• RASK FRAKT-LEVERING
  • BETAL ENKELT MED KLARNA
  • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv

SILVA Silva Hodelyktsbatteri 7.0Ah

Silva Hodelyktsbatteri 7.0Ah
Beskrivelse

Silvas hodelyktsbatteri 7.0 Ah er både hendig og kraftig. Ved å inkludere flere batterier i oppsettet ditt, sikrer du alltid den perfekte balansen mellom brukstid og vekt for ulike aktiviteter og situasjoner. Batteriet er kompatibelt med hodelyktene i seriene Exceed, Trail Speed, Cross Trail og LR.

Dette oppladbare batteriet lades opp via USB-C og har en femtrinns batterinivåindikator. Batteriet lades opp på 8 timer og veier 235 gram. Det er utstyrt med Silvas standardkontakt, noe som gjør at det passer til alle Silva multiaktivitetshodelykter. I likhet med hodelyktene, er batteriet vannbestandig i henhold til IPX5-standarden. Bruk velcrobåndet (Battery Velcro Strap) for enkelt å feste batteriet på sykkelrammen eller styret, dette selges separat.

Optimalisér ladingen
Hodelyktsbatteri 7.0 Ah bruker normalt sett 8 timer på å bli fulladet. Men ved å kombinere det med en Headlamp Battery Charger kan du oppnå opptil fire ganger raskere lading. Du kan også koble batteriet til en USB Charge Adapter for å bruke hodelyktsbatteriet som en nødlader – ideelt for å spare vekt og optimalisere pakkingen på dine friluftseventyr.

Også kompatibelt med Work-serien
Hodelyktsbatteri 7.0 Ah er også kompatibelt med Work-hodelyktene i LR-serien, takket være bruken av Silva Connection System. Dette inkluderer hodelyktene LR2000 RC, LR1200 RC og LR600 RC.

PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer00961260722OS
EAN-kode7318860202698
VaremerkeSILVA
Produsentens artikkelnummer-
Spesifikasjon
Vekt (ifølge produsenten)47.5g fram / 23g bak
Produsentens nettstedsilvasweden.com/
Sykkellys
Batteritype-
Batteriindikator-
Ladetid8h
Elektronikk
OppladbarUSB Ladbar
KUNDENES MENINGER

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY