• RASK FRAKT-LEVERING
  • BETAL ENKELT MED KLARNA
  • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv

ROGELLI Sykkelbriller Rogelli Mirage hvit

Sykkelbriller Rogelli Mirage hvit
Beskrivelse

Presenterer Mirage sportsolbriller – der allsidighet og komfort går hånd i hånd.

Mirage sportsolbriller er skreddersydde for eventyrlystne som verdsetter fleksibilitet og behag. Uansett om du utforsker fjelltoppene, trår hardt på stien eller simpelthen nyter en solrik dag, tilpasser disse solbrillene seg til dine behov.

Produsert av det fleksible TR90-materialet, er Mirage sportsolbriller både lette og robuste, noe som gjør dem ideelle for alle dine friluftsaktiviteter. Den sylindriske PC-linsen med en 6C-base og Smoke Silver Mirror-belegg tilbyr enestående optisk klarhet under alle forhold.

De justerbare ørekrokene og den tilpasningsdyktige nesebroen sikrer en perfekt tilpasning til ditt ansikt. Uansett om du klatrer, sykler eller vandrer, vil Mirage sportsolbriller holde seg komfortabelt på plass.

PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer01155480129OS
EAN-kode8720567076158
VaremerkeROGELLI
FargeVit
Knutenummer0115548
Spesifikasjon
ProduktserieRogelli Mirage
ModellserieRogelli Mirage
KjønnUnisex, Dame, Herre
Produsentens fargeWhite
Produsentens nettstedrogelli.com/en/
Sykkelbriller
Fotokromatisk linse 

Fotokromatisk linse

En fotokromatisk linse endrer farge og dermed lysgjennomslipp under ulike lysforhold. Den er mørk (mindre lysgjennomslipp) i sterkt sollys og blir lysere (mer lysgjennomslipp) i skygge eller innendørs.

Det er UV-stråling som får linsen til å endre farge, så for eksempel under bilkjøring vil den kun ha sitt lyseste nivå ettersom UV-strålingen stoppes av bilens frontrute.

Nei
Polarisert linse 

Polarisert linse

En polarisert linse reduserer blendende reflekser fra blanke overflater som for eksempel vannflater og våt asfalt. En ulempe med polariserte linser kan være at det under visse forhold kan være vanskelig å se displayet på sykkelcomputeren.
Nei
SpeilglassJa
Antall linser1 stk
Produsentens farge på linsenSmoke Silver Mirror coating
KUNDENES MENINGER

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY