Online sykkel shop - Bikester
Midlertidig stengt – vi bygger om for deg! Nyåpning med mange spennende tilbud 15. mars!
GRATIS RETUR
FRI FRAKT PÅ MINDRE VARER FRA 999 KR 6
Stormkjøkken
Man kan leve lenge på barer, tørr mat og nøtter, men etter en lang dag i sadelen, er et varmt måltid skikkelig godt. Akkurat som nybrygget kaffe om morgenen. Derfor er det kompakte og lette stormkjøkkenet det perfekte tilbehøret for flere dagers sykkelturer: Stormkjøkken finner du fra brukervennlige gassdrevne til minimalistiske alternativer, som vedfyrte campingovner. Noen praktiske campingutstyr er verdt å pakke til turen, for eksempel en vannkoker der campingovnen er enkel å bære, samt selvfølgelig et utvalg av deilig campingmat.

Stormkjøkken

2 Produkter
Filter
Nullstill

Pris

kr
til
kr

Farge

  • Rød
  • Oliven

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Trangia Sikkerhetsflaske 1000 ml
Trangia Sikkerhetsflaske 1000 ml
Trangia
Sikkerhetsflaske 1000 ml
199 kr
Rask levering
UTSALG
Primus Drivstoffflaske 1000 ml oliven
Primus Drivstoffflaske 1000 ml oliven
Primus
Drivstoffflaske 1000 ml oliven
259 kr
UTSALG

Nyt et måltid ute i det fri

Det er noe helt eget med det å nyte et måltid eller en kopp kaffe ut i det fri. Det er nesten som om omgivelsene gir maten et ekstra krydder – en ekstra smak av frisk luft og frihet. Stormkjøkken har blitt brukt av mennesker i lang tid på alt fra heftige ekspedisjoner til enkle turer i marka. Stormkjøkken gir klatrere så vel som syklister den næringen de trenger for å gjennomføre en tur – men også den kosen de fortjener. Fyr opp, og lag ditt eget gourmetmåltid som er en konge verdig, og nyt ditt lille personlige rike i et øyeblikk ute i naturen.

Flere typer stormkjøkken

Vi er alle ulike, og alle har ulike preferanser når det gjelder hvordan ting skal gjøres. Dette gjelder ikke minst innen turer og turutstyr. Derfor finnes det også mange ulike former for stormkjøkken, som alle fungerer på ulike måter. Her på Bikester har vi samlet et variert utvalg som drives av ulike typer brensel:

  • Gassdrevne
  • Bensindrevne
  • Spritdrevne
  • Multifuelbrennere

Hvilken type man bør velge, er helt opp til hva man selv foretrekker. Gassbrennere er ofte enklere å justere, slik at man kan variere varmeeffekten. Dette kan gjøre det enklere å få akkurat riktig temperatur under matlagingen. Spritbrennere kan på sin side være litt mindre varmeeffektive, men er til gjengjeld ofte mye mer stillegående enn gassbrennere. Ta en titt på de ulike modellene i utvalget vårt, og finn et stormkjøkken som passer til dine spesifikke behov.

Stormkjøkken fra ulike merker

I tillegg til å ha varierte typer stormkjøkken, har vi også et stort utvalg fra en rekke anerkjente merker og i forskjellige prisklasser. Vi ønsker at du skal kunne finne det som passer best til ditt budsjett og dine forventninger i vårt sortiment. Ta for eksempel en titt på stormkjøkken fra merker som Primus, Optimus og Triangia. 

Når du har funnet det stormkjøkkenet som passer best til dine krav og forventninger, er det bare å slå til – så vil du snart kunne bytte ut de tørre kjeksene og energibaren med en mettende middag ute i skogen. Uansett hva du velger, vil du alltid være klar for et herremåltid med et stormkjøkken i bagasjen.