• RASK FRAKT-LEVERING
 • BETAL ENKELT MED KLARNA
 • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv

COROS Coros Pace 2 Silikon Mørkeblå

Coros Pace 2 Silikon Mørkeblå
Beskrivelse

Ikke la deg tynge mer enn nødvendig. Med det imponerende lette COROS PACE 2, er du klargjort for å sette nye personlige rekorder – enten det er i et løp eller på treningssenteret. Modellen veier kun 35 gram inkludert silikonarmbåndet. Vi er klar over at hvert sekund teller når du er på jakt etter et nytt personlig bestresultat. Derfor hjelper klokken deg med å spare tid ved å raskt vise deg den viktige informasjonen du trenger. Klokken har fått et nytt design med COROS digitalt urskive, som gjør brukeropplevelsen enklere. Lagre splittider, overvåk hjertefrekvensen din eller planlegg neste treningsøkt med pekefingeren. Den leverer alt du forventer av en GPS-sportsklokke, samt mye mer som du bare finner i en smartklokke, inkludert varsler fra telefonen, nummervisning, søvnsporing og analyse av ditt fitnessnivå.

Modellen har en batterilevetid på 30 timer med konstant GPS-bruk, som i praksis er en økning på 20 % sammenlignet med forgjengeren. Og trenger du litt mer tid, kan du skifte til UltraMax-modus, perfekt når klokken begynner å gå tom for batteri. Klokken holder også til 20 dagers uavbrutt bruk. Dette betyr 20 dager med kontinuerlig overvåking av hjertefrekvens og søvn, aktivering av bakgrunnsbelysning, telle skritt, motta meldinger og alarmer – hver eneste dag. La laderen bli hjemme, dra på neste eventyr, konkurranse eller ha det gøy med familien, og glem batteribekymringer.

Nattmodus – en ny innstilling som alltid er aktivert for aktiviteter i mørket. Selv om manuelle valg fremdeles er tilgjengelige for rask aktivering av bakgrunnsbelysningen, sørger nattmodusen for at bakgrunnsbelysningen forblir på gjennom hele treningen din. Lysstyrken er akkurat nok til at øynene dine kan tilpasse seg og lese i mørket, men dempet nok til å bevare batteriets ytelse gjennom hele løpet eller sykkelturen, selv om den varer hele natten. Slapp av, funksjonen deaktiveres automatisk når du fullfører treningsøkten eller når solen stiger.

Enten du svømmer i bassenget eller i åpent hav, gjør COROS PACE 2s vanntetthetsrating på 50 meter, at du kan ha den på for å loggføre svømmeaktiviteten din dag og natt – og også under løping.

COROS PACE 2 registrerer automatisk dine bevegelser og overvåker hjertefrekvensen for å kalkulere forbrende kalorier. Klokken er utstyrt med de sportsmodusene du har vært på utkikk etter. Ja, den har moduser for løping, sykling og svømming, men prøv også det nye styrkemodusen eller se presisjonen i Track Run-modusen. Styrketreningsprogrammet omfatter over 200 forhåndsinnlagte øvelser for øvre og nedre del av kroppen, magen og ryggen med mer. Etter treningsøkten kan du se på den splitter nye muskelvarmekartet for å identifisere hvilke muskelgrupper som har blitt jobbet mest med per dag, uke eller måned, og hjelpe deg planlegge dine neste treningsøkter.

Har du en favorittøkt? Hold den ikke for deg selv, del den med venner med et enkelt trykk i COROS-appen. Ferdige treningsøkter og treningsprogrammer er tilgjengelig kostnadsfritt på COROS.com. Last ned appen for å starte din neste treningsøkt.

En standard banelengde er kun 400 m, så hvorfor klarer ikke GPS-enheter å måle distansen korrekt? Med COROS sin nye banemodus brukes en patentert algoritme som er like presis som et stoppeklokke, og den sørger for at trenings- og løpeøktene dine på bane måles korrekt, uansett hvilket spor du velger. Ingen flere ujevne linjer over banen eller abrupte svinger – i stedet vises banens rette strekk og kurver jevnt, akkurat som du løper.

Funksjoner:

 • HR Monitoring: Hjertefrekvensmåler (24/7) 
 • Optisk hjertesensor
 • Barometrisk høydemåler
 • Akselerometer
 • Gyrosensor
 • Kompass
 • Gjenopprettingsmåling
 • Hjertefrekvens under svømming
 • Søvnmonitor
 • Telefonvarsler
 • Integrasjon med tredjeparter (Strava, TrainingPeaks, etc.)
 • Kompatibilitet med tykke hansker
 • Aktiviteter & treningsprogrammer
 • Løpekraft fra håndleddet
 • Telefonvarsler under treningsøkt
 • Bakgrunnslys i alltid-på-modus
PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer0086545J976OS
EAN-kode810005781343
VaremerkeCOROS
FargeSilicone Dark Navy
Produsentens artikkelnummer-
Knutenummer0086545
Spesifikasjon
Produsentens farge-
Produsentens nettstedcorosnejrdic.com/se/
Diameter42.0 mm
MaterialeNylon, Aluminium
Elektronikk
GPSJa
Fartja
Pulsmålingja
Kadensmåling sykkelja
Kadensmåling løpingja
HøydemålerGPS
NavigasjonNei
TrådløsJa
ANTJa - ANT+
Bluetoothja
WifiNei
FargeskjermJa
BerøringsskjermNei
OppladbarUSB Ladbar
KUNDENES MENINGER

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY