Online sykkel shop - Bikester
Midlertidig stengt - Vi bygger nytt for deg! Åpner igjen 15 mars med mange spennende tilbud!
GRATIS RETUR
FRI FRAKT PÅ MINDRE VARER FRA 999 KR 6
Cruiser_header
Cruisers – Bysykler med retro preg
Cruisers er egentlig motsatsen til raske racing inspirerte sykler. En Cruiser er akkurat som navnet avslører laget for at du skal kunne cruise rundt i byen med den. De stikker ut i mengden med sin retrodesign, det høye styret og den avslappede sittestilling. Dekkene er ofte litt breiere enn på en vanlig sykkel noe som minsker vibrasjoner fra veien. Det er bare å velge en favoritt!

Cruisers

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Bysykkel i retrostil

Ønsker du en sykkel du kan cruise rundt i byen med, og som samtidig er stilig og komfortabel? Da er cruisers den rette sykkelen for deg! Med en oppreist og avslappet sittestilling, brede og komfortable dekk, og stabil, pålitelig kjøring er dette en sykkel du ikke kommer til å kunne leve uten. Hos Bikester hjelper vi deg mer enn gjerne å finne den perfekte cruisersykkelen!

Populær, stabil og enkel retrosykkel

Sykkelen er et behagelig og praktisk fremkomstmiddel, og i dag kan man få sykler for omtrent alle veier og terreng. Noen ønsker å sykle i skog og mark, eller kanskje i fjellet. Andre ønsker rett og slett et komfortabelt framkomstmiddel som kan brukes på landeveier eller tryggere, asfalterte veier. Det er her cruisers kommer inn i bildet. Cruisers var den mest populære sykkelen i USA fra tidlig på 1930-tallet til 1950-tallet, og fikk et nytt oppsving i popularitet på 1990-tallet.Electra Morning Star 3i Populariteten har ikke avtatt siden da, og det klassiske retrodesignet, den pålitelige mekaniske ytelsen, komforten og den relativt lave prisen er grunner til dette. De er spesielt populære blant amatører og reisende fordi de er svært stabile og enkle å bruke, og har blitt en storfavoritt hos mange sykkelentusiaster rundt om i landet.

Cruise rundt i byen med stil!

Cruisers er akkurat det navnet tilsier - en sykkel du kan cruise rundt i byen med. De har ofte ballongdekk, en enkel konstruksjon og et høyt styre som sørger for en oppreist og avslappet sittestilling. De er primært designet for bruk på asfalterte veier i moderate hastigheter og avstander, og er kjent for sin lange holdbarhet. Den tunge vekten og de brede dekkene gjør imidlertid at de ikke er spesielt raske, og de er dermed den strake motsetningen til racingsykler. Og det finnes vel egentlig ingen mer behagelig måte å sykle på enn det? Komfort er i høysetet til cruisers, og de er designet for sykling i byen og på landeveier. Enten det er frem og tilbake til jobb, skole eller venner, eller bare fordi du ønsker deg litt frisk luft en søndag formiddag. Nesten alle store sykkelprodusenter tilbyr nå minst en cruisermodell, ofte flere. Hos Bikester finner du cruisers til både dame og herre, i ulike størrelser og farger, og vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte cruiseren for deg. Ta kontakt med oss via vår nettside, så svarer vi deg senest innen 24 timer!