• RASK FRAKT-LEVERING
 • BETAL ENKELT MED KLARNA
 • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv

MERIDA Merida MTB One-Forty 6000

Merida MTB One-Forty 6000
Beskrivelse

Testvinner av toppklasse som sørger for suveren flyt i ulendt terreng

Prisbelønte Merida ONE-FORTY 6000 byr på ultramoderne geometri og egenskaper som gjør turene i skogen både enklere og mer underholdende. Dette er en sykkel som er like rask oppover som nedover, utstyrt med komponenter som ved første blikk ser mer ut som de hører hjemme på en endurosykkel. Marzocchi Z1-gaffelen leverer 150 mm nesten friksjonsfritt og solid støtte for høy fart og de største utfordringene. RockShox Deluxe-demperen gir tilgang til hele 143 mm vandring fra det nye, lette og stive "FAST"-opphenget - perfekt for de røffeste passasjene, men fortsatt lekent nok til å gi en eventyrlig kjøreopplevelse på flate skogstier. Den lave rammen og setepinnen gir mulighet til å velge mellom opp til tre størrelser, avhengig av om du foretrekker mer stabilitet eller lekenhet. De robuste 29-tommers hjulene foran og bak takler all slags terreng, om det så er til frokost, lunsj eller middag. En komplett kvalitetspakke fra første til siste skrue! Denne versjonen av Merida ONE-FORTY er den ultimate sykkelen for stier, og passer like godt på raske flytstier som på grove, bratte enduroløyper.

Nøkkelen til suksess

 • Helt ny karbonramme (One-Forty CF4 III) med imponerende tråkkeffektivitet
 • Ultramoderne trailgeometri som fungerer utmerket i virkeligheten og gir sykkelen fantastisk balanse
 • Et følsomt lenkesystem som tilbyr både stabilitet, demping og eksepsjonell kontroll
 • Med dempere som gir 150/143 mm fjæringsvei, håndterer den alle underlagets ujevnheter effektivt
 • Ekstremt kraftig 1x-drivlinje med 12 pålitelige gir fra Shimano (SLX)
 • Hydrauliske skivebremser med 4-stemplers kaliper som leverer effektiv bremsekraft på alle underlag, i all slags vær og til enhver tid
 • Robuste 29-tommere utstyrt med 2,5/2,4" brede kvalitetsdekk fra Maxxis (Minion DHF/Dissector)
 • Leveres med justerbar setepinne fra Merida (Team TR - 30-230mm) fra starten av
 • Utstyrt med WIRE PORT-teknologi og gjengede BSA kranklager
 • Prisvinnende modell - For mer detaljert info, sjekk off.road.cc (på engelsk)

Karbonramme av høy kvalitet med en ultramoderne trailgeometri

Den fullstendig oppdaterte karbonrammen har funksjoner og detaljer som forenkler og beriker livet i skogen. Geometrien er ultramoderne med en 80° setevinkel som plasserer deg i den perfekte posisjonen for maksimal tråkkeffekt sammen med en fantastisk balanse mellom forhjul og bakhjul. Den lave rammen og setepinnen gjør det enklere å velge mellom forskjellige størrelser basert på syklistens preferanse for stabilitet og lekenhet. Større størrelser gir en mer progressiv ramme (trenger mer kraft for å utnytte 100% av vandringslengden). Grunnen? Større syklister veier ofte mer, og de som velger en lengre ramme i forhold til kroppslengde, ønsker ofte å sykle veldig fort. Da er det ekstra viktig med en opphengsmekanisme som virkelig bistår deg når du trenger det mest. Når hele verden heller nedover, hjelper den flate 65° styrevinkelen deg å holde kursen med ekstrem presisjon.

Rammen har selvfølgelig intern kabeltrekking, og det gjennomtenkte lenkesystemet skaper en følelse av nesten bunnløs demping, noe som gjør at du enkelt kan håndtere alle typer utfordringer ute på stien. Men det mest imponerende av alt er at den oppnår dette med full tråkkeeffektivitet og alltid er responsiv når du ønsker å øke farten. Den leveres naturligvis med en lang dropper, WIRE PORT-teknologi, FidLock vannflaske, gjengede BSA kranklager og et rom ved kranklageret hvor du kan oppbevare verktøy, reservedeler eller snacks. Verdens beste stisykkel? Det er mange som hevder det!

Dødelig kombinasjon av demping og et toppklasse lenkesystem

Fjæring og demping ivaretas av Marzocchi og Rock Shox, som sørger for at du er godt ivaretatt, med en Z1 i front og en Deluxe Select + bak, og med 150/143 mm vandring tar de glupskt unna alle ujevnheter og sikrer full kontroll selv i de bratteste utforkjøringene. De låsbare demperne kan tilpasses etter kjørestil, noe som både øker tråkkeffektiviteten og sikrer at du kan gi på full gass uansett underlag og helning. I krevende nedoverbakker er en dropper post nå nesten et must, og selvfølgelig kommer også ONE-FORTY 6000 utstyrt med en justerbar setepinne fra start.

Kraftig 1x-drivlinje for skarp ytelse og kraftfulle skivebremser

For å mestre alt fra hurtig stisykling til tøffe klatringer i ulendt terreng, er den utstyrt med en kraftig 1x-drivlinje med 12 gir fra Shimano (SLX) og et veivparti fra Race Face (Turbine), som sikrer pålitelig ytelse med brukervennlig girutveksling, høy presisjon og nærmest ubrytelig funksjonalitet. Og fordi sykkelen er laget for høy fart, kommer den med effektive hydrauliske skivebremser med 4-stempels kalipere fra Shimano (M7120), som gir overlegen kontroll og sikrer at du alltid har best mulig bremsekraft, uansett underlag, vær eller sesong.

Robust hjulsett med sikker grep på selv de mest utfordrende underlag

Hjulsettet består av robuste 29-tommere og deres stabile aluminiumsfelger (Tubeless Ready) er utstyrt med dekk fra Maxxis (Minion DHF/Dissector) med 2,5/2,4" bredde (klar for opp til 2.6"), alltid klare for utfordringer. Dekkene sørger for sikker markkontakt og utmerker seg på nesten alle typer underlag, noe som i praksis betyr at du kan sykle lynraskt selv på de mest krevende stiene.

PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer0072657
EAN-kode-
VaremerkeMERIDA
FargeBlå/Röd
Spesifikasjon
PersonaliseringTerrengsykling
ProduktserieMerida ONE-FORTY 6000
ModellserieMerida ONE-FORTY
KjønnUnisex
Damspesifikk 

Damspesifikk

Ettersom kvinner og menn ofte har forskjellig anatomi, bygger mange produsenter sykler som er tilpasset dette. Vanligvis er det bare små forskjeller som skiller dem. Blant annet pleier det å være bredere seter, smalere styre og kortere veivarmene. I noen tilfeller lages det også damespesifikke modeller i mindre størrelser og med en skrånende overrør. Noen ganger også i andre farger.
Nei
Produsentens farge-
Årsmodell2022
Elektrisk sykkelNei
Din høyde 

Din høyde

Anbefalt lengde ifølge leverandøren
-
Passer Høyde (cm)-
ModellserieMerida ONE-FORTY
Rammesett
Rammestørrelse-
KUNDENES MENINGER
Også tagget i

LIKNENDE PRODUKTER

-13%
Merida One-Twenty 600
31 999 kr
27 819 kr
Innsparing
-12%
Merida MTB One-Sixty 500
36 999 kr
32 416 kr
Innsparing
-12%
Merida One-Forty 700
42 999 kr
37 632 kr
Innsparing
-4%
Merida MTB One-Forty 500
34 999 kr
33 694 kr
Innsparing

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY