Online sykkel shop - Bikester
Midlertidig stengt – vi bygger om for deg! Nyåpning med mange spennende tilbud 15. mars!
GRATIS RETUR
FRI FRAKT PÅ MINDRE VARER FRA 999 KR 6

Weber

1 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Beige

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Weber Babysete trekk For babyer Barn Beige
Weber Babysete trekk For babyer Barn Beige
Weber
Babysete trekk For babyer Barn Beige
Veil. pris 379 kr 129 kr
Rask levering
- 65 %
UTSALG

Det perfekte tilbehøret å ha med på sykkelturen!

Bikester har det aller beste sykkeltilbehøret fra Weber. Skal du på sykkeltur med familien? Hva med å hekte på en sykkelvogn? Vi fører to ulike trekkroker til sykkelvogn/henger. Disse er av universal type og passer de fleste sykkelvogner. Mangler du trekkrok? Ta en titt på vår side. Her finner du det du trenger for å hekte på vognen og å ta med barna på sykkeltur, eller om du skal frakte bagasje.

Merkenavnet Weber

Weber er kjent for å være en pioner innen funksjonalitet, design og god kvalitet. Det var i 1952 at George Stephen fant opp den første kullgrillen. Han ville finne en hyggelig måte å tilberede godt kjøtt på til familien. Dette var altså starten på en grillkultur som eksploderte verden over. Fra da av har man elsket å grille sammen med familien verden over. Det var også Stephen som fikk gassgrillen til å bre om seg med sin popularitet. Nå ser man Weber sine gassgriller på de tusen terrasser! Det er kanskje ikke alle som knytter Weber til sykkelutstyr. Weber er nok mest kjent for de fleste for sine griller og utstyr til grill. Her får du kjøpt det meste av sesongprodukter knyttet til grill og spising ute. Weber har også allsidige produkter for hele året, som kokkekniver, forklær og annet tilbehør til matlaging. Her får du produkter i både aluminium, rustfritt stål, bambus osv.
Dette er typiske produkter man kan knytte Weber til:

  • Griller som røk- og dampgrill, kullgrill og gassgrill
  • Grillrengjøring
  • Grillvotter, forklær osv.
  • Grillspyd, Pizzaskjærer, bestikk o.l.
  • Grillformer
  • Kniver
  • Ulike steketermometre
På Bikester har vi altså et lite utvalg av sykkelprodukter fra allsidige Weber. Dersom du trenger utstyr til å hekte sykkelvognen på sykkelen, da har du kommet til riktig sted. Din nye sykkelkrok er omtrent et tasteklikk unna deg! Weber puteinnlegg

På tur med sykkelvogn!

I dag har man et svært godt utvalg av sykkelvogner på markedet, hvor Thule og Nordic Cab er blant de største aktørene. Man får kjøpt vogner med svært god sittekomfort, og man kan legge ned ryggen på mange av dem så barna kan sove på turen hvis man skal langt avgårde. Videre finnes det i dag svært gode fjæringssystemer hvis man betaler litt ekstra. Det kan lønne seg hvis man sykler mye, ettersom det er ubehagelig med harde støt i lengden. Kjører du mye på kanten kan dette ødelegge litt av helhetsopplevelsen for den som sitter på. En god sykkelvogn skal både være komfortabel å sitte i, ha gode seler, være lett å hekte på, og den må være stabil på veien. Den som drar bør oppleve at den oppfører seg stabilt og at den ikke er for tung. Sist men ikke minst må den selvsagt oppfylle alle sikkerhetskrav. I dag har man så gode sykkelvogner på markedet at lista over kriterier strengt tatt har blitt enda lenger. Man får UV-beskyttelse, solide integrerte regntrekk, adapter for ekstra babysete osv. Å ha med barna på sykkeltur er en hyggelig aktivitet. Det kan være et avbrekk fra frilek og løping. Ta barna med på sightseeing i nærmiljøet, eller ha med vogna på ferie og oppdag nye steder fra sykkelen. Det er nesten ikke grenser for hvor mye hygge en kan ha sammen på tur. En annen positiv ting med sykkelvogner er at man kan bruke den til transport også, akkurat som med pulker for eksempel. Man kan trekke ulik form for last etter seg. Med andre ord, det er ikke bare barnefamilier som anskaffer seg sykkelvogn. Sett fra en annen vinkel: Etter at barna er store, behøver du ikke å pensjonere sykkelvognen!