• RASK FRAKT-LEVERING
  • BETAL ENKELT MED KLARNA
  • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv
Kles  >  Tilbehør  >  Briller  >  Sykkelbriller

OAKLEY Oakley Sykkelbriller Sutro Lite Sweep Matte Black

Oakley Sykkelbriller Sutro Lite Sweep Matte Black
Beskrivelse

Hvis du vil ha det beste, så er et par Oakley Sutro Lite Sweep det du bør klippe hjem. Dette er funksjonelle briller med den rette holdningen som elsker fart og stadig er i forkant med det nyeste innen ytelse, komfort og moderne teknologier. En skarp modell med et snev av retro og en mer vågal og allsidig stil enn mange av konkurrentene, noe som effektivt holder både vær og vind unna øynene. Modellen byr også på et videre synsfelt med forbedret vidvinkelvisning, ettersom den er helt uten ramme nederst, noe som gjør at de yter eksepsjonelt godt for et bredt spekter av sporter og aktiviteter.

Takket være et lett og robust design med O-Matter-materiale i rammen samt stenger med gummierte endestykker og en nesestykke av Unobtainium, sikres du alltid høy komfort og et fantastisk grep selv om du blir litt våt eller svett. Dette er en klar fordel når du presser G-kreftene til det maksimale på nedoverbakker.

Alle Oakleys linser er 100 % optisk justerte og helt uten forvrengning. I tillegg til at den førsteklasses linsen hever kontrasten, er den ekstremt motstandsdyktig mot både riper og støt. Linsens materiale gir deg maksimal UV-beskyttelse og filtrerer bort 100 % av all UVA, UVB, UVC og også skadelig blått lys opp til 400 nm. Enkelte modeller (se spesifikasjonen for detaljert informasjon om nettopp denne modellen) kommer med linser utstyrt med Prizm-teknologi som leverer overlegen optisk klarhet og skarphet gjennom hele linsen, samt at den er spesielt tilpasset akkurat ditt bruksområde.

Det følger også med en robust oppbevaringsboks og en liten pose i myk mikrofiber som både kan brukes til oppbevaring og til å rengjøre selve linsen.

PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer0086774-MATTE BLACK
EAN-kode-
VaremerkeOAKLEY
Bue fargeMatte Black
Linsefarge-
Produsentens artikkelnummer-
Knutenummer0086774
Spesifikasjon
ProduktserieOakley Sutro
ModellserieOakley Sutro
KjønnHerre
Produsentens farge-
Sykkelbriller
Fotokromatisk linse 

Fotokromatisk linse

En fotokromatisk linse endrer farge og dermed lysgjennomslipp under ulike lysforhold. Den er mørk (mindre lysgjennomslipp) i sterkt sollys og blir lysere (mer lysgjennomslipp) i skygge eller innendørs.

Det er UV-stråling som får linsen til å endre farge, så for eksempel under bilkjøring vil den kun ha sitt lyseste nivå ettersom UV-strålingen stoppes av bilens frontrute.

Nei
Polarisert linse 

Polarisert linse

En polarisert linse reduserer blendende reflekser fra blanke overflater som for eksempel vannflater og våt asfalt. En ulempe med polariserte linser kan være at det under visse forhold kan være vanskelig å se displayet på sykkelcomputeren.
Nei
SpeilglassNei
Antall linser1 stk
Produsentens farge på linsen-
KUNDENES MENINGER
Også tagget i

ANDRE PRODUKTER I SERIEN Oakley Sutro

LIKNENDE PRODUKTER

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY