• RASK FRAKT-LEVERING
  • BETAL ENKELT MED KLARNA
  • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv

ROCK MACHINE Rock Machine Elsykkel Crossride Int E425

Rock Machine Elsykkel Crossride Int E425
Beskrivelse

Et kraftfullt drømmebygg med masse behagelig trykk i pedalene

Leter du etter en elsykkel der både helheten og hver eneste lille detalj gir deg den trygge følelsen av kvalitet, så er Rock Machine Crossride INT e425 Touring et virkelig smart valg. Praktisk allsidig sykkel med en urban følelse og en atletisk drivlinje som leverer masse kraft samt ekte kjøreglede, uansett hvor mange watt du tilfeldigvis har igjen i bena. Den perfekte sykkelen for deg som ønsker en rask elsykkel med masse behagelig trykk i pedalene, og som effektivt tar deg dit du vil uten at du trenger å bekymre deg for å ankomme svett eller med pusten i halsen! Takket være robuste hjul med solid volum og en dempet forgafler tar den seg uanstrengt fram over både tømmer og kantstein, den trives faktisk like bra inne i betongjungelen som ute på de svingete grusveiene... et rent drømmebygg for oss kresne pendlere!

Nøkkelen til suksess!

  • Skulpturell aluminiumsramme med ekstremt lavt innsteg og pent integrerte komponenter 
  • Smidig elmotor fra Sport Drive (MD250S) med hele 90Nm i dreiemoment 
  • Batteri på 500Wh som er elegant integrert i rammen gir opp til 100 km rekkevidde
  • Pålitelig 9-girs drivlinje fra kvalitetssikre Shimano (Altus)
  • Dempergafler fra ZOOM (187D AMS HLO) med 65 mm slaglengde samt låsing
  • Robuste 29-tommere med 44 mm brede kvalitetsdekk fra WTB (Riddler Comp)
  • Utrustet med både skjermer, bagasjebærer, kjedebeskytter, støtte og belysning 

Skulpturelt chassis i kvalitativt aluminium med eksemplarisk lavt innsteg

Det skulpturelle chassiset består av en nyutviklet ramme i aluminium (AL-6061 T6 MONO Tube Unisex) med rene linjer og et elegant integrert batteri og praktisk intern kabelføring. Dens velbalanserte geometri sørger for at du finner en komfortabel posisjon og samtidig gir deg full oversikt over alt som skjer rundt deg i trafikken. Dens tydelig utformede rammefasong, med eksemplarisk lavt innsteg, er praktisk funksjonell og vekker en uimotståelig følelse av begjær. Rammen er ikke bare vakker, men har en robust konstruksjon med høy lateral stivhet som skaper trygg stabilitet, men rammen har samtidig nok fleksibilitet til å kunne garantere en komfortabel tur også på litt verre underlag. 

Pålitelig elektrisk drift med god bunndrag i samarbeid med en 9-girs drivlinje

Hjertet består av et pålitelig driftssystem, Sport Drive MD250S, som kombinerer en sentralt plassert elmotor med et elegant integrert batteri som kort sagt leverer 500 Wh med miljøvennlig kraft, noe som samlet gir deg en rekkevidde på opp til 100 km med masse ekstra kraft i både ben og lunger. Motoren samarbeider med 9 pålitelige gir fra Shimano (Altus) og alt skjer effektivt, stille og med direkte drift på veivakselen (definitivt det beste alternativet om du spør oss). Batteriet driver ikke bare den elektriske motoren, men også den pent integrerte belysningen som sørger for at du blir sett også etter mørkets frembrudd. Legg til det en tydelig display med 4 ulike moduser som gir deg full kontroll og viser omtrent alt du trenger å vite. 

Komfortabel demping og kraftfulle hydrauliske skivebremser

Takket være kombinasjonen av en dempet forgafler fra ZOOM (187D AMS HLO) med 65 mm slaglengde, en sporty komfortsadel og kvalitetsdekk med virkelig bred profil (44mm), vil sykkelturer på dårligere underlag oppleves som overraskende komfortable. Og siden sykkelen trives når det går fort, er den utstyrt med effektive hydrauliske skivebremser som både senker vedlikeholdsbehovet og sørger for at du har tilgang til kraftig bremseevne året rundt, og dessuten uavhengig av om det er regn, støv eller slaps.

Sykkelen som for alltid vil endre din måte å se på sykling

En elassistert touringcykel som føler seg hjemme i de fleste typer miljøer, den sørger for at du effektivt og raskt kan pløye gjennom betongjungelen samt avslappet suse fram langs bølgende skogsstier. At sykkelen dessuten er utstyrt med det meste du kan tenke deg å trenge fra start, vil vi kalle for en ekstra bonus, eller hva sier du til både skjermer, støtte, bagasjebærer, kjedebeskytter samt belysning både foran og bak. En lettstyrt elsykkel med imponerende fremkommelighet som sørger for at du med god samvittighet kan la bilen stå hjemme og som mer enn gjerne blir med på nye eventyr! Dette er transportmiddelet som for alltid vil endre din måte å se på sykling/pendling og som vil ta deg dit du ønsker både raskere og betydelig enklere. 

PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer0053377
EAN-kode-
VaremerkeROCK MACHINE
FargeGloss Light Slate/Black/Silver
KUNDENES MENINGER

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY