Online sykkel shop - Bikester
Lageropprydding – opptil 80 %¹ rabatt
GRATIS RETUR
FRI FRAKT PÅ MINDRE VARER FRA 999 KR 6

Suunto – adventure starts here

Ånden av eventyr og innovasjon har vært i det finske merket Suuntos DNA siden 1936 da orientereren Tuomas Vohlonen utviklet et banebrytende kompass. I dag tilbyr Suuntos sportsklokker stor presisjon og robust design, noe som gjør dem ideelle for daglig bruk. Suunto-klokker trekker virkelig alt når det gjelder å holde seg på toppen av treningen og navigasjonen!

Toppkategorier

Bestselgere fra Suunto

Suunto

4 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Grå
  • Hvit
  • Svart

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Suunto Spartan Ultra HR GPS utendørs klokke Svart
Suunto Spartan Ultra HR GPS utendørs klokke Svart
Suunto
Spartan Ultra HR GPS utendørs klokke Svart
Veil. pris 6 595 kr 4 019 kr
gratis frakt
Rask levering
- 39 %
UTSALG
Suunto Spartan Ultra HR GPS utendørs klokke Grå
Suunto Spartan Ultra HR GPS utendørs klokke Grå
Suunto
Spartan Ultra HR GPS utendørs klokke Grå
Veil. pris 7 495 kr 3 139 kr
gratis frakt
Rask levering
- 58 %
UTSALG
Suunto 9 GPS multisportklokke med HR-belte Hvit
Suunto 9 GPS multisportklokke med HR-belte Hvit
Suunto
9 GPS multisportklokke med HR-belte Hvit
Veil. pris 6 109 kr 3 649 kr
gratis frakt
Rask levering
- 40 %
UTSALG
Suunto Traverse Silikonstropp Hvit
Suunto Traverse Silikonstropp Hvit
Suunto
Traverse Silikonstropp Hvit
Veil. pris 549 kr 219 kr
Rask levering
- 60 %
UTSALG

Den beste tiden

Suunto er «retning» på finsk. Fra denne leverandøren får du det beste verktøyet for å måle fremdrift.Suunto 3 sportsklokke på bikester.no Siden starten med kompass til banebrytende sportsklokker i dag, leveres presisjon og design i en uslåelig pakke som har vunnet både priser og brukernes forkjærlighet. Her får du en komplett klokkeserie for å optimalisere dine treningsresultater, eller hjelpe til på ekspedisjonen. Være seg på fjelltopper eller under havoverflaten er Suunto en uunnværlig hjelper.

Innovasjon, design og kvalitet på topp

Siden starten i 1936 og fremover med fokuset først på å frembringe et langt bedre kompass, har innovativ tankegang og funksjonalitet i produktet vært i fokus hos Suunto. På midten av 1960-tallet ekspanderte de til å jobbe mot dykkere, og har siden slutten av 1980-tallet vært verdensledende på dykkerinstrumenter. Det er ikke uten grunn at Suunto er i fronten når det kommer til smart og funksjonelt klokkedesign.

Under havet og til toppen av fjellet, en partner i alt

Bikester er stolte av å ha Suunto i vårt utvalg. Her får du en rett og slett fantastisk kombinasjon av testet teknologi og behagelig design. Alle klokker og instrumenter Suunto produserer testes under de hardeste forholdene, og er ment å gi deg som enten idrettsmenneske eller eventyrer hjelp i måling av alt fra tid til høyde og hastighet. Dette er en perfekt partner være seg til trening, eller dykking, eller bare for å synkronisere dagen høyt oppe i fjellet. Funksjonaliteten og kvaliteten gjenspeiles i vekt og materialvalg, og også passform. Vi er sikre på at du fra denne ledende produsenten av sports- og dykkerklokker vil finne det rette produktet til din aktivitet. Med en uovertruffen pålitelighet og anvendelighet, alt levert med stilig design og forståelse for brukerbehov og intuitive løsninger. Fra Suunto får du en hjelper uansett hvor du befinner deg, og som vil være med deg i lang tid fremover!


Sportsklokker for de beste treningsresultater

I en hverdag og verden som stadig beveger seg raskere og med større mengder informasjon, trenger idrettsutøvere og aktive mosjonister gode verktøy for å måle sine prestasjoner. Med en klokke eller sykkelcomputer fra Suunto kan du være sikker på at du får det beste ut av din trening. Mål din egen prestasjon, distanse, hastighet og tid, enten du sykler i skogen eller på landeveien, slik at du kan forbedre dine resultater. En sportsklokke fra Suunto er den perfekte treningspartneren for enhver sykkelentusiast!
Som verdens største produsent av sportsklokker og dykkerklokker, deriblant pulsklokker og kompass, finner du Suuntos produkter i mer enn 100 land. Med populære og kjente modeller som Ambit, Traverse og Core kan enhver idrettsutøver eller eventyrer finne sin perfekte sportsklokke. Med fokus på holdbarhet, suverene funksjoner og et lekkert utseende gir klokkene deg muligheten til å måle, analysere, forstå og forbedre treningen. Med en pålitelighet og presisjon bare Suunto kan klare.

Finsk innovasjon på sitt beste!

Den finske utendørsentusiasten Tuomas Vohlonen irriterte seg over den unøyaktige og ustødige nålen i sitt tradisjonelle, tørre kompass. Han ønsket å finne opp en metode som kunne masseprodusere et kompass med væske, noe som ville revolusjonere det gamle kompasset. Gjennom innovativ tenkning grunnla han Suunto i 1936, og på 1950-tallet startet produksjonen av orienterings- og marinekompass. I 1965 ble Suunto Diving introdusert etter at en britisk sportsdykker hadde festet sitt Suunto-kompass på håndleddet da han dykket under vann. Det viste seg at kompasset fungerte like godt under vannet, noe som inspirerte Suuntos dykkerklokke. I 1987 ble Suunto verdensledende produsent av dykkerinstrumenter, noe som gjorde dykking enklere, sikrere og morsommere, siden dykkeren ikke lenger måtte sine egne kalkulasjoner. Siden den gang har Suunto vært i front når det gjelder innovativt klokkedesign, og de lager fortsatt sine klokker for hånd. Alle instrumenter og datamaskiner testes under de hardeste forholdene i verden, slik at kvaliteten holder høy standard. Etter at dykkerklokkene ble funnet opp, gikk utviklingen i et forrykende tempo, med nye og innovative sportsklokker med både GPS, kroppsmonitor og stilig design. Suunto har vunnet utallige priser for sine banebrytende design, sine presise instrumenter og produktenes pålitelige drift.

Prisvinnende sportsklokker

Ordet Suunto betyr retning på finsk, noe som passer seg for et selskap som lager kompass. Og retningen har bare vært oppover etter hvert som de har skapt noen av markedets mest populære klokker. Ambit-serien vant prisen «Greatest Gear in 2012», og dette er en komplett klokkeserie som gir deg muligheten til å optimalisere dine treningsresultater gjennom måling av høyde, hastighet, puls og værforhold. Den perfekte treningspartneren! Core-serien er på sin side en av de mest komplette kolleksjonene for sport, fritid og andre utendørsaktiviteter. Kjent for sitt store bruksområde og den høye kvaliteten har denne klokkeserien livsviktige funksjoner som du trenger når du befinner deg i villmarken. Funksjonene matches med det lette elastomerarmbåndet som gjør klokken behagelig i bruk.
Suuntos mål er å gi eventyreren og sportsentusiasten de beste verktøyene til å undersøke og oppleve nye territorier, enten du er på høye fjell eller dype hav – eller et sted midt imellom!