• RASK FRAKT-LEVERING
  • BETAL ENKELT MED KLARNA
  • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv

SILVA Silva Scout 3X

Silva Scout 3X
Beskrivelse

Scout 3X er en komfortabel hodelykt utviklet for alle dine friluftsopplevelser. Med en lysstyrke på 300 lumen tilbyr den også et rødt lysmodus for å bevare nattsynet ditt og en batterinivåindikator.

Alle modellene i Scout 3-serien er utstyrt med hybridteknologi, noe som betyr at batterirommet er kompatibelt med både et oppladbart hybridbatteri fra Silva (1,25 Ah / 4,6 Wh) og standard AAA-batterier. Dette gir fleksibiliteten til å bruke lykten for et bredt spekter av aktiviteter. Silvas hybridbatteri selges separat.

OPTIMALISERT LYSBILDE
Scout 3X kommer med Silva Intelligent Light, som optimaliserer lysbildet gjennom en unik kombinasjon av fokusert langtrekkende lys og bredvinkellys som lyser opp området nært deg. Med Silva Intelligent Light får du et klart bilde av potensielle hindringer både i nærheten og på avstand, uten å måtte bevege hodet like mye. Dette gir deg bedre balanse og trygghet, samtidig som du kan øke farten og prestere bedre.

Denne hodelykten er lett å bruke. Den store av/på-knappen sikrer at den er enkel å betjene selv når det er kaldt og vått, og du har hansker på. Scout 3X er også vannbestandig i henhold til IPX5-standard. Den lave vekten på lykten og det brede, delvis gummikledde pannebåndet sørger for at hodelykten sitter godt og komfortabelt, selv under lange og aktive perioder.

PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer00961360722OS
EAN-kode7318860202483
VaremerkeSILVA
Produsentens artikkelnummer-
Spesifikasjon
Vekt (ifølge produsenten)32.11g
Produsentens nettstedsilvasweden.com/
Sykkelutstyr
Annet-
Sykkellys
Bruksområde 

Bruksområde

Synlig: En belysning som fungerer bra i byen, men hvis du vil være sikker på å bli sett, anbefaler vi at du går opp ett eller to nivåer.

SynligBra: Du blir godt sett og du kan føle deg trygg.

Synlig – Best: Du blir svært godt sett. Her finner du lys (gjelder frontlys) som er mellom 70 og 200 lumen.

Se og Bli Sett – Bra: Inngangsnivået for deg som ikke bare vil bli sett, men også trenger å se. Lysene her er mellom 200 og 400 lumen.

Se og Bli Sett – Bedre: Nå begynner det å bli virkelig bra lys og du kan helt klart legge ut på mørkere veier. Lysene her er mellom 400 og 600 lumen og alle har integrert batteri.

Se og Bli Sett – Best: Våre kraftigste lys for sykkelpendling, og flere er også så sterke at de håndterer trening på grusvei og finere skogssti. Lysene her er 600 lumen og oppover, men i motsetning til rene treningsslys har disse lysene integrert batteri, noe som forenkler håndteringen ved av- og påmontering.

Trene: Enklere hodelykter som passer best som følge når du løper eller er ute og går.

Trene – Bra: Her finner du en blanding av styremonterte lys med integrert batteri og hode-/frontlys med løst batteri. Skal du ikke ut på de smaleste stiene, så strekker disse lysene veldig langt. Et tips er å kombinere et styremontert lys med en hodelykt. Lysene her er mellom 700 og 2000 lumen.

Trene – Best: Nå snakker vi rallybil, hvis du møter en bil eller en annen syklist må du dimme ned ellers kjører de i grøften. På dette nivået kan du trene i mørket som om det var dag. Her finner du lys som har 2000 lumen eller mer.

Trening
BelysningstypeAnnet
Batteritype-
Lysmodus-
Lysstrøm (Lumen)-
Lyskilde-
Batteriindikator-
Elektronikk
OppladbarNei
KUNDENES MENINGER

LIKNENDE PRODUKTER

-1%
Lumonite Hodelykt Compass
1 499 kr
1 485 kr
Innsparing
-21%
Silva Hodelykt Trail Runner Free 2
799 kr
631 kr
Innsparing

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY