Online sykkel shop - Bikester
Midlertidig stengt - Vi bygger nytt for deg! Åpner igjen 15 mars med mange spennende tilbud!
GRATIS RETUR
FRI FRAKT PÅ MINDRE VARER FRA 999 KR 6

Sykler fra FIXIE Inc. – enten de drives av dine ben eller en elektrisk motor – er samtidig diskrete og fulle av attitude. Singlespeed- og fixed gear-modellene fra dette stilige, urbane merket er sammenkoblet med det mest nødvendige og designet for ren moro. Alle urbane syklister som ønsker å kombinere minimalisme med en ufortynnet kjøreopplevelse trenger ikke lete lenger.

Oppdag sykler fra Fixie Inc.

Nye produkter fra Fixie Inc.

FIXIE Inc. Floater Race Svart
FIXIE Inc. Floater Race Svart
FIXIE Inc.
Floater Race Svart
4 929 kr * 2 899 kr
- 41 %
UTSALG

FIXIE Inc.

3 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Svart

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
FIXIE Inc. Floater Race Svart
FIXIE Inc. Floater Race Svart
FIXIE Inc.
Floater Race Svart
4 929 kr * 2 899 kr
  • Versjoner: 53cm (28")
- 41 %
UTSALG
FIXIE Inc. Blackheath Svart
FIXIE Inc. Blackheath Svart
FIXIE Inc.
Blackheath Svart
4 379 kr * 1 909 kr
  • Versjoner: 53cm (28")
- 56 %
UTSALG
FIXIE Inc. Floater Svart
FIXIE Inc. Floater Svart
FIXIE Inc.
Floater Svart
4 929 kr * 3 999 kr
  • Versjoner: 55,5cm (28")
- 18 %
UTSALG

Fixie Inc. – fast nav-sykler av høy kvalitet

Fixie Inc. er sykkelen for deg som ønsker en virkelig flott sykkel med fast nav. Med disse syklene kan du stolt manøvrere deg frem i storbyjungelen. Fixie Inc. lager sykler for moderne mennesker til svært overkommelige priser. Som slagordet deres sier – dette er sykler for helter! I tillegg til sykler kan vi også tilby stilige hettegensere og t-skjorter fra dette trendy merket.

Cycles for heroes

Sykkel fra FIXIE Inc. I 2003 grunnla to svært sykkelinteresserte karer selskapet Fixie Inc. Fixie er et engelsk slanguttrykk for sykler med fast nav, og det er nettopp dette som merket handler om. Drømmen var å lage enkle, stilrene sykler med fokus på detaljer, noe som absolutt går igjen i alle sykkelmodellene deres. Dette er langt fra vanlige transportmidler som skal frakte deg fra A til B, men sykler som krever ekte sykkelentusiasme. Unik design skulle kombineres med innovativ teknologi, og kun lette materialer som stål og titan skulle tas i bruk. Som sagt, dette er sykkelen for ekte helter.
Salget av fixie-sykler har nærmest eksplodert de siste årene. Både gir og håndbremser er fjernet, noe som gir en særdeles lett sykkel. Tanken bak denne sykkeltypen er at syklisten skal bli ett med underlaget. En vanlig sykkel fortsetter å trille når du slutter å tråkke på pedalene. Med en fixie stanser fremdriften hvis du slutter å tråkke, og den krever egne teknikker for å bremse.
Med fast nav beveger sykkelen seg også bakover når man tråkker bakover. Sykkelen gir en enorm frihetsfølelse, men krever også mye av syklisten siden man må tråkke hele tiden. På fixie-sykkelen kan du utføre avanserte sykkeltriks og imponere omgivelsene med sykkelakrobatikk.

Trend for pengene

Sykler med fast nav har blitt et stadig mer vanlig syn i bybildet de siste årene. Mange bygger egne sykler av deler de finner i containere eller på andre steder. I mange storbyer i utlandet har det nærmest oppstått en egen kultbevegelse rundt sykler med fast nav. Mangelen på bremser kompenseres ved at syklisten lener seg fremover og trår pedalen i motsatt retning for å stoppe fremdriften. Dette får bakhjulet til å stanse opp mens sykkel er i bevegelse.
Denne bremseteknikken krever gode ferdigheter fra syklisten og kan være farlig på vått underlag. Fixie Inc. har konstruert en rekke modeller som mer enn tilfredsstiller kravene til en særdeles kresen brukergruppe. Med sin stilrene design og tekniske detaljer, skiller syklene fra dette merket seg ut fra mengden uten å koste alt for mye.
Mange fixie-syklister er blitt utrolig dyktige på sykkelen og balanseevnen utvikles ekstremt mye. Den typiske brukergruppen er yngre mennesker som konkurrerer seg i mellom ved å utføre imponerende triks. Typiske triks er å kjøre bakover eller på bakhjulet. Ofte arrangeres det sykkelkonkurranser på sykkelbaner eller i bymiljøer. Den mest kjente sykkelkonkurransen er nok Montertrack Alleycat-konkurransen i New York, hvor det kun benyttes sykler med fast nav.

Fast nav is the new black

Fixie-syklene er blottet for mye av utstyret man ellers finner på vanlige sykler. Syklene skal være så enkle som mulig, veie minst mulig og være utfordrende å kjøre på. Det er lett å vedlikeholde en fixie siden det er færre deler som skal renses og følges opp. Dette er også tilfellet med syklene fra Fixie Inc. Kvalitetsmerket har funnet sin naturlige plass blant syklister som ønsker en sykkelstil med bedre kontroll over sykkelen. Når du først er bitt av fixie-basillen, er det vanskelig å skifte til vanlige sykkelmodeller igjen.
Dette er en trend som også kjendisene har kastet seg på, og hip hop-sangeren Kanye West er en av dem som har fått spesialdesignet sin egen gule, selvlysende fixie-sykkel. Hos oss kan du få kjøpt din egen fixie gjennom kvalitetsprodukter fra Fixie Inc. Dette er ikke en sykkel som egner seg for sykling i skog og mark, men den vil garantert gi deg en ekstrem og morsom sykkelopplevelse.
I tillegg kan vi tilby trendy og stilrene hettegensere og t-skjorter som står i stil til resten av produktene fra dette merket. For mer informasjon kan du klikke deg inn på hvert enkelt produkt hvor du finner en presis beskrivelse av akkurat denne sykkelmodellen. Hvis du har ytterligere spørsmål kan du også ringe vår kundeservice. Våre medarbeidere svarer mer enn gjerne på spørsmål og guider deg frem til riktig produkt.