Online sykkel shop - Bikester
Lageropprydding – opptil 80 %¹ rabatt
GRATIS RETUR
FRI FRAKT PÅ MINDRE VARER FRA 999 KR 6
Sykkelseter
Sykkelsetermed tradisjon og kvalitet
Selle Italia er uten tvil den mest kjente produsenten av sykkelseter på det europeiske markedet. Det første setet ble lagd allerede i 1897 og siden da har selskapet vært med og utviklet sadler til syklister som ønsker det beste som markedet har å tilby.

Selle Italia

1 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Svart

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Selle Italia ST3 Superflow Sal Svart
Selle Italia ST3 Superflow Sal Svart
Selle Italia
ST3 Superflow Sal Svart
599 kr
  • Versjoner: S3 | 160mm
UTSALG

SELLE ITALIA – VERDENSKJENT FOR TRADISJON OG KVALITET

Selle Italia er uten tvil den mest kjente produsenten av sykkelseter på det europeiske markedet. Noe som helt klart bidrar til den gode følelsen når du ser nærmere på produktene deres. Dette er saler for deg som ønsker det beste markedet kan tilby, og som lengter etter store sykkelopplevelser. Eventyret begynte allerede i 1897 i en liten liten landsby utenfor Milano i Italia.

På den tiden var biler et luksusgode som var utilgjengelig for folk flest. Mange valgte derfor sykkelen i stedet. Men når vi spoler fram til 70-tallet, hadde bilen tatt over for sykkelen – som nå var blitt mer for sport og trening enn et transportmiddel.

Familien Bigolin tok da over Selle Italia og startet en produktutviklingsreise som tok merket gjennom ny konstruksjonsteknologi og innovative materialer, og endte opp i en anerkjent posisjon blant high-end sykkelseter i verden. Mange mener at det er nettopp Selle Italia som står bak det beste av det beste en syklist kan ønske seg.

Forskningsbasert produktutvikling skaper suksess

I gamle dager produserte man salen først, og bestemte etterpå hvordan man best brukte den. Slik er det ikke i dag. Selle Italia driver kontinuerlig produktutvikling for å hele tiden ligge i forkant av markedet. Ingeniører og biomekanikere drar nytte av vitenskapelige studier og jobber med millimeterpresisjon for å perfeksjonere sykkelsetene slik at de kan tilpasse seg etter kroppen og behovene til hver unike syklist.

Selle Italia oversvømmer ikke markedet med tilfeldige produkter. Tvert imot er designet forskningsbasert, og produktene testes grundig i laboratorium før de prøves ut av syklister på veien. Det er på den måten man oppnår perfeksjon og optimal komfort og ytelse for deg som syklist. Det er det som fortsetter å være Selle Italias signatur. Selle Italia Kronos Tekno Flow

Syklistenes førstevalg

En medaljevinner på sykkel er helt avhengig av laget sitt. Selle Italia er også avhengig av arbeidet tidligere generasjoner har lagt ned og erfaringen de har tilegnet seg. På den måten har de tatt vare på drivkraften til å lage sine ultimate saler.

Blant mestersyklistene som har frontet merket, finner vi blant mange andre Eddy «the Cannibal» Merckz, Francesco «The Sheriff» Moser, Miguel «Big Mig» Indurain og Marco «the Pirate» Pantani. Utfordringene de har møtt og seirene de har vunnet sier noe om kvaliteten og troverdigheten Selle Italia står for. Kvalitet og troverdighet som vil gi deg stor glede ute i terrenget når du velger en sal fra dette merket!