Online sykkelbutikk
Høsten er tid for fornyelse | Oppdag nye sykler og bestill en direkte til din dør

Hundevogner

5 Produkter
Filter
Nullstill

Belastning i kg

kg
kg

Farge

  • Gul
  • Grå
  • Grønn
  • Rød
  • Blå
  • Svart
  • Oliven

Kundeanmeldelser

  • 1
  • 3

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Red Cycling Products Hundetilhenger XL rød/Grå
Red Cycling Products Hundetilhenger XL rød/Grå rød/Grå
Red Cycling Products
Hundetilhenger XL rød/Grå
2 979 kr 1 999 kr
- 33 %
gratis frakt
Croozer Dog Jokke Hundetilhenger Grønn/Grå
Croozer Dog Jokke Hundetilhenger Grønn/Grå Grønn/Grå
Croozer
Dog Jokke Hundetilhenger Grønn/Grå
8 609 kr 7 749 kr
gratis frakt
Croozer Dog Peppa Hundetilhenger Svart/Gul
Croozer Dog Peppa Hundetilhenger Svart/Gul Svart/Gul
Croozer
Dog Peppa Hundetilhenger Svart/Gul
7 559 kr 6 429 kr
- 1 130 kr
gratis frakt
Croozer Dog Bruuno Hundetilhenger Svart/oliven
Croozer Dog Bruuno Hundetilhenger Svart/oliven Svart/oliven
Croozer
Dog Bruuno Hundetilhenger Svart/oliven
9 659 kr 8 219 kr
- 1 440 kr
gratis frakt
XLC Doggy Van BS-L04 Sykkeltilhenger 16 "med kobling
XLC Doggy Van BS-L04 Sykkeltilhenger 16 "med kobling
XLC
Doggy Van BS-L04 Sykkeltilhenger 16 "med kobling
3 299 kr 2 809 kr
- 15 %
gratis frakt

Vogner til firbente favoritter

Mye av det som vi mennesker gjør, må jo rett og slett se ut som fullstendig galskap for hundevennene våre, men hvis det er én ting som er sikkert, så er det i alle fall at de elsker å være med, uansett hva det er vi har tenkt oss ut på. Med hundevogner er det ikke lenger snakk om at kompisene må bli igjen hjemme når avstandene kanskje blitt litt i lengste laget for dem. En solid og praktisk hundevogn blir en ny bestevenn for både deg, hunden og sykkelen, det er helt klart.

Få med hele familien, med Bikester

Sykkelglede er ikke bare for de voksne, eller for bare de med to bein, for den saks skyld. Bikester er en av Norges beste nettbutikker for alle som elsker friluft og aktivitet, og spesielt de som liker seg på to hjul. Her hos oss finner du en kjapp og trygg nettbutikk der du kan skaffe deg alt det som trengs for både lange og korte turer på sykkelsetet, og ikke minst alt det som trengs for å få mest mulig glede ut av alle turene, uansett vær og føreforhold, og uansett hvor mange som skal være med og hvor mange bein de har.

Trygge langturer for menneskets beste venn

Det finnes mange måter å få med seg hunden ut på sykkeltur – noen velger springere, andre har ganske enkelt båndet festet i styret, og hvis den firbente kompisen er liten nok, kan man kanskje til og med bruke en god sykkelkurv. Men, hvis man virkelig skal ut på langtur, er det ikke noe som kan måle seg med en skikkelig hundevogn. Da finnes det ikke sjanse for at hunden blir overkjørt, hverken av deg eller andre, eller trekker deg ut av balanse, eller kommer i veien for deg, sånn at du må svinge unna. Gode hundevogner for sykler er ikke vanskelige å finne lenger heller – det er rett og slett bare å ta en titt her på bikester.no, og finne den typen og størrelsen som passer best for deg og hunden. Noe av det som er viktigst for en god hundevogn, er kanskje at den passer til størrelsen på hunden. Med for mye plass er det lett at de deiser rundt i svinger og beveger seg for mye rundt i vognen, sånn at både du og sykkelen kan bli ustabile. Med for liten plass blir det ikke stort bedre – ingen liker jo å sitte stappet inn i en kasse man ikke kan røre seg i, og det samme gjelder jo selvsagt for de firbente. Med den rette hundevognen, med god utsikt og sterk konstruksjon, er det ikke noe hundene synes er mer moro – de får være med på tur, får være med oss på det vi holder på med, og ikke minst så får de se en masse nytt, og lukte nye ting – det er som en tur på tivoli for oss tobeinte.
Gode, sikre og moderne hundevogner er gjerne laget i aluminium, som både er lett og holdbart, og ikke minst stivt nok til at vognen ikke påvirker stabiliteten din på sykkelen noe nevneverdig. Husk på at det kan ta litt tid å venne seg til å sykle med vogner av noe slag etter sykkelen, så ta deg gjerne noen prøveturer før den «virkelige» turen med ekte passasjerer starter. Her på bikester.no finner du et stort utvalg av alt som har med sykler, tilbehør og utstyr å gjøre, og det betyr at du selvsagt finner noen av de beste sykkelvognene våre, både for barn, hunder og bagasje, rett under fingertuppene dine. Vi vil gjerne at hele familien skal kunne ha det gøy på sykkel, og det inkluderer både store og små – med to eller fire bein.