Online sykkel shop - Bikester
Festlige juletilbud med opptil 70%1 rabatt
30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

El-sykler Barn

2 Produkter
Filter
Nullstill

Hjulstørrelse i Tommer

  • 26 1
  • 24 1

Modellår

Serien

  • HAIBIKE AllTrack 1
  • s'cool e-troX 1

Farge

  • Gul
  • Rød

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
HAIBIKE AllTrack Barn Gul
HAIBIKE AllTrack Barn Gul Gul
HAIBIKE
AllTrack Barn Gul
Veil. pris 28 059 kr 14 299 kr
gratis frakt
  • Versjoner: 24"
- 49 %
s'cool e-troX Race 26 9-S Barn rød
s'cool e-troX Race 26 9-S Barn rød rød
s'cool
e-troX Race 26 9-S Barn rød
Veil. pris 19 679 kr 17 699 kr
gratis frakt
  • Versjoner: 36cm (26")
- 10 %

En liten syklist i magen

Det store steget i livet til en junior, er å sykle. Heldigvis så tilbys det noen spesielt tilpassede el-sykler barn, som du finner på nettbutikken til Bikester. Bikester er en av nordens ledende sykkelbutikker på nett, med et variert utvalg av sykler og deler. En juniorsykkel passer fint til bruk på både skole og fritid. Hjulene på disse er på 26 tommer. Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge, så kan du måle barnets innerbeinslengde.Cube Acid 240 juniorsykkel på Bikester.no På Bikester kan du enkelt regne ut rammestørrelsen, ved å velge hvilken sykkelmodell du skal regne ut for. Tabellen vil gi en oversikt over størrelsene for barnet. En anbefaling kan være en MX-sykkel som har tilpasset hjul, bremsehåndtak, sete og pedaler. Disse gir god komfort og kontroll ikke bare for barn men også voksne. Med flere hjulstørrelser, konfigurasjonsalternativer og valg av farger så skiller MX-syklene seg ut blant andre sykler.

Ny-teknologisk sykkelverden

Sykler for junioren er produsert med ny-teknologi. Det gjør syklene ekstra trygge og komfortable å ferdes med. Utvalget varierer mellom MTB, hybridsykler og vanlige bysykler. MTB er terrengsykler som er uvtiklet for sykling i terreng. Hybridsykler ligner bysykler men med større hjul og bedre komfort. En bysykkel har tynnere hjul og er tilpasset for å sykle med på asfalt. Syklene finnes i flere flotte farger og design. Her er det nok av for barn å velge mellom. Kanskje vurderer du å gi det som gave til barnet ditt? Da er det viktig å tenke på om du skal ha en sykkel for en nybegynner eller om barnet har syklet før. Det finnes selvsagt egne sykler som er tilpasset, om du skulle ha en nybegynner i hus. Sykler med intern kabelføring gir finere utseende, tekniske fordeler da den legges med slire.

Godt grep selv for barn

 Er det noe barn elsker, så er det å sykle raskt. Når de først sykler raskt, så er det greit å kunne bremse enda raskere. Heldigvis finnes det nok av sykler med skivebremser med enkelt grep. Disse er enkle å betjene og sørger for en sikker håndtering ved rask bremse. Mønsterdekkene spiller også en viktig rolle, da det bidrar med tilstrekkelig grep på ulike underlag det skal sykles på. Hydrauliske bremser har enda mer kraft, pålitelighet og mindre behov for vedlikehold. Det gir en bekymringsfri sykling og en ganske sikker oppbremsing. Det er flere funksjoner med el-sykler barn som det er greit å vurdere på forhånd.