• RASK FRAKT-LEVERING
  • BETAL ENKELT MED KLARNA
  • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv

MERIDA Merida Flaskeholder aluminium/plast Black

Merida Flaskeholder aluminium/plast Black
Beskrivelse

Merida Flaskholder i aluminium og plast er den perfekte løsningen for å holde drikkene dine sikre og lett tilgjengelige på sykkelturene dine. Denne flaskholderen er laget av en kombinasjon av holdbart aluminium og slitesterk plast, noe som gir en lett og robust konstruksjon som tåler både ulike terreng og værforhold.

Flaskholderen er designet for å passe de fleste standardflasker og har et justerbart design som gjør det enkelt å tilpasse den etter behovene dine. Den monteres enkelt på sykkelrammen med medfølgende skruer og fester. Du kan enkelt justere plasseringen av flaskholderen for å sikre en komfortabel og lett tilgjengelig posisjon for drikkene dine.

Den lette konstruksjonen sikrer at flaskholderen ikke tilfører unødvendig vekt på sykkelen din, noe som er spesielt viktig for syklister som ønsker optimal ytelse og hastighet. Dette gjør den til et utmerket valg for både terrengsyklister og landeveissyklister, samt for BMX-ryttere som trenger å ha med seg væske under triks og stunt.

Fordeler:
- Lett og robust konstruksjon
- Passer de fleste standardflasker
- Justerbart design for optimal plassering

Med Merida Flaskholder i aluminium og plast kan du være trygg på at drikkene dine er sikre og lett tilgjengelige på sykkelturene dine. Enten du er en ivrig syklist, terrengsyklist, landeveissyklist eller BMX-rytter, vil denne flaskholderen være en praktisk og pålitelig følgesvenn på eventyrene dine.

PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer01114020119OS
EAN-kode4057094008500
VaremerkeMERIDA
FargeSvart
Produsentens artikkelnummer-
Knutenummer0111402
Spesifikasjon
Produsentens fargeBlack
Produsentens nettstedwww.merida-bikes.com/sv-se
MaterialeAluminium, Plast
Flaskeholder
Passer for små rammerNei
Montering av FlaskeholderRamme
KUNDENES MENINGER

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY