• RASK FRAKT-LEVERING
  • BETAL ENKELT MED KLARNA
  • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv

ROGELLI Sykkelbriller Rogelli Sabre svart/rød

Sykkelbriller Rogelli Sabre svart/rød
Beskrivelse

Stilren, sporty og klar. Det er Sabre sportsbriller. Produsert av fleksibelt TR90-materiale, Sabre sportsbriller er ikke bare lette og behagelige, men også holdbare. Den 7C sylindriske PC-linsen med fullstendig REVO-belegg tilbyr førsteklasses visuell klarhet, reduserer gjenskinn og forsterker fargekontraster.

De justerbare brillestengene og nesebroen sikrer en pålitelig og skreddersydd passform for din unike ansiktsform. Uansett om du nyter en rolig tur eller utfordrer dine grenser, vil disse solbrillene forbli på plass.

Med Sabre sportsbriller beskytter du ikke bare øynene dine, men forbedrer også sportserfaringen din. Og alt dette kommer med et ekstremt sporty utseende.

Velg Sabre sportsbriller og omfavn allsidighet og komfort som ett. Disse solbrillene er den ultimate følgesvennen for alle dine utendørseventyr. Så gå ut og nyt hvert øyeblikk med Sabre sportsbriller på nesen.

PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer0115546P858OS
EAN-kode8720567076134
VaremerkeROGELLI
FargeBLACK, RED
Knutenummer0115546
Spesifikasjon
ProduktserieRogelli Sabre
ModellserieRogelli Sabre
KjønnUnisex, Dame, Herre
Produsentens fargeBlack/Red
Produsentens nettstedrogelli.com/en/
Sykkelbriller
Fotokromatisk linse 

Fotokromatisk linse

En fotokromatisk linse endrer farge og dermed lysgjennomslipp under ulike lysforhold. Den er mørk (mindre lysgjennomslipp) i sterkt sollys og blir lysere (mer lysgjennomslipp) i skygge eller innendørs.

Det er UV-stråling som får linsen til å endre farge, så for eksempel under bilkjøring vil den kun ha sitt lyseste nivå ettersom UV-strålingen stoppes av bilens frontrute.

Nei
Polarisert linse 

Polarisert linse

En polarisert linse reduserer blendende reflekser fra blanke overflater som for eksempel vannflater og våt asfalt. En ulempe med polariserte linser kan være at det under visse forhold kan være vanskelig å se displayet på sykkelcomputeren.
Ja
SpeilglassJa
Antall linser1 stk
Produsentens farge på linsenFull REVO coating
KUNDENES MENINGER

ANDRE PRODUKTER I SERIEN Rogelli Sabre

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY