• RASK FRAKT-LEVERING
  • BETAL ENKELT MED KLARNA
  • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv
Deler  >  Dekk  >  El-sykkel Dekk

PIRELLI Pirelli Sykkeldekk Cinturato Gravel M Speedgrip Techwall Tlr Foldbart

Pirelli Sykkeldekk Cinturato Gravel M Speedgrip Techwall Tlr Foldbart
Beskrivelse

Enten du nærmer deg gruskjøring for racing, sykkelpakking eller bare for å utvide mulighetene dine til å komme deg vekk fra de overfylte asfalterte veiene, er Cinturato Gravel-serien designet for å gi deg dekk som ruller raskere, beskytter deg mot flater og lar deg sykle trygt. i alle værforhold. Cinturato Gravel legger også til håndteringen og komforten som gjør Pirelli kjent over hele verden.

Blandet terreng
Cinturato Gravel Mixed Terrain-serien tilbyr den rette balansen mellom aggressiv og jevn kjøring for å møte ethvert terreng med variabel konsistens. Et dekk som kombinerer ulike egenskaper, med avstand mellom knottene og en design som er perfekt for blandede forhold, som underskog og grusveier, enten det er tørt eller vått.

Effektivitet på tørt og vått
Egenskapene til den nye SmartGRIP Compound-formuleringen er skreddersydd for alle værforhold, uansett om terrenget er tørt eller vått. Den nye SpeedGRIP Compound beholder den samme polymermatrisen som den spesifikke terrengsykkelen SmartGRIP gummiformuleringen, og forbedrer rulleeffektiviteten. Det større behovet for fart og kjørelengde når du kjører grus, med en kombinasjon av asfalt, grus og mer aggressivt terreng samt en blanding av tiltenkte bruksområder – fra racing til sykkelpakking – presset Pirelli-teknikere til å finjustere denne nye gummien med tanke på å utmerket energistyring. SmartGRIP Compound beholder den samme høye rivemotstanden som terrengsykkelmotstykket, samt det høye kjemiske grepet, med mer effektiv energistyring, som reduserer rullemotstanden til et nivå som er svært nær rene roadracingdekk.

Ustoppelig ytelse
Cinturato Gravel-serien kombinerer en forsterket foringskonstruksjon med et vevd stoff perle-til-perle-lag med en slangeløs klar Aramid-perle optimalisert for brede moderne felger, og tilbyr et ekstremt høyt nivå av punkteringsbeskyttelse og et nytt ytelsesnivå når det gjelder rullering og grep, samt stor pålitelighet – som allerede er det Cinturato-varemerket står for i Pirelli. Den mekaniske styrken til SpeedGRIP Compound reduserer evnen til skarpe gjenstander til å trenge gjennom eller skjære gjennom dekket, noe som resulterer i større beskyttelse kombinert med den som garanteres av de høyfaste vevde lagene under slitebanen. CinturatoCross- og Cinturato Gravel-dekkene lar deg sykle raskere gjennom svingene, for en høyere gjennomsnittshastighet, så vel som lengre, med et mye lavere forhold mellom punkteringer enn ditt typiske oppsett.

PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer0065878
EAN-kode-
VaremerkePIRELLI
Farge-
Produsentens artikkelnummer-
Spesifikasjon
ModellseriePirelli Cinturato
Pirelli Punkteringsbeskyttelse TechWall
Pirelli SpeedGRIP
Vekt (ifølge produsenten)-
SykkeltypeGravelbike
Hjulstørrelse 

Hjulstørrelse

Hjulstørrelsen er akkurat det det høres ut som - størrelsen på hjulene. Den måles normalt i tommer (f.eks. 28") eller i millimeter (f.eks. 622). I Sverige er tommer det mest vanlige målet, og dermed det målet vi har valgt å bruke. Hjulstørrelsens betydning varierer avhengig av sykkeltype.

Barnebarn

Barnebarn betegnes oftest med hjulstørrelse som størrelse på sykkelen, noe som skiller seg fra voksensykler der rammestørrelsen er det som avgjør størrelsen på sykkelen. Det betyr ikke at alle sykler med 24"-hjul er like store, og derfor har vi valgt å, i stedet for å ha en størrelsestabell, angi nøyaktige lengdeanbefalinger for hver enkelt sykkel.

Når man kjøper barnebarn, vil man selvsagt at barnet skal kunne vokse med sykkelen. Tenk dog på at en altfor stor sykkel generelt blir for lang, og dermed gir en liggende sittestilling som igjen reduserer oversikten for barnet. Velg derfor aldri en sykkel der barnet er mer enn 5 centimeter kortere enn vår angitte lengdeanvisning.

Mountainbikes

I mountainbikeverdenen finnes det tre hjulstørrelser: 29", 27,5" og 26". 26" var lenge den eneste størrelsen som ble brukt for mountainbikes, men brukes i dag i prinsippet kun for juniorsykler og enklere mountainbikes som er tenkt for transport og lettere mosjon. Vil du trene eller til og med konkurrere med din sykkel, er det 29" eller 27,5" som gjelder. Litt forenklet kan man si at 29" gir en mer stabil opplevelse, beholder farten bedre og lettere tar deg over små hinder bedre enn 27,5", mens en 27,5" gir deg en sykkel som oppleves kvikkere i svinger samt noe raskere i akselerasjonen. Mange fulldempede mountainbikes med 27,5" har dessuten lengre slaglengde, og er tilpasset for en mer teknisk og utfordrende terreng.

Racersykler, standardsykler, hybridsykler og øvrige sykler

For i prinsippet alle sykler unntatt mountainbikes og barnebarn gjelder 28"-hjul som er en velbalansert størrelse som gir både gode forutsetninger for å rulle lett, være behagelig å sitte på og enkelt å manøvrere.

-
Dekkdimensjon 

Dekkdimensjon

Vi har valgt å oppgi alle dekk- og slangedimensjoner i henhold til ETRTO-standarden*. Dette betyr at alle mål er oppgitt i mm, for eksempel 37-622 hvor 37 er bredden på dekket og 622 er dekkets indre diameter.

Den enkleste måten å kjøpe riktig dekk eller slange på er å se på dine nåværende dekk (dekkdimensjonen står alltid på dekksidene) og kjøpe samme dimensjon som du allerede har.

*ETRTO (European Tyre and Rim Technical Organisation).

-
Rammesett
Hjulstørrelse 

Hjulstørrelse

Hjulstørrelsen er akkurat det det høres ut som - størrelsen på hjulene. Den måles vanligvis i tommer (f.eks. 28") eller i millimeter (f.eks. 622). I Norge er tommer det mest vanlige målet, og derfor har vi valgt å bruke det. Hjulstørrelsens betydning varierer avhengig av sykkeltype.

Barne sykler

Barne sykler betegnes oftest med hjulstørrelse som størrelse på sykkelen, noe som skiller seg fra voksne sykler der rammen er det som bestemmer størrelsen på sykkelen. Det betyr ikke at alle sykler med 24"-hjul er like store, og derfor har vi valgt å, i stedet for å ha en størrelsestabell, angi nøyaktige lengdeanbefalinger for hver enkelt sykkel.

Når man kjøper barne sykkel vil man selvfølgelig at barnet skal kunne vokse med sykkelen. Tenk dog på at en altfor stor sykkel generelt blir for lang, og dermed gir en liggende sittestilling som igjen reduserer barnets oversikt. Velg derfor aldri en sykkel der barnet er mer enn 5 centimeter lavere enn vår angitte lengdeanbefaling.

Mountainbikes

I mountainbikeverdenen finnes det tre hjulstørrelser: 29", 27,5" og 26". 26" var lenge den eneste størrelsen som ble brukt for mountainbikes, men brukes i dag stort sett bare for junior sykler og enklere mountainbikes som er tenkt for transport og lettere mosjon. Ønsker du å trene eller til og med konkurrere med din sykkel, er det 29" eller 27,5" som gjelder. Forenklet kan man si at 29" gir en mer stabil opplevelse, beholder farten bedre og lettere tar deg over små hindringer enn 27,5", mens en 27,5" gir deg en sykkel som oppleves kvikkere i svinger samt litt raskere i akselerasjonen. Mange fulldempede mountainbikes med 27,5" har dessuten lengre vandring, og er tilpasset for mer teknisk og utfordrende terreng.

Racersykler, standardsykler, hybridsykler og andre sykler

For i prinsippet alle sykler unntatt mountainbikes og barne sykler gjelder 28"-hjul som er en godt balansert størrelse som gir både gode forutsetninger for å rulle lett, være komfortabel å sitte på og enkel å manøvrere.

-
Sykkeldekk & slanger
Type dekk 

Type dekk

Hvilke typer dekk finnes det?

Dekk for slanger - Kanttrådsdekk der du alltid skal bruke slange.

Tubeless Ready - Kanttrådsdekk der du kan velge å bruke slange eller kjøre slangeløst ved hjelp av tubelessvæske. Husk at du må ha et hjul (felg) som tåler dette, eller at du bruker et Tubeless-konverteringskit. Tubeless Ready er fremtiden for alle typer sykler, punkteringssikkert, lavere rullemotstand og bedre komfort.

Tubeless/UST - Kanttrådsdekk som er ment å kjøres helt uten slange eller tetningsvæske. Dessverre blir disse dekkene tunge så de har mer eller mindre forsvunnet og blitt erstattet av Tubeless Ready-dekk.

Tubedekk – Et dekk der dekk og slange er en enhet. Et tubedekk passer kun på spesielle tub-hjul, siden de må limes fast på felgen. Tubedekk er fortsatt profesjonelle syklisters valg innenfor særlig landeveissykling og cyclocross, men forekommer også innen mountainbike. Fordelen med et tubedekk er at det gir god komfort, kan kjøres med lavt trykk (cyclocross, mountainbike) og er sikkert hvis du skulle punktere i høy fart i en nedoverbakke, det skrenser ikke av felgen. Ulempen er at det er vanskelig å montere og dyrt siden du må kaste hele dekket ved en punktering.

-
Dekkbredde i tommer-
Reflekterende sideNei
Sammenleggbar 

Sammenleggbar

Et sammenleggbart kanttrådsdekk har kevlartråd (eller tilsvarende) i stedet for ståltråd i dekksidene. Den store fordelen med dette er lavere vekt (mellom 50-90 g avhengig av dekkdimensjon).

Ja
Trådtetthet127 tpi
Godkjent for elsykkel 

Godkjent for elsykkel

Det er ikke noe lovpålagt krav til spesielle dekk for elsykler, men siden disse syklene er tyngre enn vanlige standardsykler og hastighetene blir høyere, anbefaler dekkprodusenter og sykkelprodusenter at du bruker dekk godkjent for elsykler.

E-Bike 25: Dekk godkjent for elsykler som selges på det svenske markedet.

E-Bike 50: Dekk godkjent for elsykler med større motorer, disse syklene klassifiseres som mopeder.

-
KUNDENES MENINGER

LIKNENDE PRODUKTER

Continental Sykkeldekk Terra Speed ProTection TLR
749 kr
fra 636 kr
Innsparing
  • 35-584
  • 35-622
  • 40-584
  • 40-622
Schwalbe Sykkeldekk G-One Allround Addix Raceguard
549 kr
fra 385 kr
Innsparing
  • 35-622
  • 40-622
Continental Sykkeldekk Terra Trail ProTection TLR
749 kr
fra 644 kr
Innsparing
  • 40-584
  • 40-622

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY