Online sykkel shop - Bikester
Midlertidig stengt – vi bygger om for deg! Nyåpning med mange spennende tilbud 15. mars!
GRATIS RETUR
FRI FRAKT PÅ MINDRE VARER FRA 999 KR 6
enhjuling_header
Enhjuling - For balanseeksperter
Enhjulinger er ikke bare til for at du skal kunne imponere venner og familie med storslående triks, det er også veldig bra trening. Når du sitter på en enhjuling forbedrer du både balanse, koordinasjon og utholdenhet. Du kommer deg forover og bakover igjen på stedet - nesten alt er mulig. Uansett hvordan du har tenkt til å bruke den, så har man det veldig morsomt på en enhjuling. Hvem vet, kanskje du har en sirkusartist i familien?

Enhjulinger

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

På ett hjul mot horisonten

Enhjulinger er kanskje ikke noe for alle, men de er kanskje noe alle i alle fall burde prøve? De første enhjulingene så dagens lys mot slutten av 1800-tallet, og ble faktisk veldig populære, veldig raskt. Når tohjulingene tok over, ble enhjulingene noe som kanskje var mest forbeholdt gatekunstnere og sirkusartister, og sånn har det vært ganske lenge – disse doningene har vært for de spesielt interesserte. Men det er i ferd med å endre seg igjen. I dag finnes det enhjulssykler for mange forskjellige interesser og bruksområder, og vi skal vise deg et lite utvalg her. QU-AX enhjuling

Enhjulinger hos Bikester

Hos Bikester har vi gjort det til vår sak å kunne alt om sykler, og ikke minst gi deg sjansen til å kjøpe akkurat den sykkelen som du vil ha, uansett hvor mange – eller hvor få – hjul du liker å ferdes på. Med en spesialtilpasset nettbutikk som dekker alle sykkelbehovene dine på ett enkelt sted, har du det perfekte verktøyet for å komme deg ut på sykkelen, rett under fingertuppene dine. Med bare noen få klikk sørger vi for at både enhjulinger og tohjulinger finner veien til deg, sammen med alt det tilbehøret som du måtte trenge, eller ha lyst på. Sjekk ut bikester.no i dag du også!

En ny vår for enhjulinger

Overraskende som det kanskje er for en del, så har enhjulinger fått en ny vår, med masse ny teknologi og nyvinninger som støtter mange flere bruksområder enn før. I dag finnes det spesielle enhjulinger for de aller fleste sykkelgrener, der man er mest vant til å se litt flere hjul, fra langdistansesykling til terrengsykling. Man har sett det aller meste når man har sett en mountain bike med bare ett hjul, det er sikkert og visst, men det er ikke så sprøtt som det kan høres ut. Med større og bedre hjul, bedre, lettere materialer og spesialtilpassede pedaler, seter og funksjoner, har de største produsentene av enhjulinger gjort det mulig for selv de med mindre erfaring å ha masse glede av sykler med bare ett hjul. Med litt øvelse blir faktisk de fleste enhjulinger enda stødigere enn sykler med to hjul, siden balansen til den som bruker sykkelen, og bevegelsene til selve sykkelen, ikke er begrenset av rammen mellom de to hjulene. Det høres kanskje ikke så logisk ut, men en sykkel med bare ett hjul kan til og med være bedre til å komme seg opp bratte løyper og ulendt terreng enn en vanlig sykkel. Med bedre dekk og enda mindre treningstid, er alt klart for nye eventyr på bare ett hjul – eller kanskje det finnes en spirende sirkusartist i deg, eller familien?

Bedre trening på ett hjul

Trening er definitivt en av de større fordelene med sykling, der både kondisjon og styrke, balanse og reaksjonsevne styrkes, men alle de fordelene blir enda større med bare ett hjul. Koordinasjon, utholdenhet og balanse er noen av de fysiske tingene som blir dårligere med alderen, dersom de ikke opprettholdes, og det finnes nesten ingen bedre metoder for nettopp det enn en enhjuling. Det er nesten ingen manøvre som er umulige på enhjulinger, og vi på bikester er vi glade for å kunne tilby et utvalg av nettopp disse vidunderproduktene til alle som har lyst til å prøve seg på noe helt nytt. Sjekk ut hva vi kan levere, rett hjem på døren din om du vil, her hos oss på bikester.no, og finn ut hvordan du trives med full kontroll over alt som sykkelen din gjør. Enhjulinger har kanskje vært noe smalt og sært frem til nå, men det er det slutt på. Vi gir sykler med bare ett hjul tilbake til folket, uansett hvor du liker å ferdes hen.