• RASK FRAKT-LEVERING
 • BETAL ENKELT MED KLARNA
 • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv
Deler  >  Dekk  >  El-sykkel Dekk

CONTINENTAL Continental Hydrotal Super Soft Downhill

Continental Hydrotal Super Soft Downhill
Beskrivelse

Leter du etter et DH-dekk som er ideelt for gjørme og løst terreng? Populære Continental Hydrotal Super Soft Downhill har et mønster med en åpen slitebane som muliggjør effektiv selvrensing og sørger for at du kan strekke dine grenser når du brøyter gjennom våte nedfarter. Slitebanens knaster er utformet med avsmalnende designelementer for å lette samspillet mellom knaster og underlag, noe som i praksis skaper pålitelig mekanisk grep på forskjellige typer gjørmete og myke underlag. Dets klart åpne mønsterdesign gir utmerket interaksjon på løse underlag samt effektive selvrensende egenskaper. Dekkets sideknaster har en tydelig støttende struktur for å skape stabilitet også ved aggressive svinger i høy fart, noe som i praksis gir førsteklasses mekanisk grep, spesielt på gjørmete underlag og annet løst terreng.

Dekkets avanserte BlackChili gummiblanding har en unik formulering som forbedrer grepet samtidig som det reduserer rullemotstanden. Og i motsetning til mange andre gummiblandinger, så skjer dette ikke på bekostning av slitestyrken, men tvert imot, så leverer BlackChili en økt levetid og i tillegg med konstant ytelse fra den første til den siste kilometeren.

Denne versjonen har SuperSoft Compound med den mykeste og mest grepvennlige gummiblandingen i hele Gravity-serien. Spesielt tilpasset for deg som foretrekker Downhill og Enduro hvor hovedfokus ligger på raske nedfarter med bratte vinkler. Dekk utstyrt med denne myke blandingen er perfekte for deg med 100 % fokus på grep og kontroll. Alle versjonene er dessuten Tubeless Ready (TLR), noe som i praksis betyr at de er tilpasset for deg som ønsker å kunne kjøre både med og uten slange.

 • DH-dekk som er ideelt for gjørme og løst terreng
 • Slitebanens knaster er utformet med avsmalnende designelementer for å lette samspillet med underlaget
 • Åpen mønsterdesign gir utmerket interaksjon på løse underlag samt effektive selvrensende egenskaper
 • Black Chilli - Unik formulering som forbedrer grepet samtidig som det reduserer rullemotstanden
 • SuperSoft Compound - Den mykeste og mest grepvennlige gummiblandingen i Gravity-serien
 • Downhill Casing - Kjerne med den mest holdbare og forsterkede konstruksjonen blant alle gravity-dekk 
 • PLY/TPI: 6/660
 • E25 - Kan med fordel brukes på elsykler 
 • Tubeless Ready (TLR) - Tilpasset for å kunne kjøres både med eller uten slange
PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer00878330009DO
EAN-kode4019238067880
VaremerkeCONTINENTAL
FargeSvart
Produsentens artikkelnummer-
Spesifikasjon
ModellserieContinental Downhill Casing
Continental Hydrotal
Continental SuperSoft Gummiblanding
Produsentens farge-
Vekt (ifølge produsenten)1220 g
Produsentens nettstedwww.continental-tires.com/bicycle
SykkeltypeTerrengsykkel
Dekkdimensjon 

Dekkdimensjon

Vi har valgt å oppgi alle dekk- og slangedimensjoner i henhold til ETRTO-standarden*. Dette betyr at alle mål er oppgitt i mm, for eksempel 37-622 hvor 37 er bredden på dekket og 622 er dekkets indre diameter.

Den enkleste måten å kjøpe riktig dekk eller slange på er å se på dine nåværende dekk (dekkdimensjonen står alltid på dekksidene) og kjøpe samme dimensjon som du allerede har.

*ETRTO (European Tyre and Rim Technical Organisation).

60-584
Sykkelutstyr
Annet-
Sykkeldekk & slanger
Type dekk 

Type dekk

Hvilke typer dekk finnes det?

Dekk for slanger - Kanttrådsdekk der du alltid skal bruke slange.

Tubeless Ready - Kanttrådsdekk der du kan velge å bruke slange eller kjøre slangeløst ved hjelp av tubelessvæske. Husk at du må ha et hjul (felg) som tåler dette, eller at du bruker et Tubeless-konverteringskit. Tubeless Ready er fremtiden for alle typer sykler, punkteringssikkert, lavere rullemotstand og bedre komfort.

Tubeless/UST - Kanttrådsdekk som er ment å kjøres helt uten slange eller tetningsvæske. Dessverre blir disse dekkene tunge så de har mer eller mindre forsvunnet og blitt erstattet av Tubeless Ready-dekk.

Tubedekk – Et dekk der dekk og slange er en enhet. Et tubedekk passer kun på spesielle tub-hjul, siden de må limes fast på felgen. Tubedekk er fortsatt profesjonelle syklisters valg innenfor særlig landeveissykling og cyclocross, men forekommer også innen mountainbike. Fordelen med et tubedekk er at det gir god komfort, kan kjøres med lavt trykk (cyclocross, mountainbike) og er sikkert hvis du skulle punktere i høy fart i en nedoverbakke, det skrenser ikke av felgen. Ulempen er at det er vanskelig å montere og dyrt siden du må kaste hele dekket ved en punktering.

Tubeless Ready
Dekk for slangeløse systemer
Passer for hjulstørrelse27.5" (584 mm)
Dekkbredde60
Dekkbredde i tommer2.40
Reflekterende sideNei
Sammenleggbar 

Sammenleggbar

Et sammenleggbart kanttrådsdekk har kevlartråd (eller tilsvarende) i stedet for ståltråd i dekksidene. Den store fordelen med dette er lavere vekt (mellom 50-90 g avhengig av dekkdimensjon).

Ja
Trykk3.5 bar (max.)
Trådtetthet-
Nivå av punkteringsbeskyttelse 

Nivå av punkteringsbeskyttelse

Synes du at det er superduperknotete å forstå hvor godt punkteringsbeskyttet et dekk er? Det syntes vi også. Derfor har vi brukt 25 timer på å kartlegge de forskjellige produsentenes punkteringsbeskyttelse og funnet opp en superenkel og supertydelig skala for punkteringsbeskyttelse.

Vi har valgt å rangere dekkenes punkteringsbeskyttelse i tre nivåer etter hvordan hvert merke individuelt rangerer sin punkteringsbeskyttelse.

 • Lav
 • Middels
 • Høy

Eksempel på hvordan vi har tenkt

Continental og Schwalbe har begge en 7-trinns skala, og vi har valgt å merke alle i klasse 1-3 som lav, 4-5 som middels og 6-7 som høy.

Andre produsenter som for eksempel Michelin rangerer sine med 3-stjerner - der har vi valgt å rangere dekk med 1-1.5 stjerne som lav, 2 stjerner som middels og 2.5-3 stjerner som høy.

På en lignende måte har vi tenkt og rangert alle dekkprodusentenes punkteringsbeskyttelse for å gjøre det litt lettere i denne dekkjungelen.

You're welcome!

Høyt
Continental punkteringsbeskyttelseDownhill-dekkkappe
Godkjent for elsykkel 

Godkjent for elsykkel

Det er ikke noe lovpålagt krav til spesielle dekk for elsykler, men siden disse syklene er tyngre enn vanlige standardsykler og hastighetene blir høyere, anbefaler dekkprodusenter og sykkelprodusenter at du bruker dekk godkjent for elsykler.

E-Bike 25: Dekk godkjent for elsykler som selges på det svenske markedet.

E-Bike 50: Dekk godkjent for elsykler med større motorer, disse syklene klassifiseres som mopeder.

Ja - 25 km/t
KUNDENES MENINGER

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY