• RASK FRAKT-LEVERING
  • BETAL ENKELT MED KLARNA
  • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv

MAXXIS MAXXIS Sykkeldekk ASSEGAI 29" 63-622 (2,5WT) MAXXGRIP 3CG/EXO+/TR brettbart

MAXXIS Sykkeldekk ASSEGAI 29" 63-622 (2,5WT) MAXXGRIP 3CG/EXO+/TR brettbart
Beskrivelse

Etter mer enn to år med utvikling har Maxxis ASSEGAI endelig kommet. Greg Minnaars Signature-dekk er essensen av hans 30 års racingerfaring og ekspertisen til Maxxis fra over 50 års dekkproduksjon. Assegai er en kombinasjon av Minion DHF, Minion DHR II og HighRoller. Dermed ble den designet fra de beste Maxxis-profilene.

3C MAXX GRIP
Den velkjente 3C utforkjøringen som mange av de beste utforkjørerne har stolt på i årevis, heter nå 3C MaxxGrip. 3C MaxxGrip tilbyr det ultimate grepet og demping for uovertruffen trekkraft i nedoverbakke.

EXO+ BESKYTTELSE
Den nye EXO+-konstruksjonen kombinerer to av deres beste punkteringsbeskyttelsesmaterialer: SilkShield og EXO.
SilkShield-laget omgir hele dekket fra vulst til vulst, EXO-laget er montert på sideveggene. Sammen gir EXO+ følgende fordeler: 27 % bedre punkteringsbeskyttelse på slitebanen / 51 % mer stabil sidevegg / 28 % mer punkteringsbeskyttelse sammenlignet med vår utprøvde stabile EXO-skrott. Dekk med EXO+ Protection er designet for aggressiv stikjøring og enduro-racing, og spesielt for høyere dreiemoment og vekt på E-MTB-er.

BRED LØPEFØRING
Wide Trail (WT)-konstruksjonen optimerer slitebanen og formen til dekket på dagens moderne bredere felger. Tradisjonelle dekk er designet for smale felger og får en for firkantet form på brede felger, noe som gir mindre enn optimal ytelse. WT-dekk er optimalisert for en innvendig felgbredde på 35 mm, men fungerer utmerket på alle felger med en innvendig dimensjon mellom 30 og 39 mm. Følgende MTB-dekkbredder er tilgjengelige i WT-konstruksjon: 2,40WT / 2,50WT / 2,60WT brede dekk har i utgangspunktet en WT-konstruksjon, men ingen WT-merking på dekkets sidevegg.

PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer01093400119Ml
EAN-kode4717784039688
VaremerkeMAXXIS
FargeSvart
Produsentens artikkelnummer-
Spesifikasjon
PersonaliseringTerrengsykling
ModellserieMaxxis Assegai
Vekt (ifølge produsenten)1120 g
SykkeltypeHybrid/Standard/Trekking
Dekkdimensjon 

Dekkdimensjon

Vi har valgt å oppgi alle dekk- og slangedimensjoner i henhold til ETRTO-standarden*. Dette betyr at alle mål er oppgitt i mm, for eksempel 37-622 hvor 37 er bredden på dekket og 622 er dekkets indre diameter.

Den enkleste måten å kjøpe riktig dekk eller slange på er å se på dine nåværende dekk (dekkdimensjonen står alltid på dekksidene) og kjøpe samme dimensjon som du allerede har.

*ETRTO (European Tyre and Rim Technical Organisation).

63-622
Sykkeldekk & slanger
Type dekk 

Type dekk

Hvilke typer dekk finnes det?

Dekk for slanger - Kanttrådsdekk der du alltid skal bruke slange.

Tubeless Ready - Kanttrådsdekk der du kan velge å bruke slange eller kjøre slangeløst ved hjelp av tubelessvæske. Husk at du må ha et hjul (felg) som tåler dette, eller at du bruker et Tubeless-konverteringskit. Tubeless Ready er fremtiden for alle typer sykler, punkteringssikkert, lavere rullemotstand og bedre komfort.

Tubeless/UST - Kanttrådsdekk som er ment å kjøres helt uten slange eller tetningsvæske. Dessverre blir disse dekkene tunge så de har mer eller mindre forsvunnet og blitt erstattet av Tubeless Ready-dekk.

Tubedekk – Et dekk der dekk og slange er en enhet. Et tubedekk passer kun på spesielle tub-hjul, siden de må limes fast på felgen. Tubedekk er fortsatt profesjonelle syklisters valg innenfor særlig landeveissykling og cyclocross, men forekommer også innen mountainbike. Fordelen med et tubedekk er at det gir god komfort, kan kjøres med lavt trykk (cyclocross, mountainbike) og er sikkert hvis du skulle punktere i høy fart i en nedoverbakke, det skrenser ikke av felgen. Ulempen er at det er vanskelig å montere og dyrt siden du må kaste hele dekket ved en punktering.

Tubeless Ready
Dekk for slangeløse systemer
Dekkbredde63
Dekkbredde i tommer2.50"
Reflekterende sideNei
Sammenleggbar 

Sammenleggbar

Et sammenleggbart kanttrådsdekk har kevlartråd (eller tilsvarende) i stedet for ståltråd i dekksidene. Den store fordelen med dette er lavere vekt (mellom 50-90 g avhengig av dekkdimensjon).

Ja
Trådtetthet120 tpi
Nivå av punkteringsbeskyttelse 

Nivå av punkteringsbeskyttelse

Synes du at det er superduperknotete å forstå hvor godt punkteringsbeskyttet et dekk er? Det syntes vi også. Derfor har vi brukt 25 timer på å kartlegge de forskjellige produsentenes punkteringsbeskyttelse og funnet opp en superenkel og supertydelig skala for punkteringsbeskyttelse.

Vi har valgt å rangere dekkenes punkteringsbeskyttelse i tre nivåer etter hvordan hvert merke individuelt rangerer sin punkteringsbeskyttelse.

  • Lav
  • Middels
  • Høy

Eksempel på hvordan vi har tenkt

Continental og Schwalbe har begge en 7-trinns skala, og vi har valgt å merke alle i klasse 1-3 som lav, 4-5 som middels og 6-7 som høy.

Andre produsenter som for eksempel Michelin rangerer sine med 3-stjerner - der har vi valgt å rangere dekk med 1-1.5 stjerne som lav, 2 stjerner som middels og 2.5-3 stjerner som høy.

På en lignende måte har vi tenkt og rangert alle dekkprodusentenes punkteringsbeskyttelse for å gjøre det litt lettere i denne dekkjungelen.

You're welcome!

Medium
Godkjent for elsykkel 

Godkjent for elsykkel

Det er ikke noe lovpålagt krav til spesielle dekk for elsykler, men siden disse syklene er tyngre enn vanlige standardsykler og hastighetene blir høyere, anbefaler dekkprodusenter og sykkelprodusenter at du bruker dekk godkjent for elsykler.

E-Bike 25: Dekk godkjent for elsykler som selges på det svenske markedet.

E-Bike 50: Dekk godkjent for elsykler med større motorer, disse syklene klassifiseres som mopeder.

Nei
KUNDENES MENINGER
Også tagget i

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY