• RASK FRAKT-LEVERING
  • BETAL ENKELT MED KLARNA
  • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv

BURLEY Burley Monteringsdragstång

Burley Monteringsdragstång
Beskrivelse

Dragkrok Burley Assembly er en høykvalitets dragkrok spesialdesignet for å passe Burley sykkeltilhengere. Med denne dragkroken kan du enkelt og trygt feste sykkeltilhengeren til sykkelen din og ta med barna eller lasten din på sykkelopplevelser.

Dragkroken er produsert av robust og holdbart materiale som tåler belastninger, noe som sikrer en pålitelig og sikker trekking. Den er enkel å montere og krever ikke spesialverktøy. Du kan enkelt følge de vedlagte instruksjonene for å montere dragkroken på sykkelen din.

En stor fordel med Dragkrok Burley Assembly er dens kompatibilitet med Burley sykkeltilhengere. Du kan være trygg på at den passer perfekt og gir en stabil og trygg trekking. I tillegg er dragkroken laget av materialer av høy kvalitet som sikrer langvarig bruk.

En annen fordel er brukervennligheten. Du kan raskt feste og løsne sykkeltilhengeren fra dragkroken uten problemer. Dette gjør det meget praktisk og enkelt å bruke sykkeltilhengeren når du trenger det.

Til slutt gjør Dragkrok Burley Assembly at du kan ta med barna eller lasten på sykkelopplevelsene dine. Du kan nyte turer i naturen eller ta med deg eiendelene dine mens du sykler. Med denne dragkroken har du en pålitelig og sikker løsning for å trekke sykkeltilhengeren.

Fordeler:
- Kompatibel med Burley sykkeltilhengere
- Brukervennlig
- Laget av materialer av høy kvalitet

PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer00883410722OS
EAN-kode840840010117
VaremerkeBURLEY
Produsentens artikkelnummer-
Spesifikasjon
Produsentens nettstedwww.burley.com/
KUNDENES MENINGER

LIKNENDE PRODUKTER

-26%
Burley Regnoverdrag Travoy Rain Cover
-29%
Hamax Feste Ekstra Hitch Breeze
449 kr
320 kr
Innsparing

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY