• RASK FRAKT-LEVERING
  • BETAL ENKELT MED KLARNA
  • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv

SIGMA SIGMA Sykkelcomputer BC 5.0 WL ATS

SIGMA Sykkelcomputer BC 5.0 WL ATS
Beskrivelse

Sigma BC 5.0 WL ATS er en avansert sykkelcomputer som er perfekt for sykkelentusiaster, terrengsyklister, landeveissyklister og BMX-ryttere. Denne sykkelcomputeren er utstyrt med en rekke funksjoner som hjelper deg med å følge med på sykkelaktivitetene dine og forbedre prestasjonen din.

Med Sigma BC 5.0 WL ATS kan du enkelt overvåke hastighet, distanse og tid. Den har trådløs overføringsteknologi som tillater deg å holde sykkelen din ren og ryddig uten å måtte bekymre deg for rotete kabler. I tillegg er den utstyrt med en automatisk start- og stoppfunksjon, som betyr at den begynner å registrere sykkelaktivitetene dine så snart du begynner å sykle, og avslutter når du stopper.

En annen imponerende egenskap ved Sigma BC 5.0 WL ATS er dens temperaturmåler. Den viser gjeldende temperatur under sykkelturen din, noe som kan være svært nyttig for planlegging og riktig bekledning under ulike værforhold. Det inkluderer også en klokkefunksjon som hjelper deg med å holde styr på tiden, slik at du kan holde deg punktlig gjennom dine sykkeleventyr.

Fordeler:
- Trådløs overføringsteknologi
- Automatisk start og stopp
- Temperaturmåler

Med Sigma BC 5.0 WL ATS kan du løfte syklingen din til neste nivå ved å overvåke og forbedre prestasjonen din. Enten du er en erfaren syklist eller akkurat har begynt, vil denne sykkelcomputeren gi deg den informasjonen du trenger for å oppnå målene dine og fullt ut nyte sykkeleventyrene dine.

PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer01027230119OS
EAN-kode4016224052110
VaremerkeSIGMA
FargeSvart
Spesifikasjon
Produsentens artikkelnummer-
Produsentens artikkelnummer5211
Elektronikk
GPSNei
Fartja
PulsmålingNei
Kadensmåling sykkelNei
Kadensmåling løpingNei
HøydemålerNei
NavigasjonNei
TrådløsJa
ANTNei
BluetoothNei
WifiNei
FargeskjermNei
BerøringsskjermNei
OppladbarNei
KUNDENES MENINGER

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY