• RASK FRAKT-LEVERING
  • BETAL ENKELT MED KLARNA
  • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv

SILVA Silva Cross Trail 7R

Silva Cross Trail 7R
Beskrivelse

Cross Trail 7R er designet for deg som er løper og ønsker å løpe ute gjennom hele året. R står for Run, og med denne modellen får du en kompakt og fleksibel Cross Trail hodelykt med et lettvektsbatteri på 2,0 Ah (14,8 Wh). Batteriet veier kun 85 gram men tilbyr god brenntid for dine daglige løpeturer.

Den nyutviklede batteriholderen sikrer at batteriet holdes på plass og er mer behagelig å bruke når du løper med batteriet festet til hodebåndet. Denne hodelykten lar ikke mørket sette en stopper for løpeturen din!

2,0 AH-BATTERI
Cross Trail 7R er utstyrt med et ekstremt lett 2,0 Ah (14,8 Wh) oppladbart batteri som gir deg 13 timer med lys på laveste nivå, 8 timer på medium, eller 5 timer på det høyeste nivået. Batteriet veier bare 85 gram og plasseres i batteriholderen bak på hodet. En indikator lar deg enkelt overvåke batterinivået både før og etter aktivitet, og hodelyktens reservemodus justerer automatisk lysstyrken for å sikre at du har 30 minutter med lys, slik at du kan komme deg trygt hjem.

2 TILBEHØR INKLUDERT:

  • Batteriholderen som sikrer at batteriet holder seg på plass, noe som gir en mer behagelig opplevelse
  • Kabelholder som sørger for å holde forlengerkabelen organisert

LADDET MED KRAFTIGE FUNKSJONER
Cross Trail 7R har Silva Intelligent Light, som optimaliserer lysbildet med en unik blanding av fokusert langdistanselys og vidvinkellys som opplyser området nær deg. Dette minimerer nødvendigheten av å bevege på hodet og gir et klarere bilde av eventuelle hindringer på både kort og lang avstand, noe som bidrar til bedre balanse og økt sikkerhet. Dette hjelper deg med å presse farten og prestere bedre.

Vår avanserte lys teknologi, Silva Flow Light, tar lysjusteringen ett skritt videre ved å tilpasse lysbildet etter din aktivitet. Ved å vinkle lyset nedover får du et bredere lysbilde som passer for aktiviteter med lavere hastighet. Når du derimot vipper hodelykten framover/oppover, strekker lyset seg lengre og gir et ideelt lysbilde for aktiviteter med høy intensitet.

Superlav modus (80 lumen) gjør det mulig med lange treningsøkter og konkurranser ved å redusere batteriforbruket når full lysstyrke ikke er nødvendig. Dette er spesielt nyttig for løping da du kan bruke superlav modus på flate underlag og spare batteri for mer utfordrende terreng. Det er mulig å anskaffe ekstra batterier og tilbehør til din Cross Trail 7R. Ved å tilpasse batteriet etter dine behov, kan du oppnå optimal vekt og brenntid avhengig av aktiviteten og dine forutsetninger.

VEKT & KOMFORT
Lav vekt er essensielt når du vil ta treningen ett steg videre. Batteriholderen er designet for at batteriet skal sitte stabilt og komfortabelt bak på hodet, men kan byttes ut med en kabelholder ved behov. Det brede, delvis gummibelagte hodebåndet sikrer at hodelykten sitter godt på plass og forblir behagelig selv under lange og utfordrende løp.

PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer00961110722OS
EAN-kode7318860202667
VaremerkeSILVA
Produsentens artikkelnummer-
Spesifikasjon
Produsentens nettstedsilvasweden.com/
Sykkellys
Bruksområde 

Bruksområde

Synlig: En belysning som fungerer bra i byen, men hvis du vil være sikker på å bli sett, anbefaler vi at du går opp ett eller to nivåer.

SynligBra: Du blir godt sett og du kan føle deg trygg.

Synlig – Best: Du blir svært godt sett. Her finner du lys (gjelder frontlys) som er mellom 70 og 200 lumen.

Se og Bli Sett – Bra: Inngangsnivået for deg som ikke bare vil bli sett, men også trenger å se. Lysene her er mellom 200 og 400 lumen.

Se og Bli Sett – Bedre: Nå begynner det å bli virkelig bra lys og du kan helt klart legge ut på mørkere veier. Lysene her er mellom 400 og 600 lumen og alle har integrert batteri.

Se og Bli Sett – Best: Våre kraftigste lys for sykkelpendling, og flere er også så sterke at de håndterer trening på grusvei og finere skogssti. Lysene her er 600 lumen og oppover, men i motsetning til rene treningsslys har disse lysene integrert batteri, noe som forenkler håndteringen ved av- og påmontering.

Trene: Enklere hodelykter som passer best som følge når du løper eller er ute og går.

Trene – Bra: Her finner du en blanding av styremonterte lys med integrert batteri og hode-/frontlys med løst batteri. Skal du ikke ut på de smaleste stiene, så strekker disse lysene veldig langt. Et tips er å kombinere et styremontert lys med en hodelykt. Lysene her er mellom 700 og 2000 lumen.

Trene – Best: Nå snakker vi rallybil, hvis du møter en bil eller en annen syklist må du dimme ned ellers kjører de i grøften. På dette nivået kan du trene i mørket som om det var dag. Her finner du lys som har 2000 lumen eller mer.

Trening
BelysningstypeAnnet
Batteritype-
Lysmodus-
Lysstrøm (Lumen)-
Lyskilde-
Batteriindikator-
Ladetid4h
Elektronikk
OppladbarUSB Ladbar
KUNDENES MENINGER

LIKNENDE PRODUKTER

-24%
Silva Hodelykt Spectra A MTB/Multisport/Eventyr
-21%
Silva Hodelykt Explore 4 Red
549 kr
432 kr
Innsparing
-21%
Silva Hodelykt Terra Scout Xt
499 kr
394 kr
Innsparing

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY