Online sykkel shop - Bikester
Midlertidig stengt - Vi bygger nytt for deg! Åpner igjen 15 mars med mange spennende tilbud!
GRATIS RETUR
FRI FRAKT PÅ MINDRE VARER FRA 999 KR 6

HAIBIKE Mountainbikes

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Fjellsykling gjort enklere

Haibike ble grunnlagt i Tyskland i 1995 av Susanne og Felix Puello. De neste femten årene gikk utviklingen raskt, og i 2010 lanserte de verdens første elektriske mountainbike. Dette var første gang noen førsøkte å lage en elektrisk sykkel skreddersydd for off-road kjøring, og Haibike Mountainbikes sin originale design og motor ble kopiert av flere andre produsenter i årene som kom. Om du elsker adrenalinet som pumper gjennom kroppen når du kjører nedover trange og bratte skog- og fjellstier, men hater at du må tråkke deg opp bakken igjen etterpå, da vil disse syklene passe deg perfekt. Tanken bak syklene er at du skal få oppleve all moroa som kommer med fjellsykling, men at du skal slippe det meste av slitet man også forbinder med sporten. HAIBIKE Mountainbikes

Kraftig motor

Haibike Mountainbikes er utrustet med en kraftig elektrisk Bosch-motor som er integrert i rammen på syklene. Bosch er kjent for sine plassbesparende og kraftige motorer, så du kan stole på at du sitter på nokså store krefter i beina. Motoren på sykkelen muliggjør turer opp bratte bakker du tidligere bare kunne drømme om å sette utfor. I tillegg gjør en slik motor det mulig å dra på lange turer, lengre inn i fjell og skoger, fordi du ikke trenger å bekymre deg for om du har kreftene til å sykle hjem igjen. Med andre ord kan du kjøre mye hardere og lengre enn hva som tidligere var mulig med en vanlig sykkel. Kundeservice teamet hos Haibike er kunnskapsrike og hjelpsomme om det skulle oppstå problemer med din Haibike Mountainbikes. Du vil få levert sykkelen ferdig satt sammen og skreddersydd til dine behov.

Tar vare på omgivelsene

En av de største fordelene ved Haibike Mountainbikes er at de er svært kraftige, men også veldig stillegående. Det betyr at du kan kjøre med stor fart samtidig som du ikke forstyrrer dyrelivet og de vakre omgivelsene dine. Kolleksjonen er også allsidig, det betyr at du har et stort utvalg å velge blant, dermed kan du velge den sykkelen som passer dine behov best. Du kan velge en av de kraftigste versjonene om du har god erfaring med off-road sykling, og du kan velge en «snillere» versjon om du er nybegynner. Disse syklene passer kanskje ekstra godt til nybegynnere siden de gjør hele fjellsykling-opplevelsen lettere og mer komfortabel, samtidig som du får det samme adrenalinrushet som de mest erfarne syklistene. Bosch-motoren som ligger i rammen på syklene er både kraftig og stillegående, og hjelper deg med tråkkingen, slik at det føles som det er din egen muskelkraft som driver deg fremover. Motoren er koblet til kjettingsystemet på syklene , fordeler motorstyrken på en smidig måte, og gir deg god ytelse og akselerasjon uansett hvilken hastighet du kjører i. Samtidig er syklene nokså lette i vekt, som gjør de enklere å håndtere enn andre sammenliknbare elektriske sykler. På grunn av at motoren er plassert på rammen har også sykkelen svært god balanse, som innebærer at motorkraften ikke går på bekostning av kontrollen du har over sykkelen.