Online sykkel shop - Bikester
Lageropprydding – opptil 80 %¹ rabatt
GRATIS RETUR
FRI FRAKT PÅ MINDRE VARER FRA 999 KR 6

GoPro

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

GoPro – ta med høyteknologi på tur!

Actionkameraer og tilbehør. Målsettingen er å produsere verdens beste og mest mangesidige HD-kamera for eventyrlige og ekstreme aktiviteter. GoPro ble opprinnelig utviklet for surfing, men har siden da blitt store innen mange actionsporter. Du trenger ikke å være profesjonell for å sette pris på egenskapene disse kameraene har.

Kjøp GoPro-produkter hos Bikester

GoPro GoPro er et selskap som produserer kameraer som er helt supre å ha med seg på sykkelturer. Vi snakker alle typer sykkelturer. Downhill, Freestyle eller på en rolig sykkelferie. Kameraene tåler regn, snø og kulde. Det er ikke for ingenting at de med rette kan kalles actionkameraer. Et GoPro-kamera festes gjerne i hjelmen din, men forskjellig tilbehør gjør at du kan feste kameraet stort sett overalt. Dette gjør at du har muligheten til å gjenoppleve dine eventyr på en storskjerm eller granske tricks for å senere finslipe på detaljene. Kameraene finnes i forskjellige modeller og noen i HD-format – alt for at opplevelsene skal bli så autentiske som mulig.

GoPro med tre ulike HD-modeller

Det finnes tre modeller av GoPro HD-kameraer, hvor alle heter GoPro HD Hero. Navnene skiller seg fra hverandre med nummer 1, 2 og 3. Den første modellen som kom har nummer 1 og den siste og nyeste modellen har nummer 3. Den første modellen filmer 60 bilder i sekundet og har innebygget mikrofon. Den er vanntett og man kan ta vanlige bilder med det. Andre generasjons GoPro veier lite og tar minimalt med plass. Siden kameraet er så lite, er det utrolig lett å feste på forskjellige steder, hvilket gjør det ideelt å ha med seg på sykkelturer. Kameraet kan filme i 170 graders vinkel og er ett av de absolutt beste kameraene på markedet. Som sin forgjenger er det vanntett ned til 60 meter. Den nyeste modellen GoPro HD Hero 3 kommer i tre utgaver: White, Silver og Black Edition. White Edition er den minst tekniske og tar 3 bilder i sekundet. Kameraet har 5 megapixler. Silver Edition har 11 megapixler og tar 10 bilder i sekundet. Black Edition er den mest avanserte modellen GoPro-kamera. Det har WiFi og mulighet for å spille i slowmotion. Det tar 30 bilder i sekundet og har 12 megapixler. Alle kameraene i tredje generasjon GoPro er mindre i størrelse og lavere i vekt enn forgjengerne. De lades med litium-ion-batterier.

Å feste et kamera

Det finnes mange ulike måter å feste kameraet på. Avhengig av hvilken synsvinkel man ønsker på filmen, er det forskjellig tilbehør til de forskjellige vinklene. Med det riktige tilbehøret kan man få maksimalt utbytte av vinkelen og gjenoppleve eventyret fra en annen vinkel enn den man hadde via øynene. Det finnes fire fine løsninger å kjøpe for å få til dette:

  • Ride hero mount
  • Suction Cup Mount
  • Grab bag
  • GoPro HD Wrist Housing
  • Chest Mount Harness
Ride hero mount gjør det mulig å feste kameraet på sylinderformede steder. Den passer derfor utmerket til sykler. Tilbehøret festes med enkelhet på styret, men det går også an å feste det på visse sykkelrammer. Suction Cup Mount har en sugekopplignende funksjon, og det som er ekstravagant med denne er evnen til å sitte som støpt i hastigheter på opp til 200 kilometer i timen. Grab bag er et sett med tilbehør som gjør det mulig å feste kameraet nesten hvor som helst. Som navnet antyder er det også en enkel sak å ta med seg dette settet. GoPro HD Wrist Housing er et bånd som kameraet festes til for deretter å festes hvor som helst på kroppen. Det fungerer like godt på håndleddet som på ankelen. Chest Mount Harness er en vest som det er mulig å justere størrelsen på. Kameraet plasseres på brystet og det går an å stille inn vinkelen slik at også bein og armer blir synlige på film.

Tilbehør

For å kunne bruke kameraet på en optimal måte, finnes det mange tilbehør man kan kjøpe. En auto charger gjør at du ikke trenger å lete etter strømuttak dersom batteriet er gåent. Kameraet kan enkelt lades via en USB-port i stedet. Det er også mulig å kjøpe reservebatterier slik at filminnspillingene kan bli ekstra lange. Et ekstra minnekort gjør samme nytte med tanke på at mye materiale som kan filmes og lagres. Et GoPro Wi-Fi kombo kit gjør at du kan streame filmene dine live, en morsom detalj som gjør at kompisene dine kan se tricksene eller ferieopplevelsene direkte på dataen. Dette tilbehøret kan kobles sammen med en smarttelefon, så en datamaskin trengs ikke. Med dette tilbehøret kan kameraet også fjernstyres, og opp til 50 kameraer kan kobles sammen for å få med alle vinkler som gjør filmen mer detaljrik. Vil man filme i områder med vekslende klima, finnes det tilbehør som motvirker dugg på linsen. Dette er helt topp for de som vil filme med sykkelen når de kjører downhill. Det finnes også ferdige kit der kameraet allerede sitter fast på utstyret – et av disse er Helmet Kit. Det finnes nesten uendelige muligheter for å utstyre kameraet helt etter egen smak og behov. Men selv uten noe av dette tilbehøret er kameraene fra GoPro rett og slett de beste på markedet. De tåler mye røff behandling med både fall, fuktighet, kulde og varme.