Online sykkel shop - Bikester
Midlertidig stengt - Vi bygger nytt for deg! Åpner igjen 15 mars med mange spennende tilbud!
GRATIS RETUR
FRI FRAKT PÅ MINDRE VARER FRA 999 KR 6

Bagasjebrett til setepinne

2 Produkter
Filter
Nullstill

Hjulstørrelse i Tommer

  • 18
  • 20
  • 24
  • 26
  • 28
  • 29

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Cube RFR Klick&Go Sykkelstativ
Cube RFR Klick&Go Sykkelstativ
Cube RFR
Klick&Go Sykkelstativ
Veil. pris 489 kr 299 kr
Rask levering
- 38 %
UTSALG
Cube RFR Klick&Go Sykkelstativ inkl. Skinner Svart
Cube RFR Klick&Go Sykkelstativ inkl. Skinner Svart
Cube RFR
Klick&Go Sykkelstativ inkl. Skinner Svart
Veil. pris 599 kr 269 kr
Rask levering
- 55 %
UTSALG

Få med deg alt du trenger på sykkelturen

Bagasjebrett til setepinne er bagasjebrett som monteres direkte på setepinnen, akkurat som navnet tilsier. De passer blant annet perfekt til sykler som det er vanskelig eller umulig å montere et vanlig bagasjebrett på. Med dette praktiske tilbehøret kan du være sikker på at du alltid får med deg det du trenger på sykkelturen!

Vi elsker sykkel!

Vi i Bikester elsker sykler! Vi er lidenskapelig opptatt av denne fantastiske sporten, og vi ønsker å dele entusiasmen vår med dere og det siste innen sykkelteknologi . Med god kundeveiledning og høy kompetanse i sentrum, så kan du være helt trygg på at du finner akkurat de produktene du er på jakt etter her hos oss. Vi fører kun produkter fra kjente produsenter av høy kvalitet, og vi har et bredt utvalg av både sykler og sykkelutstyr å velge mellom.

Hvilken modell bør du velge?

Vi har mange forskjellige bagasjebrett til setepinne, alt etter hvilket behov du har. Dersom du ikke har behov for å frakte med deg så mye på sykkelturen,Bontrager bagasjebrett til setepinne på Bikester.no kan du med fordel velge en som tåler f.eks. åtte kg. Denne typen er enkel og smidig å montere og sitter godt på sykkelen, takket være en medfølgende rem. Den passer også til et bredt utvalg av forskjellige hjulstørrelser. Alternativt kan du velge en mer robust variant som tåler opptil 25 kg. Disse er perfekte for deg som planlegger å ha med større Sykkelvesker og mye utstyr med på tur. Det er derfor viktig at du tenker over hva du må å ha med deg på sykkelturen når du skal velge et bagasjebrett til setepinne. Dersom du er usikker på hvilken modell du bør velge, er det bare å ta kontakt med oss i Bikester.

Vesker til bagasjebrettet

Nå som du endelig har gått til anskaffelse av et bagasjebrett til setepinne, er det viktig å også kjøpe en veske som passer til bagasjebrettet med god plass til alle sakene dine. Vi har et bredt utvalg av ulike modeller i forskjellige størrelser, alt etter hvor mye du ønsker å ha med deg og hvor mye det nye bagasjebrettet ditt tåler. Vi anbefaler å ha med en ekstra jakke eller genser i tilfelle du blir kaldt, en liten sykkelpumpe i tilfelle uhellet er ute og gjerne også et lite Verktøysett slik at du alltid er beredt. Sørg også for å ha en vannflaske med deg for å holde deg hydrert gjennom hele sykkelturen.