• RASK FRAKT-LEVERING
  • BETAL ENKELT MED KLARNA
  • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv

SILVA Silva Trail Speed 5X

Silva Trail Speed 5X
Beskrivelse

Trail Speed 5X er den ultimate hodelykten fra Silva med et kompakt og kraftig 3,5 Ah (25,9 Wh) batteri som er perfekt for eventyr og lange turer. Denne modellen kommer med fire tilbehør som øker komforten og tilbyr ulike bruksmåter for hodelykten. Kombinasjonen av flere tilbehør og det kraftfulle batteriet gjør denne hodelykten til et ideelt valg for langrenn, terrengløping og lengre treningsøkter i utfordrende terreng og værforhold.

Å ha en lav vekt er essensielt når du ønsker å løfte treningen til et nytt nivå. Med Trail Speed 5X kan du tilpasse vekten etter dine behov. Den nylig utviklede batteriholderen sikrer at batteriet holder seg på plass og er mer behagelig å bruke når du løper med batteriet festet til hodebåndet. Batteriholderen kan enkelt fjernes og erstattes av en kabelholder på baksiden. Dette lar deg bære batteriet i lommen for å redusere vekten på hodet og holde hodelykten enkel og funksjonell. Med denne hodelykten lar du ikke mørket stoppe deg!

3,5 Ah-BATTERI
Trail Speed 5X har et 3,5 Ah (25,9 Wh) oppladbart batteri som leverer mye kraft, og gir opptil 20 timer med lys på laveste innstilling, 8 timer på middels og 5 timer på den høyeste innstillingen. Batteriet tillater langvarig bruk og bør oppbevares i ryggsekken eller lommen med forlengelseskabelen. En batteriindikator gjør det enkelt å overvåke batterinivået før og etter aktiviteten, og hodelyktens reservemodus justerer automatisk lyset for å sikre 30 minutters belysning slik at du kan komme deg trygt hjem.

4 TILBEHØR INKLUDERT
Trail Speed 5X er designet for å være modulær, noe som betyr at du kan flytte lykten mellom hodebånd og hjelm. Denne modellen inkluderer fire tilbehør:

  • En batteriholder som sikrer batteriet på plass, noe som gjør brukeropplevelsen mer behagelig
  • Et hjelmfeste som passer de fleste hjelmer, festet med solid 3M-tape
  • En forlengelseskabel som lar deg ha batteriet i lommen eller sekken
  • En kabelholder for å holde forlengelseskabelen organisert

LYS MED AVANSERTE FUNKSJONER
Trail Speed 5X er utstyrt med Silva Intelligent Light som optimaliserer lysbildet gjennom en unik kombinasjon av fokusert langlys som belyser i lang avstand og et bredvinkellys som lyser opp dine nære omgivelser. Dette resulterer i færre hodebevegelser og en klarere oppfattelse av potensielle hindringer både på kort og lang avstand, noe som forbedrer balansen og sikkerheten, og hjelper deg med å øke farten og prestasjonen.

Vår innovative lys teknologi, Silva Flow Light, tar lysjustering et skritt videre og tilpasser lysbilde basert på din aktivitet. Ved å vinkle lyset nedover, oppnår du et bredere lysbilde som passer for langsomme aktiviteter. Når du vinkler hodelykten framover/oppover, strekkes lyset lengre ut og gir et optimalt lysbilde for høyintensive aktiviteter. Superlav-modus (80 lumen) muliggjør lange treningsøkter og konkurranser ved å minske batteriforbruket når full lysstyrke ikke er nødvendig, som for eksempel under toppturer på ski hvor det lavere lyset kan brukes på vei oppover fjellet for å spare batterikapasiteten.

Ekstra batterier og tilbehør til din Trail Speed 5X kan kjøpes seperat. Ved å skreddersy batteriet til ditt oppsett, kan du få de optimale forhold med tilpasset vekt og levetid basert på aktiviteten og forholdene.

VEKT & KOMFORT
Lav vekt er avgjørende når du vil ta treningen til et høyere nivå. Med denne fleksible hodelykten kan du justere vekten etter dine behov. Batteriholderen er utformet slik at batteriet sitter stabilt bak på hodet, men kan enkelt løsnes og erstattes med kabelholderen bak. Dette lar deg bære batteriet i lommen for å lette vekten på hodet og gjøre hodelykten enkel og praktisk i bruk.

Det brede, delvis gummierte hodebåndet sammen med batteriholderen sikrer at hodelykten sitter stabilt og tilbyr en komfortabel passform selv under langvarige og utfordrende aktiviteter. Hodebåndet er laget for å kunne festes på hjelmen ved å fjerne nakkeplaten, noe som lar deg bruke enten det medfølgende hjelmfestet, eller enkelt feste hodelykten direkte på hjelmen og sette i gang med turen.

PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer00961430722OS
EAN-kode7318860202513
VaremerkeSILVA
Produsentens artikkelnummer-
Spesifikasjon
Produsentens nettstedsilvasweden.com/
Sykkellys
Bruksområde 

Bruksområde

Synlig: En belysning som fungerer bra i byen, men hvis du vil være sikker på å bli sett, anbefaler vi at du går opp ett eller to nivåer.

SynligBra: Du blir godt sett og du kan føle deg trygg.

Synlig – Best: Du blir svært godt sett. Her finner du lys (gjelder frontlys) som er mellom 70 og 200 lumen.

Se og Bli Sett – Bra: Inngangsnivået for deg som ikke bare vil bli sett, men også trenger å se. Lysene her er mellom 200 og 400 lumen.

Se og Bli Sett – Bedre: Nå begynner det å bli virkelig bra lys og du kan helt klart legge ut på mørkere veier. Lysene her er mellom 400 og 600 lumen og alle har integrert batteri.

Se og Bli Sett – Best: Våre kraftigste lys for sykkelpendling, og flere er også så sterke at de håndterer trening på grusvei og finere skogssti. Lysene her er 600 lumen og oppover, men i motsetning til rene treningsslys har disse lysene integrert batteri, noe som forenkler håndteringen ved av- og påmontering.

Trene: Enklere hodelykter som passer best som følge når du løper eller er ute og går.

Trene – Bra: Her finner du en blanding av styremonterte lys med integrert batteri og hode-/frontlys med løst batteri. Skal du ikke ut på de smaleste stiene, så strekker disse lysene veldig langt. Et tips er å kombinere et styremontert lys med en hodelykt. Lysene her er mellom 700 og 2000 lumen.

Trene – Best: Nå snakker vi rallybil, hvis du møter en bil eller en annen syklist må du dimme ned ellers kjører de i grøften. På dette nivået kan du trene i mørket som om det var dag. Her finner du lys som har 2000 lumen eller mer.

Trening - Bra
BelysningstypeAnnet
Batteritype-
Lysmodus-
Lysstrøm (Lumen)-
Lyskilde-
Batteriindikator-
Ladetid4h
Elektronikk
OppladbarUSB Ladbar
KUNDENES MENINGER

LIKNENDE PRODUKTER

-1%
Lumonite Hodelykt Compass
1 499 kr
1 485 kr
Innsparing
-21%
Silva Hodelykt Trail Runner Free 2
799 kr
631 kr
Innsparing

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY