsatt er usikker på om det er sikkert å kjøpe sykkel på nett, bør du ta en titt på denne artikkelen. Når du skal kjøpe noe så viktig som en sykkel, skal man ta hensyn til hvor og av hvem man handler fra. Dette er med tanke på både kvalitet på sykkelen, samt førmontering forhandleren gjør. Det er høyst viktig at visse ting er gjort før sykkelen blir sendt til deg og at du selv gjennomfører de nødvendige justeringene før du tar i bruk sykkelen for første gang. Hvis dette er i orden, er det i dag minst like sikkert å kjøpe sykkel på nett, som fra en forhandler du kan ta i hånda etter endt kjøp. For ikke å glemme at du kan gjøre alle vurderinger på forhånd – rett fra sofakroken!
14.03.2024 10:34 av Bikesterredaktionen
Vi som sykler på vinteren
Vi som sykler på vinteren
More and more people use the bike to get to work all year round - even in winter. Cycling is a good way to be out in the clear, fresh winter air and to keep your fitness level high. In addition, you are environmentally friendly and you can save the overcrowded buses and trains in the cold period. Cycling in winter is far less demanding than many think if you follow a few tips on the right equipment. In the following guide we will introduce you to the most important clothing and equipment tips that will get you through the winter safely and with fun on your bike.
14.03.2024 10:27 av Bikesterredaktionen
SAMLING AV SYKKEL FRA BIKESTER
14.03.2024 10:23 av Bikesterredaktionen
El-sykkel deler
El-sykkel deler
Elsykler gjør det mulig å transportere seg lengre avstand i høyere hastigheter. Deler og tilbehør vil derfor utsettes for mer slitasje enn på en vanlig sykkel. Det finnes spesifikke elsykkeltilbehør som er utformet for å klare mer stress og belastning enn vanlige deler. Disse delene er merket slik at du enkelt kan avgjøre om delen er utformet for en Pedelec, assistert elsykkel eller S-Pedelec-modell. Alt du trenger å gjøre er å utstyre din elsykkel med passende deler og erstatte slitte komponenter på vår side for elsykkeldeler Elsykkeldeler.
14.03.2024 10:18 av Bikesterredaktionen
SAMLING AV SYKKEL FRA BIKESTER
14.03.2024 10:14 av Bikesterredaktionen
Sykkellås guide
Sykkellås guide
Det er alle syklisters mareritt. Et mareritt som, dessverre, ofte blir realitet og som vi må lide for igjen og igjen. Hvilket mareritt snakker vi om, tenker du? Marerittet som oppstår når sykkelen blir stjålet. Vi kjenner følelsen: grøssningen som går nedover ryggen mens du blunker to ganger for å prøve å vekke deg fra det du tror er en drøm, men som faktisk er en realitet og du forstår etterhvert at sykkelen ikke er der du satte den fra deg i går kveld. Og statistikken lyver ikke: I Tyskland ble 335.000 sykler rapportert stjålet i 2015 og mer enn 27.000 i Berlin i 2017. Og det er kun de som er rapportert til politiet – tenk på alle de som ikke er rapportert! I tillegg til de materielle konsekvensene av å ha fått sykkelen stjålet, er det også følelsesmessige konsekvenser. I følge en studie i Storbritannia mellom 2011 og 2016: hele 25% av de som ble utsatt for sykkeltyveri kjøpte seg aldri ny sykkel. Og det er noe vi på Bikester ikke kan tolerere. Vi har skrevet denne guiden for å informere deg om de ulike typene sykkellås som er tilgjengelig på markedet, positive og negative sider ved hver av dem, ulike sikkerhetsnivåer samt noen spennende nyheter innen sykkelsikkerhet.
14.03.2024 10:10 av Bikesterredaktionen

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY