• RASK FRAKT-LEVERING
  • BETAL ENKELT MED KLARNA
  • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv

SILVA Silva Hodelykt Batteri 3.5Ah

Silva Hodelykt Batteri 3.5Ah
Beskrivelse

Silvas hodelyktsbatteri 3.5 Ah er både hendig og kraftfullt. Ved å inkludere flere batterier i ditt oppsett, sikrer du alltid den perfekte balansen mellom brenntid og vekt for ulike aktiviteter og forhold. Batteriet er kompatibelt med hodelykter i seriene Exceed, Trail Speed, Cross Trail og LR.

Dette oppladbare batteriet lades via USB-C og har en femtrinns batterinivåindikator. Det tar 4 timer å lade batteriet fullt, som veier 129 gram. Batteriet er utstyrt med Silvas standardkontakt, noe som gjør at det passer til alle Silvas multiaktivitetshodelykter. Batteriet er vanntett i henhold til IPX5-standarden, akkurat som hodelyktene. For å feste batteriet på sykkelrammen eller styret, bruk borrelåsremmen (Battery Velcro Strap), som selges separat.

Optimaliser ladingen
Hodelyktsbatteri 3.5 Ah trenger normalt sett 4 timer på å bli fulladet. Ved å kombinere det med en Headlamp Battery Charger, kan du derimot oppnå opptil fire ganger raskere lading. Batteriet kan også kombineres med en USB Charge Adapter slik at du kan bruke hodelyktsbatteriet som en powerbank – ideelt for å spare vekt og optimalisere pakkingen på friluftsturer.

Passer også for Work-serien
Hodelyktsbatteri 3.5 Ah er også kompatibelt med Work-hodelyktene i LR-serien, inkludert LR2000 RC, LR1200 RC og LR600 RC.

PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer00961240722OS
EAN-kode7318860202681
VaremerkeSILVA
Produsentens artikkelnummer-
Spesifikasjon
Vekt (ifølge produsenten)47,5g
Produsentens nettstedsilvasweden.com/
Sykkellys
BatteritypeLi-Ion 7.4V 3.5Ah 25.9Wh / Hard case
Batteriindikator5 step indication
// Battery
Ladetid4h
Elektronikk
OppladbarUSB Ladbar
KUNDENES MENINGER

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY