Online sykkel shop - Bikester
Gaveguiden til alt sykkelrelatert
Trening innendørs med Tacx
Trening innendørs
Opplev sykkelglede også når det regner og under vinterstid med Tacx Home Trainer. Velg blant en rekke forskjellige modeller – fra enkle ruller til avanserte trainers med smarte funksjoner. Dessuten gir Tacx virtuelle verden muligheten til å sykle i alt fra vakre landskap til tøffe etapper – mens du er hjemme i stuen!

Tacx

15 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Grå
  • Rosa
  • Blå
  • Svart
  • Turkis

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 4
  • 8
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Tacx Antares Innendørs trener
Tacx Antares Innendørs trener
Tacx
Antares Innendørs trener
Veil. pris 1 859 kr 1 799 kr
gratis frakt
Tacx Galaxia Innendørs trener
Tacx Galaxia Innendørs trener
Tacx
Galaxia Innendørs trener
2 579 kr
gratis frakt
Tacx FLUX 2 Smart Trener
Tacx FLUX 2 Smart Trener
Tacx
FLUX 2 Smart Trener
8 299 kr
gratis frakt
Tacx Race 700x 23 C treningsdekk 28 "
Tacx Race 700x 23 C treningsdekk 28 "
Tacx
Race 700x 23 C treningsdekk 28 "
Veil. pris 509 kr 459 kr
  • Versjoner: 23-622 | 700x23c
Tacx FLUX S Smart Trener
Tacx FLUX S Smart Trener
Tacx
FLUX S Smart Trener
7 269 kr
gratis frakt
Tacx ANT + USB-antenne
Tacx ANT + USB-antenne
Tacx
ANT + USB-antenne
509 kr
Tacx Deva Flaskeholder Grå/Svart
Tacx Deva Flaskeholder Grå/Svart Grå/Svart
Tacx
Deva Flaskeholder Grå/Svart
149 kr
Tacx Ciro Flaskeholder Svart
Tacx Ciro Flaskeholder Svart Svart
Tacx
Ciro Flaskeholder Svart
179 kr
Tacx Deva Flaskeholder Rosa/Svart
Tacx Deva Flaskeholder Rosa/Svart Rosa/Svart
Tacx
Deva Flaskeholder Rosa/Svart
149 kr
Tacx Deva Flaskeholder Blå/Svart
Tacx Deva Flaskeholder Blå/Svart Blå/Svart
Tacx
Deva Flaskeholder Blå/Svart
149 kr
Tacx Treibriemen til TaCX Roller Trainers
Tacx Treibriemen til TaCX Roller Trainers
Tacx
Treibriemen til TaCX Roller Trainers
149 kr
Tacx Feste til Rulle
Tacx Feste til Rulle
Tacx
Feste til Rulle
Veil. pris 1 239 kr 899 kr
- 27 %
Tacx NEO/Flux Frinavskropp til SRAM XD-R
Tacx NEO/Flux Frinavskropp til SRAM XD-R
Tacx
NEO/Flux Frinavskropp til SRAM XD-R
969 kr
Tacx Blue Twist Motstandskontrollenhet
Tacx Blue Twist Motstandskontrollenhet
Tacx
Blue Twist Motstandskontrollenhet
Veil. pris 499 kr 419 kr
Ny
- 16 %

Kom lengre, på samme sted

Hvis ikke det var en mystisk overskrift, så vet ikke vi. Men, den er faktisk ganske beskrivende. Tacx har gjort det til sitt mål å lage utstyr for de som virkelig vil sette fart på treningen sin, enten de er amatører eller profesjonelle syklister. Dette er nettopp utstyret som du trenger hvis du kanskje ikke alltid har muligheten til å ta med sykkelen utendørs, eller du er en som trenger å måle fremgang, utvikle teknikk og forbedre deg på et profesjonelt nivå. Tacx gjør det mulig å gjøre om sykkelen din til den ultimate treningsplattformen, med både teknologi og apper, utstyr og teknikk som gjør at du kan bruke din egen sykkel både ute og inne. Tacx sykkeltrainer

Innovasjon, teknologi og sport. I ett.

En av de store fordelene med Tacx er at de ikke lener seg på noen andre når de utvikler og produserer teknologien sin. Det at de har både ekspertisen, kunnskapen og ideene under samme tak, gjør at alt flyter desto bedre. Veien fra idé til testing, fra testing til prototype og til produksjon er kort og oversiktlig, og gjør at atleter i alle klasser kan stole på at produktet som skal hjelpe dem til pallplass, og helst til førsteplass, er av aller øverste klasse. Det er kanskje noe av det aller viktigste, for de som virkelig er seriøse. Som med så mange andre merker, startet det i det små for Tacx. De har holdt på i en håndfull tiår, siden slutten av 50-tallet, da eventyret begynte med et lite sykkelverksted i Nederland. På 80-tallet skjøt tingene virkelig fart, da både sykkelstativer for biler og innendørs treningsutstyr ble introdusert. I de tretti årene siden den gang, har teknologi, både når det kommer til sykler og annet, virkelig skutt fart, og det har Tacx også fått med seg. Bruken av elektronikk og datastyrte deler er kanskje noe av det mest innovative med merket, som har laget ruller, stativer og måleutstyr som massevis av proffe syklister lener seg på når de skal utvikle seg og formen sin for løp. Det som kanskje er aller mest unikt, er at du bruker din egen sykkel, på mange forskjellige måter, til å både tilpasse sykkelen og holde formen oppe når vær, vind eller sted gjør at du ikke kan ta den med deg ut på en «virkelig» vei. Å ha en treningspartner som Tacx blir aldri feil, uansett.

Bikester både inne og ute

For å være helt ærlig, så er det ikke vanskelig å skjønne at mange ikke synes det er noe moro å sykle ute når det regner. Eller sludder. Her i nord er vi ikke fremmede for hverken snø, hagl eller underkjølt regn for den saks skyld, og alle de tingene kan sette en effektiv stopper for treningsturene, selv for de mest hardbarkede av oss. Men, nå finnes det ingen unnskyldning lenger. Med en trainer fra Tacx kan du rett og slett sykle på hjemmekontoret ditt. Eller i kjelleren, eller i garasjen. De enkleste passer til hvilket som helst budsjett, og hvis du sikter deg inn mot de litt større konkurransene, finnes det modeller som gjør Touren til en lek. Det er kanskje å ta i litt… men du skjønner helt sikkert hva vi mener. Enten du er en entusiast som liker å trene på sykkelsetet, eller du er av proffene som skal sykle Frankrike rundt og høste jubelen, så har Tacx og Bikester det du trenger for å ta formen din til neste nivå. Sjekk ut en av Norges største nettbutikker for alt som har med friluft og sykkel å gjøre, og finn ut mer om hva Tacx kan gjøre for deg. Dette er utstyr som du ikke har sett maken til, det er vi sikre på.