Online sykkel shop - Bikester
Midlertidig stengt – vi bygger om for deg! Nyåpning med mange spennende tilbud 15. mars!
GRATIS RETUR
FRI FRAKT PÅ MINDRE VARER FRA 999 KR 6
Fulldempet MTB 27"
Fulldempede MTB 27"
27.5-tommers hjulene hadde antageligvis ikke etablert seg så raskt i sykkelverden hvis det ikke hadde vært for utviklingen av de fulldempede syklene – de gjorde nemlig at rulleegenskapene hos de større dekkene ble åpenbar! Imidlertid ble 27,5" dekkene til en stor teknisk utfordring, særlig for de mindre rammene. Nå som størrelsen er blitt mer etablert passer hjulet så godt som innen alle de forskjellige sykkel disiplinene og man finner 27.5" fulldempede MTB innen XC, stisykling og i Downhill World Cup Series.

Fulldempet MTB 27,5 (650B)

1 Produkter
Filter
Nullstill

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Kona Process X DH lilla
Kona Process X DH lilla
Kona
Process X DH lilla
Veil. pris 59 259 kr 40 209 kr
  • Versjoner: S | 38cm (27.5")M | 38cm (27.5")L | 42cm (27.5")
- 32 %
UTSALG

Hjul med gode rulleegenskaper

Takket være den raske utviklingen av fulldempede sykler, har 27,5-tommers hjul blitt en stadig mer populær størrelse på terrengsykler. Store hjul ruller som regel bedre over hindringer som stein og røtter, og de er også mer stabile i høye hastigheter. Hjul som er enda større enn dette kan ofte bli for tunge og lite smidige. Disse hjulene har dermed gode rulleegenskaper, og de er det perfekte kompromisset mellom hastighet og smidighet. Hjulene passer til både XC, stisykling og downhill. Hos oss finner du helt sikkert en fulldempet MTB 27,5 (650B) som passer for nettopp deg og ditt bruk!

Ledende nettbutikk for sykler og sykkelutstyr

Hos Bikester er det enkelt å finne en fulldempet MTB 27,5 (650B) som faller i smak.Cannondale Jekyll Carbon 1 27,5 tommer fulldempet MTB på Bikester.no Takket være vårt brede sortiment og høye kompetanse, kan du være trygg på at du finner sykler av høy kvalitet som passer til ditt bruk. Velg mellom sykler i aluminium eller karbon til dame, herre og barn og i forskjellige farger. Vi er en ledende nettbutikk som satser på sykler, og vårt brennende engasjement for sykler og sykkelindustrien er noe vi ønsker å dele med våre kunder. Her får du alt fra sykler til sykkelklær, sikkerhetsutstyr, sykkeldeler og alt annet du måtte trenge for en vellykket sykkelopplevelse.

Hvilken sykkel bør du velge?

Når du skal kjøpe en fulldempet MTB 27,5 (650B), er det noen ting du bør tenke på. Den fulldempede sykkelen har mer fjæring som gir mykere og mer kontrollert sykling enn hardtail-sykler. Fulldempede sykler absorberer støt på en optimal måte, selv på det mest ujevne terrenget. Dersom du leter etter en terrengsykkel som er bra for nybegynnere, så bør du velge en crosscountry (XC) eller maratonsykkel som er pigg både i oppover og nedoverbakker. Ønsker du en sykkel som takler enda tøffere bakker og mer dristige utforløyper, kan all-mountain og endurosykler være løsningen. I tillegg finner du dametilpassede fulldempet MTB 27,5 (650B) hos Bikester med kortere overrør som gjør dem lettere å kontrollere for kortere personer.

Ikke glem vedlikeholding

Uansett hva slags fulldempet MTB 27,5 (650B) eller annen type sykkel du har, er det viktig at du vedlikeholder den jevnlig. Først og fremst bør du vaske den grundig hver vår og høst, både når du tar den frem etter en lang vinter og når du setter den bort for sesongen. Pass på å tørke av vann og såpe for å unngå rust. Smør kjede, girvaier og andre bevegelige deler med spesialoljer og smøremidler, og sjekk at alle gir og bremser fungerer som de skal.