• RASK FRAKT-LEVERING
 • BETAL ENKELT MED KLARNA
 • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv

BLIZ Bliz Fusion Nano Optics Violet W Blue Mu

Bliz Fusion Nano Optics Violet W Blue Mu
Beskrivelse

Hvis du stiller høye krav og misliker kompromisser, er de lette og fleksible Bliz Fusion Nordic Light det perfekte valget for deg. Denne modellen er designet for å møte behovene til de mest krevende sportene som sykling, ski, og multisport, hvor både amatørene og eliteutøverne setter høye standarder for sitt utstyr. Dette er en teknisk avansert unisex-modell som primært er tilpasset for ansikter av middels størrelse, og kommer med Jawbone-teknologi som lar deg tilpasse både synsfelt og utseende. Justeringsmulighetene er praktisk talt uendelige. Resultatet? En modell som er fullstendig tilpasset deg og dine høye ambisjoner, og som sikrer at du alltid kan prestere på ditt beste.

Bliz Fusion kommer utstyrt med en stor sylindrisk linse med Hydro Lens Technology som utvider synsfeltet ditt, en linse av X-PC med høy optisk kvalitet som gir klar sikt under ulike forhold. Linsen tilbyr full UV-beskyttelse, minimalt med brytningsfeil, ripebeskyttelse, og har også praktiske vannavstøtende kvaliteter. Fusion byr på smart ventilasjon som, i samspill med linsen, gir deg de beste forutsetninger.

Denne versjonen kommer også med Nordic Light™-linsen. En høyteknologisk linse som betraktelig forsterker både kontraster og farger, noe som betyr at du oppnår klar og skarp sikt i dårlige lysforhold, slik som flatlight. Linsen fjerner uskarpe farger mellom det blå og det grønne, og mellom det grønne og det røde, ved at disse fargeoverlappene blokkeres av Nordic Light-linsen, noe som resulterer i betydelig høyere kontrast og skarphet selv under de mest krevende værforholdene. På toppen av dette har du innebygget ventilasjon for de beste vilkårene. Linsen gir også minimalt med brytningsfeil og har en integrert anti-dugg behandling.

Dette er et par imponerende lette sportsbriller som enkelt kan tilpasses skiftende behov. Du kan boltre deg uten Jawbone på morgenens løpetur for å nyte naturen til det fulle med et bredt synsfelt, og deretter bruke full ramme på ettermiddagens mountainbiketur.

Fusion er produsert av Grilamid TR90, et høyteknologisk materiale som er lettvektig og ekstremt fleksibelt. Med et gjennomtenkt design passer den ulike ansiktstyper, og skalmene kommer med en wire core som kan bøyes for optimal passform. Nesebroen er også justerbar for å sikre optimal komfort. Linsen er i tillegg avtakbar og kan enkelt byttes ut med andre linsefarger og filterkategorier (selges separat). Her får du både funksjonalitet og komfort av ypperste klasse.

 • Hydro Lens System - En linse av X-PC med høy optisk kvalitet for klar sikt under forskjellige værforhold.
 • Nano Optics™ Nordic Light - Betraktelig forbedret kontrast og fargegjengivelse.
 • Noen versjoner er også utrustet med multibelegg og/eller polarisasjon (se spesifikasjonen).
 • Bøyle av Grilamid TR90 - Høyteknologisk materiale med eksepsjonelt lav vekt og fantastisk ytelse.
 • Uknuselig linse av Bliz X-PC Polykarbonat - 10 ganger mer slagfast enn andre plasttyper.
 • Nesebroen er justerbar for optimal passform.
 • CE-merket - Oppfyller relevante helse- og sikkerhetskrav fastsatt i EU-direktiver.
 • Rubber Wire Core - Skalmer av gummi som lar deg justere brillene for en strammere passform.
 • Jawbone-teknologi - Endr brillene dine enkelt ved å bytte farge på medfølgende Jawbone.
 • Fusion veier 36 gram (34 gram uten Jawbone).
 • 100 % beskyttelse mot skadelige UVA- og UVB-stråler.
 • Et hardt beskyttelsesetui følger med.
 • Pusseklut inkludert.
PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer0053608
EAN-kode-
VaremerkeBLIZ
Farge-
Produsentens artikkelnummer-
Spesifikasjon
Størrelseo/s
ProduktserieBliz Fusion
ModellserieBliz Fusion
KjønnUnisex, Dame, Herre
Produsentens farge-
Vekt (ifølge produsenten)256g
Produsentens nettstedwww.bliz.com/sv/
Sykkelbriller
Fotokromatisk linse 

Fotokromatisk linse

En fotokromatisk linse endrer farge og dermed lysgjennomslipp under ulike lysforhold. Den er mørk (mindre lysgjennomslipp) i sterkt sollys og blir lysere (mer lysgjennomslipp) i skygge eller innendørs.

Det er UV-stråling som får linsen til å endre farge, så for eksempel under bilkjøring vil den kun ha sitt lyseste nivå ettersom UV-strålingen stoppes av bilens frontrute.

Nei
Polarisert linse 

Polarisert linse

En polarisert linse reduserer blendende reflekser fra blanke overflater som for eksempel vannflater og våt asfalt. En ulempe med polariserte linser kan være at det under visse forhold kan være vanskelig å se displayet på sykkelcomputeren.
Nei
SpeilglassJa
Produsentens farge på linsen-
KUNDENES MENINGER
Også tagget i

ANDRE PRODUKTER I SERIEN Bliz Fusion

LIKNENDE PRODUKTER

Oakley Sutro S Matte Black
2 190 kr
fra 1 319 kr
Innsparing
Oakley Sykkelbriller Encoder Matte Black
3 150 kr
fra 2 101 kr
Innsparing
-29%
Oakley Sutro S Matte Carbon
2 190 kr
1 554 kr
Innsparing

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY