• RASK FRAKT-LEVERING
 • BETAL ENKELT MED KLARNA
 • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv

MERIDA Merida MTB One-Sixty 500

Merida MTB One-Sixty 500
Beskrivelse

Lekefull Enduro som lar deg smertefritt trosse tyngdekraften

På en moderne enduro-/stisykkel kan noen deler koste skjorta, mens andre er rimeligere - men de fungerer likevel feilfritt. For eksempel gir Merida ONE-SIXTY 500 deg den samme høykvalitetsgeometrien og opphenget som de dyrere modellene - som er selve kjernen i en sykkel og utgjør den største forskjellen i hvordan sykkelen oppfører seg på stien. Komponentene er nøye utvalgt for å maksimere ytelsen mens de samtidig holder prisen på et rimelig nivå. Gaffelen fra RockShox har samme chassis som den langt dyrere LYRIK-gaffelen - som har vært en benchmark i endurosegmentet i mange år. Bak finner du en effektiv RockShox Deluxe demper som leverer 162mm eller 171mm med silkeglatt vandring. Bremsene er kraftfulle skivebremser med 4-kolvs kalipere, og når du trenger å klatre bratte bakker, er 1x-drivlinjen en drøm å bruke! Kort sagt, dette er en fantastisk sykkel for deg som ønsker full kontroll på stien - uten at det skal ruinere deg.

Nøkkelen til suksess!

 • En helt ny ramme i triple-reduksjon aluminium (Prolite 66) med imponerende tråkkeffektivitet 
 • Ultramoderne trailgeometri som faktisk fungerer i virkeligheten og gir sykkelen en fantastisk balanse
 • Et følsomt oppheng som gir både stabilitet, demping og suveren kontroll
 • Med dempere med 150/143 mm vandring, effektivt absorberes alle ujevnheter i underlaget
 • En ekstremt effektiv 1x-drivlinje med 11 nesten feilsikre gir fra Shimano (Deore)
 • Hydrauliske skivebremser med 4-kolvs kalipere som sikrer effektiv bremsekraft uansett underlag, vær eller sesong.
 • Robuste 29/27,5-tommere med 2,5/2,4" brede kvalitetsdekk fra Maxxis (Minion DHF/Dissector)
 • Leveres med høyde- og senkbar setepinne (125/150/200mm avhengig av rammestørrelse) fra starten av
 • Utrustet med WIRE PORT-teknologi og gjengede BSA kranklager

Trippelreduksjon aluminiumsramme med skarp geometri tilpasset for Enduro 

Revolusjon eller evolusjon? Vi sier ja takk, begge deler! Den har fått en helt oppdatert trippelreduksjon aluminiumsramme med banebrytende geometri og funksjoner nødvendige for en eksepsjonell endurosykkel. Det nye "FAST"-opphenget med flexstay-teknologi og en rockerlink med flip-chip tillater valg mellom bakhjul - 29er (162mm vandring) eller 27"/29" (171mm vandring) avhengig av preferanse - uten å endre geometrien. En steil setevinkel på hele 79° plasserer deg perfekt når du klatrer og en slak styrevinkel på 64° sammen med en 170 mm lang gaffel gir deg full kontroll når stien utfordrer deg.

Alle har ulike preferanser, og Merida har derfor utviklet en ramme som lar deg velge en størrelse opp eller ned basert på ønsket stabilitet og lekenhet. Det er også tatt hensyn til større ryttere og de som foretrekker en lengre ramme for økt stabilitet - de vil også oppleve mer progresjon i opphenget. Større ramme = mer progresjon (krever mer kraft for å utnytte 100% av vandringen). WIRE PORT-teknologi holder alle kabler på plass, og et gjengede BSA-kranklager er en glede for mekanikere, både amatører og proffer. På karbonrammen finnes også en luke ved krankhuset for oppbevaring av ekstra slange, snacks, verktøy eller annet nødvendig utstyr for turen. Det er bare å hoppe på og kjøre - dette er din nye beste venn, særlig når stien utfordrer deg mest.

Uovertruffen demperkonfigurasjon i kombinasjon med et høykvalitets oppheng

Fjæring og demping håndteres av Rock Shox, så du er i gode hender. Foran er sykkelen utstyrt med en Yari RC og bak en Deluxe Select+, og med 170 og 162mm eller 171mm vandring, sluker den grådig alle ujevnheter og sikrer at du kan kjøre med full kontroll selv under de bratteste forhold. De låsbare demperne kan tilpasses kjørestilen din, noe som både øker tråkkeffektiviteten og sørger for at du kan gi alt uansett underlag eller stigning. En dropper post er nesten uunnværlig i tekniske nedkjøringer, og selvfølgelig kommer ONE-SIXTY 500 med en høyde- og senkbar setepinne allerede fra start.

Kraftfull 1x-drivlinje med presis ytelse samt effektive skivebremser 

For å mestre alt fra raske stier til tøffe klatreetapper i utfordrende terreng, er den utstyrt med en kraftfull drivlinje med 11 gir fra Shimano (Deore) og et kranksett fra Race Face (Ride), som garanterer pålitelig ytelse gjennom brukervennlig utveksling, høy presisjon og nesten feilfri funksjonalitet. Ettersom sykkelen trives med høye hastigheter, er den utstyrt med effektive hydrauliske skivebremser med 4-kolvs kalipere fra Shimano (M6120), som tilbyr suveren kontroll og sikrer at du alltid har best mulig bremsekraft, uansett underlag, vær eller sesong.

Robust hjulsett med pålitelig grep også i utfordrende terreng

Hjulsettet består av solide 29/27,5-tommere med stabile aluminiumsfelger (Tubeless Ready) utstyrt med dekk fra Maxxis (Assegai/DHR II) med 2,5/2,4" bredde (men med plass for opptil 2.6") som alltid er klare for utfordringer. Dekkene gir pålitelig grep og presterer utmerket på nesten alle underlag, noe som betyr at du kan holde høy fart også i vanskelig terreng. Takk være en ekstremt velbalansert kombinasjon av høykvalitets komponenter og praktisk talt uendelig demping, presterer den like godt i EWS-touren som på daglige eventyr med vennene dine.

PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer0072659
EAN-kode-
VaremerkeMERIDA
FargeGrå/Svart
Spesifikasjon
PersonaliseringTerrengsykling
ProduktserieMerida ONE-SIXTY 500
ModellserieMerida ONE-SIXTY
KjønnUnisex
Damspesifikk 

Damspesifikk

Ettersom kvinner og menn ofte har forskjellig anatomi, bygger mange produsenter sykler som er tilpasset dette. Vanligvis er det bare små forskjeller som skiller dem. Blant annet pleier det å være bredere seter, smalere styre og kortere veivarmene. I noen tilfeller lages det også damespesifikke modeller i mindre størrelser og med en skrånende overrør. Noen ganger også i andre farger.
Nei
Produsentens farge-
Årsmodell2022
Elektrisk sykkelNei
Din høyde 

Din høyde

Anbefalt lengde ifølge leverandøren
-
Passer Høyde (cm)-
ModellserieMerida ONE-SIXTY
Rammesett
Rammestørrelse-
KUNDENES MENINGER
Også tagget i

LIKNENDE PRODUKTER

-13%
Merida One-Twenty 600
31 999 kr
27 819 kr
Innsparing
-12%
Merida MTB One-Sixty 500
36 999 kr
32 416 kr
Innsparing
-12%
Merida One-Forty 700
42 999 kr
37 632 kr
Innsparing
-4%
Merida MTB One-Forty 500
34 999 kr
33 694 kr
Innsparing

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY