• RASK FRAKT-LEVERING
 • BETAL ENKELT MED KLARNA
 • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv
Deler  >  Dekk  >  El-sykkel Dekk

CONTINENTAL Continental Xynotalsoft Enduro Casing

Continental Xynotalsoft Enduro Casing
Beskrivelse

Leter du etter et dekk som er optimalt for utfordrende terreng under tørre forhold? Det populære Continental Xynotal Soft Enduro Casing er utstyrt med spesialutformede ramper i rotasjonsretningen som praktisk talt gir eksepsjonelt lav rullemotstand og presist grep på harde overflater. Den unike kantprofilen sikrer pålitelig fremdrift og trygge bremsinger, og garanterer at du kan nyte raske runder med kontinuerlig grep når du trenger det som mest. Den særpregete profilen med mange kontaktpunkter leverer harmoniske kjøreegenskaper og sikrer maksimal fremdrift, lav rullemotstand og utmerket grep på både harde og litt løsere underlag.

Dekkets avanserte BlackChili gummiblanding har en helt enestående formel som forbedrer grepet samtidig som det reduserer rullemotstanden. I motsetning til mange andre gummiblandinger oppnås dette ikke på bekostning av slitestyrken, men tvert imot leverer BlackChili forlenget levetid og konsekvent ytelse fra den første til den siste kilometeren. Denne versjonen med Soft Compound tilbyr en perfekt balansert kombinasjon av maksimalt grep og lav rullemotstand. En ideell løsning for de av oss som foretrekker enduro- eller stisykling, men også helt ypperlig som et raskt bakdekk på en DH-sykkel. Alle versjonene er dessuten Tubeless Ready (TLR), som betyr at de er tilpasset for bruk både med og uten slange.

 • Optimalt for utfordrende terreng under tørre forhold
 • Ideell for harde og steinete overflater
 • Med stort fokus på høy utholdenhet
 • Black Chilli - En unik formel som forbedrer grepet mens den reduserer rullemotstanden
 • Soft Compound - Tilbyr en perfekt balanse mellom maksimalt grep og lav rullemotstand
 • Enduro Casing - Slitesterk konstruksjon med enlag konstruksjon inkludert Apex 
 • PLY/TPI: 3/330
 • E25 - Særlig godt egnet for el-sykler 
 • Tubeless Ready (TLR) - Laget for å kunne brukes enten med eller uten slange
PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer00878430009DO
EAN-kode4019238080728
VaremerkeCONTINENTAL
FargeSvart
Produsentens artikkelnummer-
Spesifikasjon
ModellserieContinental Enduro Casing
Continental Soft Gummiblanding
Continental Xynotal
Produsentens farge-
Vekt (ifølge produsenten)1080 g
Produsentens nettstedwww.continental-tires.com/bicycle
SykkeltypeTerrengsykkel
Dekkdimensjon 

Dekkdimensjon

Vi har valgt å oppgi alle dekk- og slangedimensjoner i henhold til ETRTO-standarden*. Dette betyr at alle mål er oppgitt i mm, for eksempel 37-622 hvor 37 er bredden på dekket og 622 er dekkets indre diameter.

Den enkleste måten å kjøpe riktig dekk eller slange på er å se på dine nåværende dekk (dekkdimensjonen står alltid på dekksidene) og kjøpe samme dimensjon som du allerede har.

*ETRTO (European Tyre and Rim Technical Organisation).

60-584
Sykkelutstyr
Annet-
Sykkeldekk & slanger
Type dekk 

Type dekk

Hvilke typer dekk finnes det?

Dekk for slanger - Kanttrådsdekk der du alltid skal bruke slange.

Tubeless Ready - Kanttrådsdekk der du kan velge å bruke slange eller kjøre slangeløst ved hjelp av tubelessvæske. Husk at du må ha et hjul (felg) som tåler dette, eller at du bruker et Tubeless-konverteringskit. Tubeless Ready er fremtiden for alle typer sykler, punkteringssikkert, lavere rullemotstand og bedre komfort.

Tubeless/UST - Kanttrådsdekk som er ment å kjøres helt uten slange eller tetningsvæske. Dessverre blir disse dekkene tunge så de har mer eller mindre forsvunnet og blitt erstattet av Tubeless Ready-dekk.

Tubedekk – Et dekk der dekk og slange er en enhet. Et tubedekk passer kun på spesielle tub-hjul, siden de må limes fast på felgen. Tubedekk er fortsatt profesjonelle syklisters valg innenfor særlig landeveissykling og cyclocross, men forekommer også innen mountainbike. Fordelen med et tubedekk er at det gir god komfort, kan kjøres med lavt trykk (cyclocross, mountainbike) og er sikkert hvis du skulle punktere i høy fart i en nedoverbakke, det skrenser ikke av felgen. Ulempen er at det er vanskelig å montere og dyrt siden du må kaste hele dekket ved en punktering.

Tubeless Ready
Dekk for slangeløse systemer
Passer for hjulstørrelse27.5" (584 mm)
Dekkbredde60
Dekkbredde i tommer2.40
Reflekterende sideNei
Sammenleggbar 

Sammenleggbar

Et sammenleggbart kanttrådsdekk har kevlartråd (eller tilsvarende) i stedet for ståltråd i dekksidene. Den store fordelen med dette er lavere vekt (mellom 50-90 g avhengig av dekkdimensjon).

Ja
Trykk3.5 bar (max.)
Trådtetthet-
Nivå av punkteringsbeskyttelse 

Nivå av punkteringsbeskyttelse

Synes du at det er superduperknotete å forstå hvor godt punkteringsbeskyttet et dekk er? Det syntes vi også. Derfor har vi brukt 25 timer på å kartlegge de forskjellige produsentenes punkteringsbeskyttelse og funnet opp en superenkel og supertydelig skala for punkteringsbeskyttelse.

Vi har valgt å rangere dekkenes punkteringsbeskyttelse i tre nivåer etter hvordan hvert merke individuelt rangerer sin punkteringsbeskyttelse.

 • Lav
 • Middels
 • Høy

Eksempel på hvordan vi har tenkt

Continental og Schwalbe har begge en 7-trinns skala, og vi har valgt å merke alle i klasse 1-3 som lav, 4-5 som middels og 6-7 som høy.

Andre produsenter som for eksempel Michelin rangerer sine med 3-stjerner - der har vi valgt å rangere dekk med 1-1.5 stjerne som lav, 2 stjerner som middels og 2.5-3 stjerner som høy.

På en lignende måte har vi tenkt og rangert alle dekkprodusentenes punkteringsbeskyttelse for å gjøre det litt lettere i denne dekkjungelen.

You're welcome!

Høyt
Continental punkteringsbeskyttelseEnduro-dekkkappe
Godkjent for elsykkel 

Godkjent for elsykkel

Det er ikke noe lovpålagt krav til spesielle dekk for elsykler, men siden disse syklene er tyngre enn vanlige standardsykler og hastighetene blir høyere, anbefaler dekkprodusenter og sykkelprodusenter at du bruker dekk godkjent for elsykler.

E-Bike 25: Dekk godkjent for elsykler som selges på det svenske markedet.

E-Bike 50: Dekk godkjent for elsykler med større motorer, disse syklene klassifiseres som mopeder.

Ja - 25 km/t
KUNDENES MENINGER

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY