Online sykkel shop - Bikester
Midlertidig stengt – vi bygger om for deg! Nyåpning med mange spennende tilbud 15. mars!
GRATIS RETUR
FRI FRAKT PÅ MINDRE VARER FRA 999 KR 6
trehjuling_header
Trehjuling
En trehjuling er den vanligste ”første sykkelen” som lar barnet øve på balansen og gir de en flott frihetsfølelse. En enkel måte for de små å oppdage verden på, eller iallfall hele hagen.

Trehjulinger

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Gode trehjulssykler for småbarn

Trehjulinger er flotte sykler for småbarn som skal ut og utforske verden. De er enkle å holde balansen på og er derfor en god førstesykkel. Det vil ikke ta lang tid før barna suser fornøyd rundt på den nye sykkelen sin. Vi har et variert og spennende utvalg av ulike trehjulssykler. Du kan velge alt fra klassiske varianter til modeller med håndtak, samt nyttig ekstrautstyr som soltak og seler til å feste barnet med. Det er selvsagt også mulig å velge mellom mange flotte farger og design som garantert faller i smak hos selv de mest kresne småbarn!

Sykkelforhandleren for hele familien

Bikester er nettbutikken for sykkelentusiaster i alle aldre, og det inkluderer småbarn som skal lære seg å sykle for første gang. Her finner du alt fra barnets første trehjuling, juniorsykler for kommende stjerner og voksensykler som passer for ethvert bruk. Ja, du finner til og med enhjulinger her for alle som elsker å imponere med kule triks! Vi er stolte av å kunne tilby et spennende sortiment av sykler, tilbehør, sykkeldeler og annet utstyr.Puky CAT SP Vi samarbeider med populære og anerkjente merker i ulike priskategorier, slik at du finner alt du trenger for morsomme opplevelser på både to og tre hjul.

Hvordan velge riktig barnesykkel

Det er viktig med en god sykkel som passer til barnet for at minsten skal få en vellykket sykkelopplevelse helt fra starten av. Et godt tips er å passe på at barnet sitter behagelig på setet og rekker ned til bakken for at de skal føle at de har god kontroll. Etterhvert som barnet vokser fra trehjulssykkelen, kan du kjøpe juniorsykler med støttehjul istedenfor. Det er enkelt å ta av hjulene når barnet har fått god balanse, og du slipper dermed å kjøpe ny sykkel underveis.

Mer lek enn sykkel

Barna bruker ofte trehjulssykler mer som leketøy enn ordentlige sykler, og det gir mye fin øving. Ikke bare lærer de å holde balansen, men de får også et godt forhold til sykling. Det kan være med på å øke sykkelgleden etterhvert som de blir eldre. Ifølge Trygg Trafikk, bør barn derfor ikke bruke hjelm på trehjulssykler. Det er fare for at de ikke tar av seg hjelmen når de løper av sted for å leke, og de kan dermed sette seg fast. Du bør derimot sørge for å ha hjelm og annet utstyr på plass så snart de er klare for å oppgradere til juniorsykkel.