For kaldt for å sykle | Med riktig utstyr holder du varmen
Online sykkelbutikk

Dynamodrevne Lyssett

1 Produkter
Filter
Nullstill

Merker

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Trelock LS 435 BIKE-i GO / LS 613 Duo Flat Dynamo Lighting Set
Trelock
LS 435 BIKE-i GO / LS 613 Duo Flat Dynamo Lighting Set
519 kr
Trelock LS 435 BIKE-i GO / LS 613 Duo Flat Dynamo Lighting Set
Mer informasjon

Sikkerhet i høysetet

Det er lite som slår følelsen av å sette seg på sykkelen og sykle av gårde. Den friheten man får ved å kunne sykle akkurat hvor man vil, hvor lenge man vil og hvor fort man vil er ulikt noe annet. For å få en best mulig sykkelopplevelse, bør du ha det rette utstyret. Du bør ha en god sykkel og riktige sykkelklær, samt sko som både puster og holder deg varm under hele sykkelturen. Sikkerheten er noe av det viktigste du bør tenke på når du skal ut og sykle. Sørg derfor for å skaffe deg gode sykkellys slik at du både ser veien og blir sett av andre trafikanter. Dermed kan du både få en mer behagelig sykkeltur og unngå potensielle farlige situasjoner.

Høy kompetanse og god veiledning

I Bikester er vi eksperter på sykkel og sykkelutstyr, og vi er lidenskapelig opptatt av denne fantastiske sporten. Hos oss er høy kompetanse og god veiledning i høysetet, og vi streber alltid etter at våre kunder får akkurat det de ser etter. Vi fører produkter av høy kvalitet fra anerkjente produsenter, slik at du som kunde hos oss alltid kan være trygg på at du får ordentlig utstyr.

Påbudt med sykkellys

Det er svært viktig å ha riktig sykkelbelysning for å være synlig i trafikkbildet – i Norge er det faktisk påbudt i mørket eller skumringen.Trelock LS 435 BIKE-i GO / LS 613 Duo Flat De norske reglene sier at man skal ha hvitt eller gult lys foran, rødt lys og rød refleks bak og hvit eller gul refleks på pedalarmene eller pedalene. Videre er det viktig at lyset foran skal lyse godt uten å være blendende, og baklyset skal være godt synlig fra 300 meter unna. Du kan også velge å ha blinkende lys, dersom det blinker minimum 120 ganger per minutt. Et annet krav er at lysene skal være festet på selve sykkelen. Dersom du ønsker å bruke hodelykt, må det være i tillegg til fastmonterte lys – ikke istedenfor. Med gode lys blir sykkelturen både mer sikker og behagelig for deg og andre medtrafikanter.

Sykkellys uten lader

Når du skal skaffe deg sykkellys, er det et bredt utvalg av ulike modeller og varianter å velge mellom. De tradisjonelle dynamodrevne lyssettene var lenge den eneste måten å få lys på sykkelen på, og denne typen lyser så lenge du trår på pedalene. Med dynamodrevne lyssett slipper du å tenke på å lade opp lyktene når de går ut av batteri, noe som for mange er en stor fordel. I dag finnes det også moderne dynamodrevne lyssett som ikke nødvendigvis lades opp når du trår på pedalene, men har istedenfor en sveiv som kan brukes for å lade dem opp. Etter kun noen få sveiv, kan lykten lyse i opptil én time til. Det kan være vanskelig å vite hva slags belysning du bør ha på sykkelen din i forhold til ditt bruk. Hvis du er usikker, så hjelper vi deg gjerne. Våre dyktige medarbeidere står alltid klare til å hjelpe deg med å finne den modellen som passer best for ditt bruk.

Denne nettsiden bruker cookies og pixeltags for å forbedre sin funksjonalitet og for å gi deg personlig anpasset reklame, f.eks. på sosiale medier. Se vår personvernspolitikk for mer informasjon - spesielt om hvordan du forhindrer lagring av cookies og sporing av pixeltags på din enhet i fremtiden. Jeg godtar vilkårene