• RASK FRAKT-LEVERING
  • BETAL ENKELT MED KLARNA
  • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv

SILVA Silva Free Batterietui 3Xaaa

Silva Free Batterietui 3Xaaa
Beskrivelse

Trail Runner Hybrid Battery Case er et hybridbatterideksel som kan benyttes med enten Silvas oppladbare hybridbatteri eller 3xAAA-batterier. Dekselet har grepvennlige flater og et integrert rødt sikkerhetslys – som bidrar til økt synlighet. Batteriet kan lett monteres på pannebåndet eller, med forlengelseskabelen, holdes varmt i lommen for å forlenge batteritiden mest mulig. Hybrid Battery Case er kompatibelt med hodelykter i Trail Runner-serien.

Hybrid Battery Case er vanntett etter IPX5-standarden; det tåler kraftig regn og vann fra alle vinkler. Med det røde innebygde sikkerhetslyset slipper du å tenke på å feste en ekstra lampe på pannebåndet for bedre synlighet – dette er ideelt for terrengløping og jogging om kvelden. Hybridbatteridekselet er vektoptimalisert for å være så lett og praktisk som mulig. Det veier bare 53g med Hybrid Battery 1.15Ah og 62g med 3xAAA-batterier.

Trail Runner Hybrid Battery Case er spesielt utformet for Trail Runner Free, men passer også til tidligere modeller i Trail Runner-serien, spesifikt Trail Runner, Trail Runner 2X, 3-serien og 4-serien.

Hold deg varm for lengre batterilevetid
Batterikapasiteten kan påvirkes av kroppsvarmen din og temperaturen ute. Den lange forlengelseskabelen fra Silva lar deg bære batteriet nær kroppen. Dette kan ofte være avgjørende. Å holde batteriet så varmt som mulig i kaldt vær forlenger bruksiden.

PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer00961210722OS
EAN-kode7318860200878
VaremerkeSILVA
Produsentens artikkelnummer-
Spesifikasjon
Vekt (ifølge produsenten)55g
Produsentens nettstedsilvasweden.com/
Sykkellys
Batteritype3xAAA & Hybrid battery
Elektronikk
OppladbarUSB Ladbar
KUNDENES MENINGER

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY