• RASK FRAKT-LEVERING
  • BETAL ENKELT MED KLARNA
  • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv
Deler  >  Slanger

SCHWALBE Schwalbe Sykkelslange Aerothan Tube SV19FE (62-75x622) Racerventil 40 mm

Schwalbe Sykkelslange Aerothan Tube SV19FE (62-75x622) Racerventil 40 mm
Beskrivelse

Schwalbe Aerothan Tube SV19FE er en høytytende sykkelslange som er perfekt for racersykler. Den er laget av det innovative materialet Aerothan, som gjør den lettere og mer slitesterk enn tradisjonelle sykkelslanger. Med en vekt på kun X gram, er denne slangen perfekt for syklister som ønsker å redusere vekten på sitt utstyr og øke hastigheten.

Denne sykkelslangen er kompatibel med dekk som har en størrelse på 62-75x622 og har en racerventil på 40 mm. Den er designet for å passe perfekt og sikkert på din racersykkel, noe som gir deg en pålitelig og smidig kjøreopplevelse.

Schwalbe Aerothan Tube SV19FE har flere fordeler som gjør den til et utmerket valg for syklister. Her er noen av fordelene med denne sykkelslangen:

- Lettvektig: Med sin Aerothan-konstruksjon er denne slangen betydelig lettere enn tradisjonelle sykkelslanger. Dette gjør at du kan redusere vekten på din sykkel og øke hastigheten uten å kompromisse med sikkerheten.

- Høy slitestyrke: Aerothan-materialet er ekstremt slitesterkt og tåler selv de tøffeste forholdene. Dette lar deg sykle på ulike typer terreng uten å bekymre deg for punkteringer eller skader på din slange.

- Enkel å installere: Schwalbe Aerothan Tube SV19FE er enkel å installere på din racersykkel. Den har en racerventil på 40 mm som gjør det enkelt å pumpe opp og justere trykket i dekket.

Fordeler:
- Lettvektig
- Høy slitestyrke
- Enkel å installere

PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer01094840518OS
EAN-kode4026495866187
VaremerkeSCHWALBE
FargeTransparant
Produsentens artikkelnummer-
Produsentens artikkelnummer10461173
Spesifikasjon
PersonaliseringPendling, Landeveissykling, Terrengsykling
Vekt (ifølge produsenten)116 g
SykkeltypeHybrid, Terrengsykkel, Sykkel
Dekkdimensjon 

Dekkdimensjon

Vi har valgt å oppgi alle dekk- og slangedimensjoner i henhold til ETRTO-standarden*. Dette betyr at alle mål er oppgitt i mm, for eksempel 37-622 hvor 37 er bredden på dekket og 622 er dekkets indre diameter.

Den enkleste måten å kjøpe riktig dekk eller slange på er å se på dine nåværende dekk (dekkdimensjonen står alltid på dekksidene) og kjøpe samme dimensjon som du allerede har.

*ETRTO (European Tyre and Rim Technical Organisation).

622-62, 622-63, 622-64, 622-65, 622-66, 622-67, 622-68, 622-69, 622-70, 622-71, 622-72, 622-73, 622-74, 622-75
Dekk
Ventiltype 

Ventiltype

Hvilke forskjellige ventiltyper finnes det?

Tre forskjellige ventiltyper har blitt standard på sykkelmarkedet, og det er vanskelig å gi en anbefaling om hvilken som er best. Valget av ventil avhenger mer av felgen og hvilken type pumpe du har.

Standardventil (Dunlop) – Denne ventilen finner du hovedsakelig på standard-/bysykler. Den er enkel å pumpe, men litt treg å montere siden du må skru den fra hverandre for å få den gjennom hullet i felgen. Denne ventilen krever at hullet i felgen er 8 mm.

Racer-ventil (Presta, Sclaverand) – Denne ventilen finner du på racersykler-/mountainbikesykler, men også på hybridsykler. Grunnen til at man bruker denne ventilen på disse syklene er at felgene opprinnelig var smalere, noe som gjorde at ventilhullet måtte være mindre, 6 mm i stedet for 8 mm. Andre egenskaper er lavere vekt (4-5 g), raskere/enklere å montere, og det er mulig å måle trykket. Ulempen med denne ventilen er at den er følsom, det er lett å bøye toppen når man pumper. Denne typen ventil finnes også i forskjellige lengder for å passe i høyere felger. Noen produsenters ventiler kan skrus fra hverandre og forlenges med en ventilforlenger.

Bilventil (Schrader) – Som navnet antyder, er dette standard på biler, men du finner den også på mange sykler. Den store fordelen med denne ventilen er at den kan pumpes på bensinstasjoner. Ulempen er at enklere og eldre sykkelpumper vanligvis ikke klarer denne typen ventil, men det finnes adaptere som konverterer ventilen til en standardventil. Denne ventilen krever at hullet i felgen er 8 mm.

Tips! Skal du sykle i gruppe, er det lurt å ta med en slange med racer-ventil og gjerne en med lang ventil (80 mm), siden denne slangen passer alle typer felger.

Racer ventil (presta)
Ventillengde 

Ventillengde

Length of the valve is available in different sizes as rims come with various profile heights. To determine the correct valve length, you need to measure the height of your rim's profile and add at least 1 cm to ensure it will fit.

40 mm
KUNDENES MENINGER

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY