Online sykkel shop - Bikester
Midlertidig stengt - Vi bygger nytt for deg! Åpner igjen 15 mars med mange spennende tilbud!
GRATIS RETUR
FRI FRAKT PÅ MINDRE VARER FRA 999 KR 6

Primus

1 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Oliven

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Primus Drivstoffflaske 1000 ml oliven
Primus Drivstoffflaske 1000 ml oliven
Primus
Drivstoffflaske 1000 ml oliven
259 kr
UTSALG

Ut på eventyr med gasskjøkken

Å lage god mat ute i det fri tilfører både måltidet og turen noe spesielt. Primus praktiske gasskjøkken er enkle å bruke og lette å bære med seg. Overrask turfølget ditt med noe annet enn den vanlige engangsgrillen på den neste telt- eller sykkelturen, og disk opp med et varmt og deilig herremåltid.

En eventyrlig historie

Det er ingen tvil om at Primus har vært med på mange spennende eventyr. Roald Amundsen brakte med seg et friluftskjøkken fra Primus da han var førstemann på Sydpolen i 1911. Det svenske merket var også med på turen da Sir Edmund Hillary og Tenzing Norgay var de første på toppen av Mount Everest i 1953. For disse eventyrerne betydde ikke det bærbare kjøkkenet bare en hyggelig spisepause. For dem var det livsviktig å kunne tilberede næringsrike måltider på vei mot målet.
Primus ble etablert i Sverige i 1892 og vokste raskt til en av verdens ledende produsenter av utendørs kjøkkenutstyr. Med en vellykket miks av teknisk kompetanse og kjærlighet til naturen bistår de friluftsentusiaster, turgåere, syklister og campere over hele verden på korte utflukter og lange ekspedisjoner. Alle produktene kvalitetssikres ved å gjennomgå grundige tester, der de utsettes for ekstreme værforhold og temperaturer. Dermed kan du være helt trygg på at ditt Primus turkjøkken oppfyller forventningene dine. Hvor går ditt neste eventyr?
Primus gasskjøkken

Fordeler med gasskjøkken

Primus streber etter å lage de mest praktiske løsningene for naturelskere, slik at du får mer utbytte av tiden og kreftene dine, uten å bekymre deg for matlagingen. Funksjonalitet, effektivitet, pålitelighet og fleksibilitet har alltid stått i fokus. På bikester.no finner du flere av Primus gasskjøkken, som passer perfekt for lange turer til fots eller på sykkel.
En av de største fordelene med gasskjøkken er at de er veldig enkle å bruke. Ingen kompliserte innstillinger eller tidkrevende forberedelser er nødvendig for å få fyr på kjelen. Du slipper søl med brensel, vond lukt og røyk som svir i øynene. De er også veldig energieffektive med tanke på hvor mye varme du får i forhold til vekten du bærer. Du kan bruke de aller fleste type kjeler og panner, så lenge de ikke er for store og tunge i forhold til platene. Et gasskjøkken funger best når det ikke er altfor kaldt. Kryper gradestokken langt under frysepunktet, faller trykket i boksen, og effekten blir dårligere. De kan også miste litt effekt i store høyder.

Sikkerhetstips for kokkelering i det fri

Pass på at turkjøkkenet ditt står i ly for vinden når du fyrer det opp, så du ikke bruker unødvendig mye gass. Du bør også sørge for at det står stødig. Skal du bruke store og tunge kjeler, er det lurt å velge et turkjøkken med støttebein for å sikre stabiliteten. Alle Primus friluftskjøkken er laget for å ivareta sikkerheten, og de er godkjente av alle nødvendige nasjonale og internasjonale institusjoner. Likevel er det alltid viktig å ta forhåndsregler for brannsikkerhet. Ikke bruk gasskjøkkenet inne i teltet eller forteltet. Hvis du er uheldig med tenningen, kan flammen blir høy, og du risikerer at teltduken tar fyr. Ha gjerne en flaske med vann i nærheten, i tilfelle klær eller annet brennbart materiale tar fyr.
På bikester har vi mange ulike turkjøkken fra Primus. Noen er små, nette og enkle å pakke opp og ned av ryggsekken. Andre er større med flere plater og funksjoner, som grill, støtteben, vindskjerm og brenselflaske. Enten du skal lage et romantisk måltid for to eller lage mat til en sulten ulveflokk, finner du et Primus gasskjøkken som passer ditt behov på bikester.no. Med et friluftskjøkken fra Primus har du muligheten til raskt og enkelt å trylle frem energirike og velsmakende måltider, uten at det går på bekostning av naturopplevelsen og det hyggelige sosiale samværet.